MERSIN'DE MAHMUT GOKDOGAN'A BURUN AMELIYATI OLANLAR

ArasTirdigim kadariyla instagram sayfası yok mustafa kemal aksoyun.randevu alıp gittiğimizde diğer hasta Fotolarini göstermiyormus galiba.bu da biraz risk teşkil ediyor bana göre.
Tabi siz bilirsiniz ben sadece aklınızda bulunsun seçenek olsun diye buraya belirttim. Kendisiyle görüştükten sonra zaten öyle bir güven hissediyorsunuz ki fotoğrafa gerek kalmıyor :) öyle olmasa zaten 2. Ameliyatımda yine kendimi ona teslim etmezdim :) Umarım hepiniz güzel burunlara sahip olursunuz hayalinizdeki gibi

Bu arada sürecimi konu açarak paylaştım. Profilimden de ulaşabilirsiniz Mersin'de ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar. İstediğiniz zaman özelden de ulaşabilirsiniz sorularınızı yanıtlayabilirim. İyi günler

Bende mahmut beye oldum ve çok memnum kaldım şehir dışından gittim bende yanına çok fazla araştırdım ama işini özenle yapan doğallıktan yana iletişimi kuvvetli ve güven veren bir doktor kendisi mersinde de şuanda baya popüler olmuş hatta ben gittiğimde 2 tane almaynadan gelen hastası vardı.. yüz yüze görüştüğünüzde direk kendinizi emanet edip ameliyat olmak istiyorsunuz ben tavsiye ederim

Tabi siz bilirsiniz ben sadece aklınızda bulunsun seçenek olsun diye buraya belirttim. Kendisiyle görüştükten sonra zaten öyle bir güven hissediyorsunuz ki fotoğrafa gerek kalmıyor :) öyle olmasa zaten 2. Ameliyatımda yine kendimi ona teslim etmezdim :) Umarım hepiniz güzel burunlara sahip olursunuz hayalinizdeki gibi
Merhaba, merak ettimde 2. Defa terreddüt etmeden ameliyat olduğunuz doktorunuz 1. Ameliyatınızda ne hata yaptı da ya da neyden memnun kalmadınız da bir daha ameliyat olma gereksiniminde bulundunuz?

Back
X