Mesafe iyidir ne haddini aşan olur nede canını sıkan :)

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
merhaba kızlaaarrr :)

Görümcemle eşimin ailesiyle ilgili bir çok konu açtım. Sizlere danıştım. Uyguladım fikirlerinizi.
En başına dönecek olursak kv ile aynı apartmanda oruruyoruz altlı üstlü. İlk zamanlar görümcem bize sormadan eve girip cıkardı biz yokken. Çat kapı gelirdi. Sürekli eve girmek için onu bunu bahane ederdi.
Bi süre sonra ben artık mesafeli durmaya başladım. Eskisi gibi yakın olmadım.
En son hastalanmıştı. Kendisi sürekli hasta zaten neden geçmiş olsun dememişim diye trip attı. Ama cidden önemli birşey olduğunu hiiiç düşünmedim.
Ve geçmiş olsun demedim.
Şimdi o kadar rahatım ki. O da araya mesafeyi koydu bendeee. Gelip gitmiyo girip çıkmıyo evimee benden habersiz.
Sözün özü kızlar mesafe ne güzel bişey miş.
Herkese çook çok teşekkürler

Valla ben kendi kardeslerinle bile belli bi mesafe icinde olman gerektigini dusunuyorum.

Tabiki inan o zaman herşeyin suyu çıkmıyo. Çok samimi olmak gerçekten iyi bişey değil. Herkese karşı öyle olmak lazım. Ama bende bi kardeş var dünya tatlısı ona nasıl mesafeli olunur :) ama evlendiğinde değişir mi bilemem erkek kardeşim :) aman o mutlu huzurlu olsunda bana mesafeli olsun sıkıntı yok

Tabiki inan o zaman herşeyin suyu çıkmıyo. Çok samimi olmak gerçekten iyi bişey değil. Herkese karşı öyle olmak lazım. Ama bende bi kardeş var dünya tatlısı ona nasıl mesafeli olunur :) ama evlendiğinde değişir mi bilemem erkek kardeşim :) aman o mutlu huzurlu olsunda bana mesafeli olsun sıkıntı yok
Degisir:) isin icine el giriyo bi kere.. illaki olur o mesafe

Niye anahtari gorumceniz de var ? Siz evdeyken de pat diye geliyor muydu ?
Kv de olduğu için otomatik olarak ondada oluyo yani. Allahın işgüzarı lazım olur tabagın bizde kalmış diyip biz yokken bırakıyo. Veya eşime mesaj atıyo yumurtanız var mı :) bakkal var az ötede. Ama huzur edecek ya beni. Kaç ay oldu yıl olucak artık çalışan bi kadınım bunların yüzüne bi tane bulaşık bırakıp yatamıyorum her an tetikte gibi. Benim haber yokken evlenmeden çok önce vermiş eşim anahtarı. Neymiş biz yokken bişey olurmuş. Bende ilerde cocuk olunca illaki vereceğiz diyip sesimi çıkarmadım o zaman ama iş oldu başıma

Kv de olduğu için otomatik olarak ondada oluyo yani. Allahın işgüzarı lazım olur tabagın bizde kalmış diyip biz yokken bırakıyo. Veya eşime mesaj atıyo yumurtanız var mı :) bakkal var az ötede. Ama huzur edecek ya beni. Kaç ay oldu yıl olucak artık çalışan bi kadınım bunların yüzüne bi tane bulaşık bırakıp yatamıyorum her an tetikte gibi. Benim haber yokken evlenmeden çok önce vermiş eşim anahtarı. Neymiş biz yokken bişey olurmuş. Bende ilerde cocuk olunca illaki vereceğiz diyip sesimi çıkarmadım o zaman ama iş oldu başıma
Ya en iyisi anahtari yusada kirmak boyle durunlar da. Sonra kilidi degistirip aa 2 tane yaptrmisiz bi ara size de yaptiralim demek. Cok garip ya bisryiniz kaybolsa bunun vebalini nasil kaldircaklar. Arsizin hakkindan gelinmiyo bacim.

Kesinlikle. Ama bir araya gelince çok geriliyorum. O bişey anlatırken dinlemiyomuş gibi yapıyorum tepki vermiyorum. O da öyle. Yani soğuk rüzgarlar esiyor :)
Yoo hiç gerilmee yokmuş gibi davran boşverr :)) bisüre sonra alışıyosun bu duruma :) rahat oluyosun ama inan en iyisini yapıyosun ;)

Yoo hiç gerilmee yokmuş gibi davran boşverr :)) bisüre sonra alışıyosun bu duruma :) rahat oluyosun ama inan en iyisini yapıyosun :KK66:

Rahat ettim valla kız :) eşim neden soğuk davranıyosun falan diyo. Hatta kv eşime demiş benle bi sorun yok ama ona neden soğuk davranıyo bi sorun mu var diyomuş. Kızına sor. Oooo onu dinlesen haklı çıkar. Eşimle gülerim gülmeyin diye mesaj atar. Çalışıyorum 11 de bulaşık yıkıyorum diye sizden mi geliyo ses diye yazar. Gram anlayış yok. Yeteeeeeer. Yettin artık

Rahat ettim valla kız :) eşim neden soğuk davranıyosun falan diyo. Hatta kv eşime demiş benle bi sorun yok ama ona neden soğuk davranıyo bi sorun mu var diyomuş. Kızına sor. Oooo onu dinlesen haklı çıkar. Eşimle gülerim gülmeyin diye mesaj atar. Çalışıyorum 11 de bulaşık yıkıyorum diye sizden mi geliyo ses diye yazar. Gram anlayış yok. Yeteeeeeer. Yettin artık
Aman yarabbii ben şükredeyim halime ozaman :)) benim kide canı ister yüzüme bakar canı ister ben yokmuşum gibi davranır :) ben de hep noldu diye üstüne giderdim şimdi onu yapmadım diye kötü oldum :) ay böle daha rahatım bende onun davrandığı gibi davranınca kaldıramadı :)) yanlız senin ki fazla arsızmış senin mesafe koyman çoook iyi olmuş ;)

Back
X