Evet canım:)Eveet :) her okunan için yapılması gerekiyo dimi ben öyle biliyorum
Evet canım tilavet secdesini yapmak gerekiyoramin canım sagol
canım bahsettigin tilavet secdesimi iyiki söyledin ben bilmiyordum
Abdestsiz ezberdeki ayetler okunabilir canım yüzüne okunmaz ya da dokunulmaz kesinlikleİşinize karışmak gibi ya da fetva gibi olması haddime değil ama, gusül abdesti olduğu sürece, Kuran’ı Kerim okumak için namaz abdesti şart değil diye biliyorum. Biz Kuran’ı Kerim’e olan saygımızdan ötürü abdest alıp okuyoruz. Ben alırım ama alınamayan durumlarda okunabilir diye biliyorum.
Bereketli olsun :)Oldu kuzum
Allah razı olsun kuzum bnım yumurtam çatlamış çok şükür sence yine olsun mu bu akşamBereketli olsun :)
Amin kuzum inş rabbim bizede nasip eder.Zeyah3917 MLKn R4bi4 A AloeeVeraa Minik_ kuzum_61 Y yaprakali
Allah razı olsun kızlar, gönlünüzdekiler hakkınızda hayırlısı olup başınıza gelsin inşallah çok sağolun
Allah hepimizden razı olsun canım benim. İnşallah dualarımız karşılık bulsun da gelsin bebişin bir an önceZeyah3917 MLKn R4bi4 A AloeeVeraa Minik_ kuzum_61 Y yaprakali
Allah razı olsun kızlar, gönlünüzdekiler hakkınızda hayırlısı olup başınıza gelsin inşallah çok sağolun
Rabbim kabul etsin inşallah canım benim, en yakın zamanda tesirini göstersinKuzular Allah razı olsun annemlerle tamamlicaz, başka arkadaşımıza geçin siz isterseniz
Olabilir canım :)Allah razı olsun kuzum bnım yumurtam çatlamış çok şükür sence yine olsun mu bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?