meryem azram nihayet doğdu

064264

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
179
4
316
41
kızlar bebeğim spinal anestezi ile 24.02.2010 da saat 22:20 de dünyaya gözlerini açtı.bebeğimin suyu kalmamış çok acele ameliyata girdim hersey öyle hızlı gelişti ki ben bile ne olup bittiğini anlamadım ama tek bildiğim anne olmak dünyada tattığım en güzel duygu... kızlar size tek tavsiyem doğumdan önce göğüs uçlarınızın bakımını çok iyi yapın benim ilk emzirmede yara oldu ve çok acılar çektim hala da çekiyorum siz de aynı hataya düşmeyin sakın

hayırlı olsun bebişin canım. sana kesinlikle katılıyorum. doğumdan önce göğüslere iyi bakılmalı ve ucu yoksa ucunu çıkarıcı aparatlar alınmalı. bunu bana söylediklerinde ciddiye almayıp yapmamıştım; ama sonra çok acı çektim, göğüslerim tıkandı, şişti, kızardı. herkese hayırlı doğumlar ve hayırlı emzirmeler.

merhaba hayırlı olsun Dünyanın en güzel duygusu anne olmaktır heralde benimde düğünüm 30 mayısta inş. bende bu duyguyu tadarım:)

merhaba hayırlı olsun Dünyanın en güzel duygusu anne olmaktır heralde benimde düğünüm 30 mayısta inş. bende bu duyguyu tadarım:)

inşaallah canım kesinlikle mükemmel bir şey anne olmak allah isteyen herkese versin düğünün de şimdiden hayırlı olsun

ßebeğin Hayırlı olsun canım..
opuyorumnanaktan

sağlıkla mutlulukla yaşasın bebeğiniz darısı bizim başımıza. tavsiyen için de ayrıca teşekkür ederim.

hayırlı olsun canım saglıcakla buyusun yavrun evet annelık babaska bısey bende gecen yıl almıstım kucagıma harıka bısey allahım olmayanlarad nasip etsın

tebrikler :nazar:,
minik prenses'e , analı babalı, sağlıklı ,uzun ömürler dilerim..a.s.

cute-baby-5909.jpg

Merhaba,

Öncelikle Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. hayirli ugurlu olsun. Spinal anestezi nasildi biraz anlatirsan sevinirim. Tesekkürler

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah

Back
X