MERYEM SURESİYLE HAMILE KALAN VARMI ?

melof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
183
68
38
34
Merhaba arkadaşlar :)

yenı uye oldum ve genelde kadınlar klubunun yazılarını okuyorum ...

4 aydır korunmuyorum ve çocugum olmadı 1.5 senelık evlıyım...duydumkı çocuk sahıbı olmak ısteyenler meryem suresını 41 defa okuyup suya ufleyıp içiyolarmış...

uygulayan ve kabul olan varmı soylıyebılırmı acaba

Bende okuyorum şu anda adetliyim ama kayınvalideme okutuyorum 28. Gündeyim rabbim inşallah bu mübarek sure hürmetine lutfeder ...

Suya üfleyince noluyor ben de onu anlamıyorum bir türlü. Bir de bu surenin türkçesini biliyor musunuz? Bilip ona göre mi okuyorsunuz? İnşallah allah en kısa zamanda kavuştursun bebeğinize.... :)

Nasıl yapılıyor detaylı yazarmısınız
Günde bi defa yanıma bir sürahi su alıp Meryem suresini okuyorum ama üflemiyorum üflemek hoş değil diye duymuştum bide her namazdan sonra Ali İmran suresinin 38. Ayetini okuyorum tabi arapça olarak rabbim işallah tez zamanda tüm evlat hasreti çekenlere nasip eder

40 gunle sınırlamayin arkadaslar.ben bir bucuk yil boyunca vakit buldukca okudum her gun olmasada.anlamini okuyunca daha guzel oluyor daha icten okunuyor. rabbim dualarimizi kabul etsin..

O gün o suyumu içiyorsun 41 gün okuyup bi seferdemi içiyosun

Ben google bulmuştum meryem suresinin 3 ayeti ve yasin suresinin 2 ayetini tükenmez kalemle yazdırdım zemzem suyuna koydum 20 gün önce hala silinmedi silinince içilcekmiş adetten sonra niyet edip ne zaman silinir

Ben google bulmuştum meryem suresinin 3 ayeti ve yasin suresinin 2 ayetini tükenmez kalemle yazdırdım zemzem suyuna koydum 20 gün önce hala silinmedi silinince içilcekmiş adetten sonra niyet edip ne zaman silinir
Onu bende duydum adetliyim şu an bitince yazıcam ama kurşun kalemle yazmayı düşünüyorum siz arapça olarakmı yazdınız yoksa turkçemi

benım kayınvalıdem soyledı arapça okuyamıyorum bende turkçe meaılını oku suya hem sen ıç hem eşin içsın dedı başka dua için birşey soylemedı bende başlıcagm inş.sadce onuda okumak işe yarar inş.allhın bilecgı iş bu tabıkıde kısmetımse olur dıye duşunuyorum sonuçta dua buda ..ALLAH tum ısteyenlere nasip etsinn

Onu bende duydum adetliyim şu an bitince yazıcam ama kurşun kalemle yazmayı düşünüyorum siz arapça olarakmı yazdınız yoksa turkçemi
Arapça bien birine yazdırdım tükenmez kalem çıkar dediler çıkmadı ama içmedim daha adetime 4 gün var bitince çıkmasa yazı yinede içcem

Arapça bien birine yazdırdım tükenmez kalem çıkar dediler çıkmadı ama içmedim daha adetime 4 gün var bitince çıkmasa yazı yinede içcem
Mutlulugunşifresi diye bi site var googleda gormuştum tesadüfen ama orda meryemin 19 20 21. Ayetleriyle yasinin 82 ve 83. Ayetleri yazıyo 2 ve 3. Ayetler deil yani dikkatli araştırda yanlış olmasın

Mutlulugunşifresi diye bi site var googleda gormuştum tesadüfen ama orda meryemin 19 20 21. Ayetleriyle yasinin 82 ve 83. Ayetleri yazıyo 2 ve 3. Ayetler deil yani dikkatli araştırda yanlış olmasın
Aynı siteden baktım söylediğin ayetleri yazdırdım

hanımlar ben de size enbiya suresi 87-88-89 ayetleri hergün okumanızı tavsiye ederim ben de okudum bu ayetleri. ''Her kimin evladı olmuyorsa, Zekeriya (Aleyhisselam)’ın çocuğu olması için yaptığı ve Enbiya Suresinin 89. ayetinde geçen duaya devam ederse, Allah’u Teala’nın izniyle çocuğu olur.'' bu da netten alıntıladığım bir bilgi.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sabır ve dua ile

Yukarda 2 ile 3. Ayetler yazmışsın da onun için soyleyim dedim adetinede az kalmış işallah olmazsın
ya canım ben 2 ve 3 ayet demek istedim yanlış yazmışım ayetin hangisi olduğunu unutmuştum sen söyleyince aklıma geldi inşallah olmam canım Allah herkese anne olmayı nasip etsin ben anneyim 9buçuk yaşında oğlum var bu ay 4. ayım 2.ci için uğraşıyorum

İl ilk hamileliğindemi zor oldu malum ben 6 senedir uğraşıyom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…