Meryem03'den Türban tarasirimi ve Aksesuarlar

hayırlı olsun topiğin yeni gördüm bende .. çok begendim yaa eline sağlık beceri isteyen bişey bu cidden beklioruz devamını ..

Tek kelimeyle muhteşem. Keşke istanbulda olsaydın diye içimden geçirmeden edemedim :)) Ellerine sağlık canım..

ilk baştakini çok beyendim açık renk incili olanı,
diğerlerine kıyafetlerle uymludur mutlaka ama zevk işte.
ellerine sağlık.

ellerine saglık canım gercekten guzel olmuslar ılk olanı cok begendım bende
gayet sade ve çok şık devamını beklıyoruz...:lepi:

yorumda bulunan herkeze tesekkür ederim, illaki herkezin zevki ayridir ama herkez zevkine uygun birsey bulduguna sevindim

hihoyyyt

uzun zamandir resim ekleyememiyorum kusura bakmayin bir arkadasta daha resimler vardi unutuyorum ondan almaya

aboooooooooo bayildim vallaaaaa hep bole bir topic olsun istemisimdir vallahiii super olmus meryemcimm birde gunluk esarp baglama felan da eklesen goruorum sizleri topiclerde super bagliyosunuz esarplari ben beceremiyom ya eklersen sevinirim hayirli olsun topiginn cnm takipcin olucam daima:)

aboooooooooo bayildim vallaaaaa hep bole bir topic olsun istemisimdir vallahiii super olmus meryemcimm birde gunluk esarp baglama felan da eklesen goruorum sizleri topiclerde super bagliyosunuz esarplari ben beceremiyom ya eklersen sevinirim hayirli olsun topiginn cnm takipcin olucam daima:)

tesekkür ederim canim kaydirigubbakcemile3

günlük bagladigimiz esarpari ekledigimiz bir topik var oraya buyur, ama suan konu kitli linkide kaybolmus umarim tamamen silmemislerdir...

kiyafet konusundada bir topigimiz var

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...-tesetture-uygun-kiyafet-kombinasyonlari.html

canım çok güzeller el emeği isteyen ve çok zevkli türban yapmak bence
bende çok yapmışımdır elimden gelir hatta işi iyice öğrenip belgesini alıp öğrenip dükkan açmayı bile düşünmedim değil
deli para valla bi gelin başı 200 300 tl sende git belgeni al derim

meryemcim ne kadar güzel tasarımlar yapmışsın.
en çok nişanında yaptığın tasarıma bayıldım çok hoş:nazar::nazar::nazar:
bu arada nişanın hayırlı olsun tatlım

canım çok güzeller el emeği isteyen ve çok zevkli türban yapmak bence
bende çok yapmışımdır elimden gelir hatta işi iyice öğrenip belgesini alıp öğrenip dükkan açmayı bile düşünmedim değil
deli para valla bi gelin başı 200 300 tl sende git belgeni al derim
sagol balim ben öyle iste birkac kere yaptim ese dosta ücret karsiligi degildi... yollayiver sen bana bi belge hehe 200-300 tl ha vay be....

cok guzeller ellerıne saglık arkadasımm
kaydirigubbakcemile3
meryemcim ne kadar güzel tasarımlar yapmışsın.
en çok nişanında yaptığın tasarıma bayıldım çok hoş:nazar::nazar::nazar:
bu arada nişanın hayırlı olsun tatlım

tesekkür ederim biricigiiiim

anammm yeni gördüm nişanında yaptığın hakketen en güzeliymişvereliniortak ben de yaptırsam böle bişey olur sevmiyorum öyle kafasında kuş yuvası var gibi dolaşanlarıkaydirigubbakcemile3

anammm yeni gördüm nişanında yaptığın hakketen en güzeliymişvereliniortak ben de yaptırsam böle bişey olur sevmiyorum öyle kafasında kuş yuvası var gibi dolaşanlarıkaydirigubbakcemile3

yap balim sende :) hic olmadimi oluyor ama cok abartiyida ben sevmiyorum...en güzeli sade kokos birsey olsunopuyorumnanaktan

Topiğin hayırlı olsun ablacım sihirlimi ne ellerin marifetli ablam bnm :):) ne kdr güzeller onlar öyle ışıl ışıl :)

meryemcim ya sen bu işte ustasın maşallah diyorum :nazar:
keşke seninle yakın olsaydık benimkileride bağlarmıydın kız :asigim:
topikinde hayırlı olsun canım a.s.

Back
X