Mersinden hamile olan bayanlar.....

ELZBDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
265
4
46
39
İçel Mersin
arkadaşlar mrb,ben mersindenim ve kısmetse mayısın ortalarından sonra kızımı kucağma alacm inşallah.
mersnden ben gbi hamile olan kimler var hangi hastanede hangi doktora gidiyorlar paylaşalım brbrmze önerilerde bulunalım istedim...
buarada allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah.....

arkadaşlar mrb,ben mersindenim ve kısmetse mayısın ortalarından sonra kızımı kucağma alacm inşallah.
mersnden ben gbi hamile olan kimler var hangi hastanede hangi doktora gidiyorlar paylaşalım brbrmze önerilerde bulunalım istedim...
buarada allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah.....

tebrik ederim canım ben daha hamile değilim ama düşünüyorum o yüzden doktor kontrolüne gittim imcde ayfer gürbüze çok tatlı ve şirin bi bayan çok ilgili ve insanı rahatlatıyo ama randevu alması biraz zor çok talep var

allah gönlüne göre versin inşallah.ben de ayfer hanıma gdiorum.ablamın da doktoruydu .dediğin gbi ona ulaşmak çok zor ben 6.ayımda başlayabildm kontrollerine.önceden hastanelerde çalışmışlğm var o yüzden hastaneler konusunda ve doktorlar konusunda tabi braz takıntılıyım.gezmedğm doktor kalmadı :)şmdi yine 2 doktora gdiorum ama sebebi ayfer hanımdan memnun olmadığım değil.sadece o kdr iyi b hastane o kdr iyi b doktor ama ultrasonlarının hala çok eski olması çok kötü..bebeği net görebilmek için sisteme de gdiorum arada.çünkü sistemin ultrasonları 4 boyutlu.doğmasına az kaldı ztn sürekli görecem ama insan rahat duramıo:)) madem muayeneye gdiorum gtmşken çocuğu net görelm istiorum mantığı oluşuyor ister istemez:)

allah gönlüne göre versin inşallah.ben de ayfer hanıma gdiorum.ablamın da doktoruydu .dediğin gbi ona ulaşmak çok zor ben 6.ayımda başlayabildm kontrollerine.önceden hastanelerde çalışmışlğm var o yüzden hastaneler konusunda ve doktorlar konusunda tabi braz takıntılıyım.gezmedğm doktor kalmadı :)şmdi yine 2 doktora gdiorum ama sebebi ayfer hanımdan memnun olmadığım değil.sadece o kdr iyi b hastane o kdr iyi b doktor ama ultrasonlarının hala çok eski olması çok kötü..bebeği net görebilmek için sisteme de gdiorum arada.çünkü sistemin ultrasonları 4 boyutlu.doğmasına az kaldı ztn sürekli görecem ama insan rahat duramıo:)) madem muayeneye gdiorum gtmşken çocuğu net görelm istiorum mantığı oluşuyor ister istemez:)

doğru düşünüyorsun ben daha o kadar ayrıntı bilmiyorum. ama korkuların vardı ilk kez muayene oldum ve çok iyi karşıladı sanırım eğer hamiş olrsam devam ederim sendende yardım alırım sağlıkçı mısın?

doğru düşünüyorsun ben daha o kadar ayrıntı bilmiyorum. ama korkuların vardı ilk kez muayene oldum ve çok iyi karşıladı sanırım eğer hamiş olrsam devam ederim sendende yardım alırım sağlıkçı mısın?

hayır cnm sağlıkçı değilim denizciyim aslında :) ama malum ülkemzde kmse mezun olduğu işi yapamadğndan ben de hastanelerde çalıştım.sağlıkçı kdr oldum denebilir:) ne zmn dersen her türlü yardımcı olurum inşallah sen de hamiş olursun da paylaşımlarmz olur....

hamile olmasa da olur mersinliler b ses verin artık kafaya taktım kim var kim yok merak ettim resmen dert ettim kendime :52:

