• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafe koymak istedigim kuzenim ?

Ne uzattınız şu tatil meselesini ya sanki evlisiniz de sizi bırakıp sevgilisiyle gitti. Öyle denk geldi demek ki ya da sizle gidesi gelmedi.. Zaten ağzınızı açıp bir hadi gidiyoruz demekten uzaksınız habire naza çeken biri gibi duruyorsunuz buradan bakınca. Bir salın artık şu kuzeni de rahatlayın.

Tekrar konu açacak kadar içinizde kaldı o tatil resmen. Kimsenin size yapıştığı da yok ayrıca. Öpücük gönderirseniz mesafe koymuş olmuyorsunuz. Siz şu an tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok durumundasınız. Ya düzgünce derdinizi anlatın kuzeninize, oturup konuşun. Ya da bırakın şu konuyu saplantı haline getirmeyi. Gereksiz duygusallaştırıyorsunuz bence mevzuyu.

Bana deger vermeyip sadece takilmalık olarak gordugunu dusundugum icin mesafe koymaya karar verdim ki sözde samimi arkadaşız ama bana deger vermiyor.Benle olan planını baska bir arkadasıyla benden habersiz yaptı.artık mesafeli olmak istiyorum.size gelcem musait misin deyince whatsapta cevrimiciydim.bilerek iki saat gec cevap yazdim.baska bir gun de aramis gec gordum.sonra "bir sey sorcaktim knka hallettim tamam" demis.ben de sadece öpücük attım ne soracagini bile sormadım umrumda degil.sizce anlaması gerekmez mi artik.illa aramiza mesafe koyalım mı demem gerek
Anlamazsan gelmek bu tarz insanların işi.... Sevgili konu sahibi.... Bal gibi anlıyor..... Lakin siz sadece ihtiyacı olunca ihtiyaç gören makine kıvamında olduğunuz için.... Onun bakışıyla..... Arayı düzelmez şekilde bozmak işine gelmez... Bakın güzel alıştırmış sizi haka değer verdiğim biriydi kafaya taktım yazmışsınız.... Verdiğiniz değeri ya tam alın yada verdiğiniz değerle kalın.... Nede uydu konuya..... Bu tarz kişiler son noktayı koymayada meraklı olur sizin kuzen gibi.... Beni kovamazsın ben istifa ettim 😅😅😅tadında çalışır kafası.... Doğru yapıp yapmadığınızı şöyle anlayacaksınız.... Ya duygu sömürüsü yapıp arayacak Bi 5 gün iyi olacak..... Ya Bi ihtiyacı olacak.... Yada karşı hamle yapıp saldıracak... Taşlı sopalı değil canım dili ile.... Az bekleyin çıkar ortaya.... Klasik bunlar.... Yahu eşin değil sevgilin değil sorumsuz senin duygularına önem vermeyen lakin sende soğuma gördüm yanaşan seninde artık farkettiğin için kendini kullandırmak istemediğin altı üstü yokluğu zamanla farkedilmeyecek sana göre arkadaş bana göre değil bir kişi işte.... Birbirimize göre değiliz birşey paylaşamıyoruz beni kıran hareketlerin arttı ben yalnızda mutsuz dertli olabilirim hayatımda sana gerek duymuyorum iyi şanslar..... Bitti..... Size değer vermeyen hiç kimseye o güzel kalbinizden beyninizden zamanınızdan Bi parça vermeyin..... Kusursuz dost arayan dostsuz kalır velakin het yeri kusur olana neren doğruki de denir 🙏

Ha önceki konumuz varmış ... Ben hatırlamadım bu konuya isytianen yazdım orasını bilemem 🙏

Anlamazsan gelmek bu tarz insanların işi.... Sevgili konu sahibi.... Bal gibi anlıyor..... Lakin siz sadece ihtiyacı olunca ihtiyaç gören makine kıvamında olduğunuz için.... Onun bakışıyla..... Arayı düzelmez şekilde bozmak işine gelmez... Bakın güzel alıştırmış sizi haka değer verdiğim biriydi kafaya taktım yazmışsınız.... Verdiğiniz değeri ya tam alın yada verdiğiniz değerle kalın.... Nede uydu konuya..... Bu tarz kişiler son noktayı koymayada meraklı olur sizin kuzen gibi.... Beni kovamazsın ben istifa ettim 😅😅😅tadında çalışır kafası.... Doğru yapıp yapmadığınızı şöyle anlayacaksınız.... Ya duygu sömürüsü yapıp arayacak Bi 5 gün iyi olacak..... Ya Bi ihtiyacı olacak.... Yada karşı hamle yapıp saldıracak... Taşlı sopalı değil canım dili ile.... Az bekleyin çıkar ortaya.... Klasik bunlar.... Yahu eşin değil sevgilin değil sorumsuz senin duygularına önem vermeyen lakin sende soğuma gördüm yanaşan seninde artık farkettiğin için kendini kullandırmak istemediğin altı üstü yokluğu zamanla farkedilmeyecek sana göre arkadaş bana göre değil bir kişi işte.... Birbirimize göre değiliz birşey paylaşamıyoruz beni kıran hareketlerin arttı ben yalnızda mutsuz dertli olabilirim hayatımda sana gerek duymuyorum iyi şanslar..... Bitti..... Size değer vermeyen hiç kimseye o güzel kalbinizden beyninizden zamanınızdan Bi parça vermeyin..... Kusursuz dost arayan dostsuz kalır velakin het yeri kusur olana neren doğruki de denir 🙏

Yorumunuz için cok tesekkür ederim.tam da aklımdaki soru işaretlerine cevap vermissiniz.dediginiz gibi benim soguk tavirlarimi gormezden geliyor ve hâla kahve icmeye davet ediyor.neden? Cünku canı sıkılınca 5 dk uzakliktaki canım kankası(!) benim. Dediginiz gibi artık davet etse de vaktimi onun icin harcayıp gitmiyorum.benim icin arkadaslık dostluk kahve icmek,takılmak degil.cok daha fazlası.hataları gormezden gelip telafi etmeyen herkese karşı tavrım böyle olacak artık 🍀🍀

Back
X