Mesafe iyidir ne haddini aşan olur nede canını sıkan :)

Aman yarabbii ben şükredeyim halime ozaman :)) benim kide canı ister yüzüme bakar canı ister ben yokmuşum gibi davranır :) ben de hep noldu diye üstüne giderdim şimdi onu yapmadım diye kötü oldum :) ay böle daha rahatım bende onun davrandığı gibi davranınca kaldıramadı :)) yanlız senin ki fazla arsızmış senin mesafe koyman çoook iyi olmuş :KK66:
İnsanların içine girmeden tanıyamıyosun malesef. Takmamak lazıııım onları takarak evliliğimin en güzel günlerini bok ettim. Hiç gerek yokmuş. Sende öyle davran geç git oh mis :) şimdi onlar düşünsün :D

İnsanların içine girmeden tanıyamıyosun malesef. Takmamak lazıııım onları takarak evliliğimin en güzel günlerini bok ettim. Hiç gerek yokmuş. Sende öyle davran geç git oh mis :) şimdi onlar düşünsün :KK70:
Bence de canım takmamak en iyisi artık bende öyle yapıyorum keşke en başından yapsaymışım dedim :)) şimdi çok rahatım :D

Bence de canım takmamak en iyisi artık bende öyle yapıyorum keşke en başından yapsaymışım dedim :)) şimdi çok rahatım :KK70:

Bendeeeeeee. Ama kız beni uyuz edecek illa bişey yapıyo. Eşime tuhaf tuhaf laf sokuyo onun üzerinden bana sallıyo hissediyorum.
Ama artık eşimde altında kalmıyo yapıştırıyo cevabı anında :D

Bendeeeeeee. Ama kız beni uyuz edecek illa bişey yapıyo. Eşime tuhaf tuhaf laf sokuyo onun üzerinden bana sallıyo hissediyorum.
Ama artık eşimde altında kalmıyo yapıştırıyo cevabı anında :KK70:
Eşinde yanındaysa zaten gerisini hiç düşünme canım evliliğimiz bizim için daha önemli huzurumuzu kaçırıyorlarsa sinirimizi bozuyorlarsa ona göre davranırız olur biter :))

Back
X