çok sevindim yaaaa adını duymak bile mersinin çok mutlu ediyor benii:3: mersinde mersinli çok az kaldı has mersinlimisiniz

annem mersinin yerlisi babam da doğduktan hemen 2 sene sonra mersine gelip yerleşilmş ve 54 senedir mersinde.o yüzden ben kendmi has mersinli sayıyorum en azından annem yerlisi:) bazen eşim sinir eder beni ben sölenirim şu mersnde hiç mersinli kalmadı dye sen de değilsn ki filan der :) ama ben mersinliyimmmmm sizin gbi de gururla heryerde söylerim çok seviorum şehrimizi başka b yerde yaşamam mümkn değil gbime gelior ama mersinimize çok gereksiz göçler üzüor beni:(

ben maalesef başkaşehirde okuduğum için çok özlemini çekiyorum mersinin:43:denizi özledim kokusunu özledim helede bahar geldi bir başka güzel kokar. ben has mersinliyim yörüğüm . maalesef o göçler yüzünden mersin hep kötü biliniyor mesela burda mersin diyince çok tehlikeli diyorlar onlar öle diyince hemen bi savunmaya geçiyorum tepem atıyor:47:

aynen öyle ben burada okudum üniversiteyi deniz ticarette okudum.şehir dışından gelenler ilk başladkları dönem söyleniorlardı en son tercihimdi geldim buraya ama korka korka geldm olayların şehri filan dye ..resmen delleniordum madem bu kdr kötü gözle bakıosun tercih edip gelmeseydin dye çok kavga etmişliğim vardır :) ama içten içe de haklı olduklarını kabul ediorum.ve en çok da haberlere kızıorum.ekranlarda daha bir kere düzgün olan hiç bir kısım gösterilmedi.hep olaylı hep karışık...adı sanı bilinmeyen mahalleler en işlek yerlermiş gbi lanse edilior.mersnle alakası olmayanlar mersinliler diye gösterilior....ay ben çok dolmuşum :) sen nerde okuyosun ?

kırıkkalede okuyorum benim annemde öle bu konda çok dolu ve asla mersine laf söyletmez bu konuda bi konuşmaya başlasın susturana aşkolsun
mahaller bellidir zaten
çay mah, çilek mah,siteler hep buralarda olur

aynen öyle.şehir dışındaki arkdşlar filan arıolar bazen sizin orda olaylar varmş karışmş yine dye habermz bile yok diorum ama anlatamıorum.mersinlilere de çok kızıyorum çnkü kmse şehrine sahip çıkmamış.26 yaşndaym tüm arkdşlarmı şöyle bir gözden geçirdim de cdden benm bir elin parmakları kadar bile mersinli arkadaşım yok şu şehirde....

ben olurum yaaa konu mersin olsun yeter ki. evet kimse sahip çıkmıyor bütün yatırımı sahil tarafına yapıyorlar şehir içi hakgetire. artık şehir mezitliye doğru kayıyor oraları daaha güzel yapıyorlar

şimdi müthş b inşaat manyaklığı başladı yukarı taraflara ve istanbul ankara gbi 1+1 ve 2+1 evler yapılmaya başlandı.bu kdr çok inşaat yapıorlar ki az göç aldık buyrun braz dha gelin yerimiz çok demeye çalışıyorlar :)))

aynen öle ama biz yazın hem kalabalığa hemde sıcağa dayanamayıp yaylaya çıkıyoruz sizde çıkarmısınız?

evet cnm ben de hç sıcağına dayanamıorum..b senelik evliyim ben annemlelrle sürekli yaylaya cıkardım ablamlar gelmezdi btek ben gderdim.kızılbağda bizim yaylamız.şmdi evlendm eşimn ailesnınde yaylası var ne guzel b oraya gderm b bızımkılere dıorum ama kocam da hc yayla sevmior içi daralıyormuş beyefendinin :)))

Back
X