Meryem suresi

Melek280

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
106
47
48
Merhabalar meryem suresi ile hamile kalanları çok okudum. Hergün 41 gün okundugunu biliyorum ama türkçemi arapcamı okudunuz ve her okumanın ardından tilaved secdesi yaptınızmı? Bu sürenin gücüyle hamile kalanlarınız varmı?

Merhabalar meryem suresi ile hamile kalanları çok okudum. Hergün 41 gün okundugunu biliyorum ama türkçemi arapcamı okudunuz ve her okumanın ardından tilaved secdesi yaptınızmı? Bu sürenin gücüyle hamile kalanlarınız varmı?
İnsaallah cevap gelir bende merak ediyorum dün araştırdığım anladığım kadarıyla başladım niyetimi alıp ilk tilaved secdesi yaptım sonra internetten meryem suresini acip kurandan takip ettim fakat 41 gun pespese nasil olur regl oluyoruz sonucta bilemedim🤷🏻‍♀️

Merhaba. Ben rabbim den niyet ederek okumaya çalıştım. 41 gün okuyamadım tabiki. Buna manevi dua denir. Tabiki yanında fiili dualarımı da yaptım. Yememe içmeme dikkat ettim. Fındık incir havuç tükettim. Protein aldım. Şimdi kan verdim. Nasip olursa pazartesi alacağım. Testler pozitif çıkıyor. Ben Meryem suresinin çok etkili olduğuna inanıyorum. Hep Meryem annemizi dile getirerek dua ettim rabbime. İnanın ve elinizden geldikçe okuyun. Unutmayın allahuteala diyor ki duanızda ısrarcı olun 🤗

regl iken yerine baskasi okuyo。ben bugun oldum esim devam ediyor。fakat secdeyi yapmam grektigini bilmiyodum yapmadimda annem aradi anlatti yyap diye。 mustafa karatas hocaya da sormuslar secdenin kazasi olur yapmadiklarinizin hepsini sonradan。niyet edip yapabilirsinuz demis。 adetim bitsin 18 gun okumustum secdelerini yapacGIM BENDE

Ben hergun Meryem suresi okudum Yasin suresi okudum 41 gün boyunca ardından 1 ay sonra kızımı hamile kalmistom

Kızlar benim için 41 adet hurmaya 41 farklı kişi Meryem suresi okudu ve ben o hurmaları her gün bir tane olacak şekilde dualar ederek yedim. Hurmalar bitmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Ben çok etkili bir dua olduğuna inanıyorum. Eşimde ve bende çift taraflı problem vardı 15 aydır çocuğumuz olmuyordu doktorlar tüp bebek demişti

Merhaba, ben her gün Meryem Suresinin türkçesini anlayarak ve sanki bebeğime okuyormuş gibi içten bir şekilde okuyarak, henüz 41 gün tamamlanmadan hamile olduğumu öğrendim. Tilaved secdelerini de yaptım. Regl olduğumda ara verdim, sonrasında devam ettim. Şimdi de 41'e tamamlamak için okumaya devam ediyorum. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Back
X