S Sevim2712 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 106 33 48 2 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevim2712 #1 Merhaba kızlar son haftalardayım normal doğum olcak. İlk çocuğumda çok zor doğum yaptım. Ve şimdi meryem ana eli otunu deneyeceğim inşAllah daha önce deneyen oldu mu yaptıktan sonra kalan suyu ne yapıcam bilgi verir misinz
Merhaba kızlar son haftalardayım normal doğum olcak. İlk çocuğumda çok zor doğum yaptım. Ve şimdi meryem ana eli otunu deneyeceğim inşAllah daha önce deneyen oldu mu yaptıktan sonra kalan suyu ne yapıcam bilgi verir misinz
Aysemnk Guru Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 237 49 298 İstanbul 2 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevim2712 #2 Ben bir youtuber ın sayfasında görmüştüm doğumdan önce meryem eli otu yaptılar çok kısa sürdü doğumu
S Sevim2712 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 106 33 48 3 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevim2712 #3 Aysemnk .!.: Ben bir youtuber ın sayfasında görmüştüm doğumdan önce meryem eli otu yaptılar çok kısa sürdü doğumu Genişletmek için tıkla... Evet bende duydum işte ama yapan tecrübeli biri var mı acaba dedim yaptıktan sonra suyun kalanını ne yapcaz
Aysemnk .!.: Ben bir youtuber ın sayfasında görmüştüm doğumdan önce meryem eli otu yaptılar çok kısa sürdü doğumu Genişletmek için tıkla... Evet bende duydum işte ama yapan tecrübeli biri var mı acaba dedim yaptıktan sonra suyun kalanını ne yapcaz