• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersinde'ki Falcılar

kac yıl önce arkadasım 300 lirayı döktü kadının avucuna tabi saçma bi guvencle falcının guvenilirligimi olur allah askına

ya cidden bildiğiniz atıyo ama iyi tutuyo dediğiniz bir falcı yok mu mersin de?

ya ben bıkac tane bılıodumda nasıllar bılmıyorum mesela bı tane ozgur cocuk parkınn oralarda var adam bagrıo falan garıp bısey gecmısı cok ıı bılıo ama bnm gelecegımı bılemedı
arkadasımın herseyını bılmıstı ama gelecekle ılgılı
bi tane de carrefourun orda varmıs ama kadın evde bakıyomus bı suru kedılerı falan varmıs arkadaslarım oraya gdıodu cok ıı bakıomus ama ben gtmedım canım bılmıorm

özgür çocuk parkının ordaki mustafa cafede bakıo fala deli o adam ya kız kardeşimle gittik cafeye ayrı odada bakıomus gitme dedim salak kardeşime gitti demişki onur diye biriyle cıkacan sevgilisinin adı onurdu zaten sanmışki bende baktırcam o japon gelmesin ben sevmem japonları demiş gözlerim hafif çekikte :kedi: kardeşimde baktırmıcak o demiş baktırmasın zaten üniversiteyi bile kazanamamıs demiş kız kardeşimde ablam ünv mezunu diyince sus cevap verme bana diye bagırmıs kaydirigubbakcemile3zaten baktırmıcaktım bende bu yine sallıo tutturuo ama inanmıyorum ben

özgür çocuk parkının oradakine arkadaşımda gitmişti
dediğiniz gibi adam sürekli bağırıyormuş falan gözleri sürmeli tuhaf bir tipmiş
tabi bu dediğim 2 yıl falan önce
arkadaşıma sen birkaç yıl önce motor kazası geçirdin demiş hakikaten de öyleymiş

bende geçen yaz tesadüfen bir kafenin önünden geçerken kahve falı bakılır yazısını görünce girip bnaktırdım arkadaşımla
sanat sokağının oralarda yanlış hatırlıyor olabilirm
kafenin adı saklıbahçeydi
adamın söylediklerinin bazıları tuttu şaşırmıştım hatta
sen birisiyle görüşüyorsun o kişi antalyada falan demişti
nutkum tutulmuştu yemin ederim
doğruydu çünkü
fala inanma falsızda kalma demişler
herşeyin allahtan geldiğini bildiğim için
fala baktırdıktan sonra bir suçluluk duygusu hissetmedim
koşulsuz inanmıyorum sonuçta:19:

mersinde doğru düzgün falcı yok arkadaşlar şimdi hiltonun orada bir yer açılmış nasıl bilmiyorum ama memnun kalanlar olmuş

mersinde doğru düzgün falcı yok arkadaşlar şimdi hiltonun orada bir yer açılmış nasıl bilmiyorum ama memnun kalanlar olmuş

Ben café a'daki Aysegul hanima fal baktirdim,cok net seyler soyledi,cikip cikmayacagini merak ediyorum,daha once ona fal baktiranlar yorumda bulunabilirlermi acaba? cok tesekkurler (Mersinde,hiltonun yanindaki café)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bir falci buldum anlatamam muhteşem gelecekle alakali çok şey söylüyor ve cikiyorda apollon cafe de caglar diye bir adam var adam manyak ya ve bir çok fala bakıyor

Mrb.refika Mersin'de bir falcı imiş.bir tanıdığım baktırmış memnun kalmış.bende merak ettim ama telefon numarasına ulaşamıyorum.bilen varsa benimle iletişime geçebilir mi??

Carrefourun orda değil Pozcu’da bende gittim inanılmaz bakıyor üstüne de tanımam 🙋🏼‍♀️

Back
X