- 25 Temmuz 2019
- 24
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi Calikusu Elif
-
Evet esimin gayet iyiymis sonucuMerhaba eşinizle ilgili bakıldı mı ?
Adana'da hangi doktora gittiniz acabaBen 35imde evlendim 36 da normal yoldan hamile kaldım ama sorun vardı aldılar eşimin sperm sayısı azdı sonra tüp bebek yaptırdım negatif ,tekrar yaptırdık çok şükür hamileyim Adana’da yaptırdım stres çok etkili bu işlerde yani bebek fikri akıldan çıkmayınca olmuyor inşallah en kısa zamanda olur sizinde yardımcı olabileceğim bişey olursa buralardayım siz hangi Dr gittiniz ?
Acıbadem-Volkan NoyanAdana'da hangi doktora gittiniz acaba
Yanlış anlamayın ama ücret ne kadar birde tüp bebeğe ne kadar yaptilarAcıbadem-Volkan Noyan
Tesekkur ederim ben de Cigdem Sanlialpi duymustum hatta pazartesi gunune randevu bile aldim ama gidip gitmekte kararsiz kaldim baya pahaliya mal olacak bosa gitmesinden korkuyorumAkademide Ahmet ve Banu hoca var ikiside çok iyi
Özel muh. Çiğdem şanlualp duydum
Yenişehir hastanesi haldun canova duydum
Forum yaşam himmet Özdemir Gülay Özdemir
Valla arastirdiklarim daha çok Allah herkese insaflı vicdanlı bir doktor karşılarına çıkarsın herkesin dermanı birinde rabbim şifani versin inşallah
Ücreti ne kadar acaba isterseniz once diğer hastanelere randevu alın mesela akademinin ücreti 60 TL idi diğerleri biraz daha fazla idi ama çiğdem hocayı bilmiyorumTesekkur ederim ben de Cigdem Sanlialpi duymustum hatta pazartesi gunune randevu bile aldim ama gidip gitmekte kararsiz kaldim baya pahaliya mal olacak bosa gitmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?