Meryem ana otu ve hayit tohumu

Tatlım öncelikle hayirli olsun saglicakla kucagina alman nasip olsun bende 2 gun once hacdan getirtim meryem ana otunu bugun yapıcam sen nasil yaptin birde dervital macun kullanmaya basladim iceriginde hayit tohumu civan penceri vs vs gibi otlar var inşallah banada nasip olur meryem ana otunu nasil.hazirladigini yazarsan çok sevinirim
Çok teşekkürederim.bi üstteki yazıda yazdım nasıl içtiğimi.umarım faydalı olur sizede

(yumurtlama döneminde bir gün önce akşam hacet namazı kıldık eşimle 4 rekat.sonra onu bir sürahi suya koyduk.suya merye suresi.nas.felak.ayetel kürsi.fatiha surelerini okuduk birlikte.sabah olunca ikimizde birer bardak akşamda birer bardak içtik.su bitene kadar.otuda çıkarmadık.su 3 günde falan bitti.tabi bu dönemde birliktede olunuyor.inşallah anlatabilmişimdir.ama hayıt otuda yuttum bununla birlikte sabahları aç karna bala karıştırdım.suyla birlikte yuttum ama sadece ben yuttum eşim değil. )

ben de siz gibiyim çok birşey bilmiyorum sadece bana verilip içtiğim şeyi söyledim.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim için de dua eder misin lütfen...
Rabbim emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun zor bir sınavdayız...

Çok teşekkürederim.bi üstteki yazıda yazdım nasıl içtiğimi.umarım faydalı olur sizede

(yumurtlama döneminde bir gün önce akşam hacet namazı kıldık eşimle 4 rekat.sonra onu bir sürahi suya koyduk.suya merye suresi.nas.felak.ayetel kürsi.fatiha surelerini okuduk birlikte.sabah olunca ikimizde birer bardak akşamda birer bardak içtik.su bitene kadar.otuda çıkarmadık.su 3 günde falan bitti.tabi bu dönemde birliktede olunuyor.inşallah anlatabilmişimdir.ama hayıt otuda yuttum bununla birlikte sabahları aç karna bala karıştırdım.suyla birlikte yuttum ama sadece ben yuttum eşim değil. )
Hayıt otunu aktardan mi temin ettiniz acaba

Meryem ana otunu su bitene kadar çıkarmadık.gebeliğimi adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptık pozitif çıktı.sonrada kan verdik hastanede ordada pozitif çıktı.allah iseteyen herkese nasip etsin.şurda yazarken altta herkesin hamile takip imzası varya o bigün bendede olacakmı derdim allah nasip etti.sizede nasip olsun inşallah.
Merhaba bendede hacdan gelme meryem ana otu var adet tarihim yakın nasıl kullanmam lazım sanırım yumurtlama döneminde içilmesi gerekiyormus siz nasıl kullandınız ve esinizde içti mi ve bende hacdan gelme 41 hurma var 20 si eşim 20 sini ben 1 ini de yarı yarıya yiyecek misiz ve Adem Elması da var hepsini bu ay deneyeceğim hayırlısıyla inşallah

Son düzenleme:
Back
X