Mersin'de meme büyütme ameliyatı için doktor tavsiyesi

Frigg

We are all stardust.
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
288
77
Merhaba arkadaşlar. Bayağı önce üye olmuştum bu foruma. Burun estetiği oldum o zamanlar, yine forumdaki arkadaşların destekleriyle korkularımı yenerek adım atmıştım. Şimdi de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. İki doktoru araştırmaya başladım: Ş. Ünal ve M. Kemal Aksoy. Bu doktorlara ameliyat olan var mı aranızda? Ya da tavsiye edebileceğiniz başka doktor varsa yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bayağı önce üye olmuştum bu foruma. Burun estetiği oldum o zamanlar, yine forumdaki arkadaşların destekleriyle korkularımı yenerek adım atmıştım. Şimdi de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. İki doktoru araştırmaya başladım: Şakir Ünal ve M. Kemal Aksoy. Bu doktorlara ameliyat olan var mı aranızda? Ya da tavsiye edebileceğiniz başka doktor varsa yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba canım bende mersinde meme büyütme estetiği olacağım. Hatta bende konu açmıştım doktor tavsiyesi için. Araştırmalar sonucu volkan beden de karar kıldım. Ayın 20 sine randevu aldım. Bir aksilik olmazsa temmuz sonu ameliyat olmayı düşünüyorum. Gelişmeleri yazarım.

Ameliyatı forum yaşam hastanesinde yapıyor fiyat 5000 tl

Ben de randevu aldım yarın için Şakir Bey'den. Bir gidip görüşeyim bakayım. İçime sinmezse Volkan Bey'le görüşmeye gideyim. Hoff ne zor iş yau :KK43: Korkularını yen, araştır, doktora karar ver de ameliyat ol :KK61:

Senin az bi zaman kalmış, ameliyatının nasıl olacağına karar verilmiştir sanırım. Kas üstü mü, kas altı mı yoksa kas zarı altı mı olacaksın? Kesi yeri neresi olacak? Benim bir tek annem gelecek bir de, kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Ama işte tansiyon hastası kadıncağız. Heyecan yapar da tansiyonu yükselir diye ödüm kopuyor. Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırız şu süreci, çok tırsıyorum yau :KK17:

Senin az bi zaman kalmış, ameliyatının nasıl olacağına karar verilmiştir sanırım. Kas üstü mü, kas altı mı yoksa kas zarı altı mı olacaksın? Kesi yeri neresi olacak? Benim bir tek annem gelecek bir de, kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Ama işte tansiyon hastası kadıncağız. Heyecan yapar da tansiyonu yükselir diye ödüm kopuyor. Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırız şu süreci, çok tırsıyorum yau :KK17:
Henüz doktorla gorusmedim. Ben şehir dışındayim. Ayın 20 sinde mersine geleceğim. Annemler orda tatile gelmişken ameliyati olup eve dönene kadar toparlanmaliyim. Çünkü kimse duysun istemiyorum. Geleceğim güne randevu aldım nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Allah yardımcımız olsun :KK17:

Araştırmalarım sonucu biraz fikrim var tabi. Yuvarlak olsun meme ucu kesisi olsun bide dolu dolu bir C kup olsun :KK36:

Ben de dün Şakir Bey'le görüştüm, ilgili bir doktora benziyor. Kafamı karıştırmak istemedim hiç, ayın 23'üne gün aldım. Artık Imc'de değil de Forum Yaşam Hast. de yapıyormuş ameliyatları. Göğüs dokum varmış, kas zarı altı yapacağım dedi. Meme altı kesisiyle. Heyecanlıyım yau heheh :KK76:

Ben de dün Şakir Bey'le görüştüm, ilgili bir doktora benziyor. Kafamı karıştırmak istemedim hiç, ayın 23'üne gün aldım. Artık Imc'de değil de Forum Yaşam Hast. de yapıyormuş ameliyatları. Göğüs dokum varmış, kas zarı altı yapacağım dedi. Meme altı kesisiyle. Heyecanlıyım yau heheh :KK76:
Hayırlı olsun kaç cc takacagi belli mi

X