• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meryem Sûresi ("2019 Bekle Bizi" Son Liste)

Sevgili hanımlar bendeniz R4bi4 ( Melek ) için okuyoruz :KK24: Allah kabul etsin :KK36:
MLKn MLKn
Zeyah3917 Zeyah3917
@Blankinfinity
R4bi4 R4bi4
pawlover pawlover
U Umithepvar
Reyyan__ Reyyan__
dvtb dvtb
S Snrs
Y yaprakali
@bi prenses annesi
R4bi4 R4bi4 11 Adet

Kalan 30 Adet Kızlar :halay:
Tabiki okucaz bitanem ne demekmis o basimiz agricaksa bu yola nedn girelimm seviyoruz seni senin iicn birak bisiler yapalim cnm bnmm...adini gercktn rabia sanmistm bu arada :) ben yarin okuyabilcem insallah kuzumm misafirlikteyiz simdi..yarin okudum derim cnm.bnmm

Tabiki okucaz bitanem ne demekmis o basimiz agricaksa bu yola nedn girelimm seviyoruz seni senin iicn birak bisiler yapalim cnm bnmm...adini gercktn rabia sanmistm bu arada :) ben yarin okuyabilcem insallah kuzumm misafirlikteyiz simdi..yarin okudum derim cnm.bnmm
Oyy Allah razı olsun canım benim ben de sizleri çok seviyorum Allah için:)

Adımı daha önce de belirtmiştim kuzum olsun siz Rabia bilin (:

Aşk olsun ne sıkması aynı yolun yolcusuyuz. Bu ayda ben bu tuhaf hissediyorum belirti melirti yok ama sanki hamileymişim gibi geliyo iyice delirdim galiba :spor:
Kuzummm belirtilerden ck hislerin onemli oldugunu gordum ben burda hadi insallah birbirimize ettigimiz dualar tutsun Yarabbim duy sesimizi

O nasıl bişeey acaba kii? damdan düşer gibi düştüm ama :)
bardakla kan aldırıyorsun vücudundan canım, kirli kan,iltihap,romatizma, tıkanıklık ne varsa silip süpürüyor:)

Aşk olsun ne sıkması aynı yolun yolcusuyuz. Bu ayda ben bu tuhaf hissediyorum belirti melirti yok ama sanki hamileymişim gibi geliyo iyice delirdim galiba :spor:
bana da öyle geliyor kuzum dün aklımdan geçiriyordum valla:)