MERSIN'DE MAHMUT GOKDOGAN'A BURUN AMELIYATI OLANLAR

vuuslatyarenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
349
5
116
İçel Mersin
Merhaba bayanlar.Ben de Mahmut Gokdogana ameliyat olmayı düşünüyorum.önceden bu doktora ameliyat olanlar görüşlerini paylasabilir mi? yardimci olmak isteyen arkadaşlar Ozelden foto da atabilirler.şimdiden cok teşekkürler

Merhaba bayanlar.Ben de Mahmut Gokdogana ameliyat olmayı düşünüyorum.önceden bu doktora ameliyat olanlar görüşlerini paylasabilir mi? yardimci olmak isteyen arkadaşlar Ozelden foto da atabilirler.şimdiden cok teşekkürler
slm,instagramdan takip ederseniz bol bol fotoğraf görebiliyorsunuz:)

Cuma günü ameliyatım var ama çok kararsizim her an iptal edebilirim ısrarla ismarlama burun olmaz diyor ankaradan kalkıp gidicem güven vermesi gerekiyor ama maalesef böyle bir durum söz konusu değil ısrarla küçük ve kalkık bir burun istiyorum ankarada bu yüzden doktor bulamadım kendisi de yaparm demiyor çok kararsiz kaldım

Cuma günü ameliyatım var ama çok kararsizim her an iptal edebilirim ısrarla ismarlama burun olmaz diyor ankaradan kalkıp gidicem güven vermesi gerekiyor ama maalesef böyle bir durum söz konusu değil ısrarla küçük ve kalkık bir burun istiyorum ankarada bu yüzden doktor bulamadım kendisi de yaparm demiyor çok kararsiz kaldım

Benim istediğim şu

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-02-16-06-46.webp
    Screenshot_2016-09-02-16-06-46.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 1.275
Benim istediğim şu[/siz bu fotoyu gönderip bunun gibi olsun mu istiyorum dediniz? Ismarlama burun olmaz dediyse su yönden haklı bana göre burnunuzun yüz hatlarinizin da nasil olduğu önemli.bana kalırsa yine gidin bi görüşün sabah uzaktan gelen hastalariyla görüşüyor,karar verirseniz de öğleden sonra ameliyat yapiyormus

Memnun kalmazsanız Mustafa Kemal Aksoy'la görüşmenizi önerebilirim. Kendisi oldukça başarılı estetik alanında. Ben de yeni burun ameliyatı oldum 5.günümdeyim. Aklınızda bulunsun diye yazıyorum.

Geçmiş olsun.ne kadar ödediniz acaba? Hangi hastanede yapıyor ameliyatı?
Merhaba teşekkür ederim öncelikle. Kendisi IMC Hastanesinde yapıyor ameliyatlarını. Burun ameliyatları için 3bin tl isteniyor. Ama burnun durumuna göre değişiklik gösterir mi bilmiyorum tabi. Ben eski hastasıyım bu 2.ameliyatımdı. Hiç düşünmeden tereddüt etmeden başka doktor araştırmadan kendimi emanet ettim.

Merhaba teşekkür ederim öncelikle. Kendisi IMC Hastanesinde yapıyor ameliyatlarını. Burun ameliyatları için 3bin tl isteniyor. Ama burnun durumuna göre değişiklik gösterir mi bilmiyorum tabi. Ben eski hastasıyım bu 2.ameliyatımdı. Hiç düşünmeden tereddüt etmeden başka doktor araştırmadan kendimi emanet ettim.
ArasTirdigim kadariyla instagram sayfası yok mustafa kemal aksoyun.randevu alıp gittiğimizde diğer hasta Fotolarini göstermiyormus galiba.bu da biraz risk teşkil ediyor bana göre.

Back
X