• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafe koymak istedigim kuzenim ?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.316
2.214
133
Bana deger vermeyip sadece takilmalık olarak gordugunu dusundugum icin mesafe koymaya karar verdim ki sözde samimi arkadaşız ama bana deger vermiyor.Benle olan planını baska bir arkadasıyla benden habersiz yaptı.artık mesafeli olmak istiyorum.size gelcem musait misin deyince whatsapta cevrimiciydim.bilerek iki saat gec cevap yazdim.baska bir gun de aramis gec gordum.sonra "bir sey sorcaktim knka hallettim tamam" demis.ben de sadece öpücük attım ne soracagini bile sormadım umrumda degil.sizce anlaması gerekmez mi artik.illa aramiza mesafe koyalım mı demem gerek

Bu bahse konu olan kişi kankanız mı sevdiğiniz bi adammı?
Kankanızsa da sanki sevgilinizmişcesine yazmışsınız. Umrumda değil yazmışsınız ama...

Bu bahse konu olan kişi kankanız mı sevdiğiniz bi adammı?
Kankanızsa da sanki sevgilinizmişcesine yazmışsınız. Umrumda değil yazmışsınız ama...
Hem kuzenim hem de en yakın kiz arkadasımdı.ama artık degil.ve de cok deger verdigim icin kafama takildi biraz

Bana deger vermeyip sadece takilmalık olarak gordugunu dusundugum icin mesafe koymaya karar verdim ki sözde samimi arkadaşız ama bana deger vermiyor.Benle olan planını baska bir arkadasıyla benden habersiz yaptı.artık mesafeli olmak istiyorum.size gelcem musait misin deyince whatsapta cevrimiciydim.bilerek iki saat gec cevap yazdim.baska bir gun de aramis gec gordum.sonra "bir sey sorcaktim knka hallettim tamam" demis.ben de sadece öpücük attım ne soracagini bile sormadım umrumda degil.sizce anlaması gerekmez mi artik.illa aramiza mesafe koyalım mı demem gerek
Kendinizi değersiz hissettiriyorsa görüşmeyin.
Hatta sizi kim değersiz hissettiriyorsa o kişilerle görüşmeyin.

Benim istedigim de bu ama kendisi hala anlamadı
Nasıl ki sevdiğimiz insanlara sevgimizi gösteririz ve bi samimiyet kurulur.
Aynen sevmediğimiz kişilerede sevmediğimizi gösterip uzaklaştırmak bizim elimizde.

Sonuçta çok samimiydiniz onu tanıyor olmalısınız, Görüşmek istemiyorsanız anlayacağı dilden anlatmak size düşer.

Öpücük atmışsın, nasıl anlasın ki trip attığını? Ben böyle şeyleri hiç anlayamiyorum valla ya.
Bosver bence, konuşup gerginlik yaratma. Böyle böyle araya mesafe koy,istemiyorsan

Sinirli emoji atmak sacma olur du o da opücuk koymustu.yani akraba olmasak tamam ama mecburen karsilasicaz.onu takmadigimi anlaması icin hic sormadım bile ne soracagini.
Bence anlayabilcek potansiyelde

Sinirli emoji atmak sacma olur du o da opücuk koymustu.yani akraba olmasak tamam ama mecburen karsilasicaz.onu takmadigimi anlaması icin hic sormadım bile ne soracagini.
Bence hiç açık bir mesaj değil. Birşey istemis,meşgul olduğun için donmemissin,o 'hallettim' yazınca da 'kusura bakma' anlaminda öpücük atmışsın gibi olmuş.
Bir gün gerçekten trip atmak istersen cevapsız birak ya da OK yaz.

Anlamamazlıktan geliyordur. İlişkiniz devam etsin istiyor olabilir. Bu kadar yakınsınız madem o planı beraber yapmıştık neden beni salladın diye sorman trip atmaktan daha iyi olurdu.

Size tavsiyem tek bir olaya bu kadar takılıp kalmayın. Resmen takıntı haline getirdiniz , ikidir aynı konuyu açıyorsunuz.

Kuzen kişisinin bu kadar umrunda değilsiniz. Ders vermek istiyorsanız siz de onu umursamayın.Siz tam tersi hayatınızın merkezine koydunuz sanırım bu sözde ihaneti (!) :olamaz:

Kuzenin sonuçta dışardan biri değil direk araya mesafe koyalım deme ortada ciddi bir sorun yok çünkü. yaşınız küçük anlaşılan sadece bu yaptıklarına devam et o aramadan sen arama ilgilenme geç cevap ver ya da hiç dönme

Problem, kırgınlık nedeni neyse oturup konuşmak daha mantıklı değil mi?
Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

ok. yazıp geçebilirdin.
öpücük atınca mesafe koymuşsun koymak istiyormuşsun gibi durmuyor.

Back
X