Nasıl yapılıyor detaylı yazarmısınızBende okuyorum şu anda adetliyim ama kayınvalideme okutuyorum 28. Gündeyim rabbim inşallah bu mübarek sure hürmetine lutfeder ...
Günde bi defa yanıma bir sürahi su alıp Meryem suresini okuyorum ama üflemiyorum üflemek hoş değil diye duymuştum bide her namazdan sonra Ali İmran suresinin 38. Ayetini okuyorum tabi arapça olarak rabbim işallah tez zamanda tüm evlat hasreti çekenlere nasip ederNasıl yapılıyor detaylı yazarmısınız
O gün o suyumu içiyorsun 41 gün okuyup bi seferdemi içiyosunGünde bi defa yanıma bir sürahi su alıp Meryem suresini okuyorum ama üflemiyorum üflemek hoş değil diye duymuştum bide her namazdan sonra Ali İmran suresinin 38. Ayetini okuyorum tabi arapça olarak rabbim işallah tez zamanda tüm evlat hasreti çekenlere nasip eder
O gün içerisinde eşimle beraber içiyoruz bazen bi günde bitmezse ertesi gün üzerine su ilave edip öyle okuyorumO gün o suyumu içiyorsun 41 gün okuyup bi seferdemi içiyosun
Onu bende duydum adetliyim şu an bitince yazıcam ama kurşun kalemle yazmayı düşünüyorum siz arapça olarakmı yazdınız yoksa turkçemiBen google bulmuştum meryem suresinin 3 ayeti ve yasin suresinin 2 ayetini tükenmez kalemle yazdırdım zemzem suyuna koydum 20 gün önce hala silinmedi silinince içilcekmiş adetten sonra niyet edip ne zaman silinir
Arapça bien birine yazdırdım tükenmez kalem çıkar dediler çıkmadı ama içmedim daha adetime 4 gün var bitince çıkmasa yazı yinede içcemOnu bende duydum adetliyim şu an bitince yazıcam ama kurşun kalemle yazmayı düşünüyorum siz arapça olarakmı yazdınız yoksa turkçemi
Mutlulugunşifresi diye bi site var googleda gormuştum tesadüfen ama orda meryemin 19 20 21. Ayetleriyle yasinin 82 ve 83. Ayetleri yazıyo 2 ve 3. Ayetler deil yani dikkatli araştırda yanlış olmasınArapça bien birine yazdırdım tükenmez kalem çıkar dediler çıkmadı ama içmedim daha adetime 4 gün var bitince çıkmasa yazı yinede içcem
Aynı siteden baktım söylediğin ayetleri yazdırdımMutlulugunşifresi diye bi site var googleda gormuştum tesadüfen ama orda meryemin 19 20 21. Ayetleriyle yasinin 82 ve 83. Ayetleri yazıyo 2 ve 3. Ayetler deil yani dikkatli araştırda yanlış olmasın
Yukarda 2 ile 3. Ayetler yazmışsın da onun için soyleyim dedim adetinede az kalmış işallah olmazsınAynı siteden baktım söylediğin ayetleri yazdırdım
ya canım ben 2 ve 3 ayet demek istedim yanlış yazmışım ayetin hangisi olduğunu unutmuştum sen söyleyince aklıma geldi inşallah olmam canım Allah herkese anne olmayı nasip etsin ben anneyim 9buçuk yaşında oğlum var bu ay 4. ayım 2.ci için uğraşıyorumYukarda 2 ile 3. Ayetler yazmışsın da onun için soyleyim dedim adetinede az kalmış işallah olmazsın
ilk hamileliğindemi zor oldu malum ben 6 senedir uğraşıyom daya canım ben 2 ve 3 ayet demek istedim yanlış yazmışım ayetin hangisi olduğunu unutmuştum sen söyleyince aklıma geldi inşallah olmam canım Allah herkese anne olmayı nasip etsin ben anneyim 9buçuk yaşında oğlum var bu ay 4. ayım 2.ci için uğraşıyorum
Hayır 4 ünde evlendim 14ünde adet oldum ve oldu bi daha adet yok ☺İl ilk hamileliğindemi zor oldu malum ben 6 senedir uğraşıyom da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?