Meryem ana otu

Yok canim icmiyorum. Bi cok kisi iceceksin dedi ama cevat aksit hocayi dinledim bu meryem ana otu hocanin dedesinin kitabinda yaziyomustu uzerimizde tasiyacakmisiz . Sadece banyoya girerken cikarticaz . Bn regli bittikten hemen sonra kullanmaya basladim . Ve otu kullanmadan once bir tane yumurtam vardi oda catlamiyordu . Otu kullandiktan sonra birtanesi catlamis ve bi yumurtam daha olusmus normalde bende pko var ve kiloluyum yumurtalarim hic catlamiyordu daha dogrusu belli bi buyukluge de gelmiyodu ama bu ottanmidir bilmiyorum bu ay iki yumurtam oldu ve ikiside buyudu biri catladi digerine ise catlatma ignesi vuruldum bekliyorum simdi . Bu otla hamile kaldigini soleyen kisi cok . Tabi takdir Allahtan bu sadece bi vesile olur insallah
Mrb nasılsın siniz bnde pko yum klomen ise yaramadı Adetim yarin bitiyor bu otu kullan ma mim herhangi bir yan etkisine var mı .bnde sizin gibi pko var yumurta hiç buyumuyor

Kızlar Meryem otunu nerden alabilirim . nasıl kullanmak gerekir lütfen yardımcı olun .:hasta:

Mrb nasılsın siniz bnde pko yum klomen ise yaramadı Adetim yarin bitiyor bu otu kullan ma mim herhangi bir yan etkisine var mı .bnde sizin gibi pko var yumurta hiç buyumuyor
Bi yan etksi oldugunu dusunmuyorum canim . Gerci ben pek kullanmadim ama faydasini gorursun insallaj

Merhaba kızlar, geçen benim gibi 3 yıldır evli olup çocuğu olmayan ark görüştüm şükür hamikeymiş bana hemen sırrını vereyim dedi MERYEM ana otunu söyledi internetten almış o ay hamile kalmış başka bir arkadaşına söylemiş o da 2. Ay kalmış. Bu mış miş ler bana inandırıcı gelmiyor ama durumu şahsen yaşayan arkadaşım anlatınca çok heyecan yaptım hemen sipariş verdim geldi ama kullanmak için 2 ayım var, 3 ay önce miyom ameliyatı oldum. Kullanılışıni da ota meryem duası okuyup yumurtlama gününden 3 gün önce başlayarak yumurtlama günü dahil eş ve kendisi içmiş . Suda bekletiyorsunuz o suyun içinde açılıyor sonra çıkarı temi yere koyun ertesi gün aynı şekilde aynı otu koyun suya için.Rahmi genişletip spermin geçişini kokaylaştırıyormuş ve sperm sayısını artırıyormuş herkes için hayırlısı

Canim bende kullaniyorum suan meryem ana otunu . Kardesim hafizlik okuyo ona meryem suresi okuttum sonra tohumlu dalindan birtane kopartip uzerimde tasimaya basladim . Cevat aksit hocanin meryem ana otu hakkinda solediklerini dinledim . Otu suya filan koymayip sadece uzerinde tasiyacakmissin sadece banyoya girerken cikaracaksin ve uzerine su deymeyecek diye biliyorum . Ve bende ki meryem ana otu hacdan geldi icinden meyve filan cikmadi . Ilk defa duyuyorum meyve ciktigini icinden .

Merhaba arkadasım mesajını şimdi okudum Yen'i üyeyim ben içilecek biliyordum ilk kez biraz önce içtim ama kendimi lavaboya zor attım midem alt üst oldu eşimde aynı durumda sen içilmeyip üzerimizde taşındığına eminsin değilmi?

Merhaba arkadasım mesajını şimdi okudum Yen'i üyeyim ben içilecek biliyordum ilk kez biraz önce içtim ama kendimi lavaboya zor attım midem alt üst oldu eşimde aynı durumda sen içilmeyip üzerimizde taşındığına eminsin değilmi?
Evet canim. Ben ustunde tasindigini biliyorum

Arkadaslar banada yardim edermisiniz bende bu ay kullandim adetim 9 gun gecti bu ot gecikme yaparmi

Back
X