Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aboooooooooo bayildim vallaaaaa hep bole bir topic olsun istemisimdir vallahiii super olmus meryemcimm birde gunluk esarp baglama felan da eklesen goruorum sizleri topiclerde super bagliyosunuz esarplari ben beceremiyom ya eklersen sevinirim hayirli olsun topiginn cnm takipcin olucam daima:)
sagol balim ben öyle iste birkac kere yaptim ese dosta ücret karsiligi degildi... yollayiver sen bana bi belge hehe 200-300 tl ha vay be....canım çok güzeller el emeği isteyen ve çok zevkli türban yapmak bence
bende çok yapmışımdır elimden gelir hatta işi iyice öğrenip belgesini alıp öğrenip dükkan açmayı bile düşünmedim değil
deli para valla bi gelin başı 200 300 tl sende git belgeni al derim
kaydirigubbakcemile3cok guzeller ellerıne saglık arkadasımm
meryemcim ne kadar güzel tasarımlar yapmışsın.
en çok nişanında yaptığın tasarıma bayıldım çok hoş
bu arada nişanın hayırlı olsun tatlım
anammm yeni gördüm nişanında yaptığın hakketen en güzeliymişvereliniortak ben de yaptırsam böle bişey olur sevmiyorum öyle kafasında kuş yuvası var gibi dolaşanlarıkaydirigubbakcemile3
Topiğin hayırlı olsun ablacım sihirlimi ne ellerin marifetli ablam bnm :):) ne kdr güzeller onlar öyle ışıl ışıl :)