Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimcanım ımc de ceren hanımı çok övdüler .. ben adana başkent kışla yerleşkesine gidiyorum tayfun bey e orda bülent bey var hastalarını orta doğu hastanesinde barış bey var ona yönlendiriyorlar orya gidebilirsin
gitmişmiydiniz Dr ye ... hangisine giderseniz bana da bilgi verirseniz sevinirimTesekkur ederim canim
Mersinde acilll kadın doğum uzmanı tavsiyesi işini iyi yapan ayni zamanda güler yüzlü.lútfen samimi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sevgili canan dogusta dilek güler var kesinlikle ona git asla pisman olmayacaksn ben ankaradan gelmistim yana yakila mersinde iyi kadin dogumcu aradim aramadgm internet sitesi kalmadi ve dilek hanmi buldum mukemmel bi doktorMersinde acilll kadın doğum uzmanı tavsiyesi işini iyi yapan ayni zamanda güler yüzlü.lútfen samimi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tsk ederim.Ben doğuş hastanesinde öznur hanıma gidiyordum.en azından ayni hastanedeymiş değerlendirecem.Sevgili canan dogusta dilek güler var kesinlikle ona git asla pisman olmayacaksn ben ankaradan gelmistim yana yakila mersinde iyi kadin dogumcu aradim aramadgm internet sitesi kalmadi ve dilek hanmi buldum mukemmel bi doktor
Mersinde acilll kadın doğum uzmanı tavsiyesi işini iyi yapan ayni zamanda güler yüzlü.lútfen samimi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bende aynı şeyi istiyorum ama henüz bulamadım. İmc de Ayfer hanım iyiydi ama en az bir saat ortalama iki saat bekliyorsun ki ben dayanamıyorum. Forum yaşamda da himmet beyle ahmet beye gittim ama Güler yüzlü değiller. Ben de araştırıyorum şu an. Burda yazılanlardan sonra Dilek hanımı merak ettim barış bey aklımda zaten bir de Yenişehir'de Tuğrul ersöZ ve bir doktor daha var onları duydum iyi olarak. Ben de şu an çok kararsızım. Ben de girip çıkmam bir olmasın sorularımı rahat sorayım hatta ben sormadan bilgi versin istiyorum. Doğum beni korkutuyor bu yüzden de iyi bir doktor istiyorumBenim doğuma da daha çok var şuan 2 aylık hamileyim.inşallah eylül ilk hafta doğum olcak.ama ben doğuma kadar her ay güler yüzlü bir doktora gitmek istiyorum.
osman nuri aksu çok iyi bir doktor bide çiğdem şanlıalp öneririmMersinde acilll kadın doğum uzmanı tavsiyesi işini iyi yapan ayni zamanda güler yüzlü.lútfen samimi tavsiyelerinizi bekliyorum.