Mesafe koymalı mı

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba hanımlar. Ben çok yakın akrabama akşam oturmaya gitmiştim. Hadi film izleyelim deyip bir film açtı. Karısı akrabam ben izliyoruz. Filmdeki mstehcn sahneler çok artınca ben kapatın siz ben gidince izlersiniz dedim kapandı. Sonrasında ben araya mesafe koymadım ve birkaç problemimde ona anlattım ağladım destek oldu geldi gitti. Hiç saçma bir davranışını görmedim. Son zamanlardaki haberlerden sonra insan ne düşüneceğini bilemez oldu. Sizce bir yanlış var mı?

Merhaba hanımlar. Ben çok yakın akrabama akşam oturmaya gitmiştim. Hadi film izleyelim deyip bir film açtı. Karısı akrabam ben izliyoruz. Filmdeki mstehcn sahneler çok artınca ben kapatın siz ben gidince izlersiniz dedim kapandı. Sonrasında ben araya mesafe koymadım ve birkaç problemimde ona anlattım ağladım destek oldu geldi gitti. Hiç saçma bir davranışını görmedim. Son zamanlardaki haberlerden sonra insan ne düşüneceğini bilemez oldu. Sizce bir yanlış var mı?
Subliminal mesaj mı verdiler acaba bu müstehcen sahnelerle🙄

Asdasfafsfads disko disko partizani .
Diriditditdit ay Laykto movitmovit

Merhaba hanımlar. Ben çok yakın akrabama akşam oturmaya gitmiştim. Hadi film izleyelim deyip bir film açtı. Karısı akrabam ben izliyoruz. Filmdeki mstehcn sahneler çok artınca ben kapatın siz ben gidince izlersiniz dedim kapandı. Sonrasında ben araya mesafe koymadım ve birkaç problemimde ona anlattım ağladım destek oldu geldi gitti. Hiç saçma bir davranışını görmedim. Son zamanlardaki haberlerden sonra insan ne düşüneceğini bilemez oldu. Sizce bir yanlış var mı?insanlar bazı şeyleri yanlış anlamak istiyorsa zaten ne yapsanız bir yanlış anlama olacaktır...siz doğru davrandığınızdan emin olur yeterki....ama...fazla samimiyet hiç bir zaman iyi değil..belirli bir mesafe herzaman olmalı kişiler arasında

İnsanlar bazı şeyleri yanlış anlamak istiyorsa zaten anlayacaktır..tabiki toplumda belirli davranış biçimleri var bize yanlışı ve doğruyu belirleyen tabiki bizi hayvanlardan ayıran özelliklerimiz var... siz doğru olduğunuzdan emin olun bu yeterlidir...ama...fazla,samimiyet iyi değildir bence herzaman belirli ölçüde bir mesafe olmalı

Ne düşüneceğinizi bilemez olduğunuzun farkındayız....
Son zamanlardaki haberler filmin müstehcen sanhneleriyle alakalı olmuyor
Genelde rıza dışında direkt eyleme geçiyorlar haberlerde

Akraban karisiyla daha önce o filmi izlemislermi belkide onlarda icerigini bilmiyorlardi.hem size destek olmus hem gelmis gitmis hem size yanlisi olmadigi halde niye böyle düsüncelere kapildinizki ama bencede mesafeli durun.akrabaniz degilde siz akrabaniza yürüyecekmissiniz gibime geldi🤔

Filmdeki mstehcn sahneler çok artınca ben kapatın siz ben gidince izlersiniz dedim kapandı.

Siz varken mstehcn film seyredenler siz yokken **** ****, ***** ********** film seyrediyorlardir benden soylemesi. 🤷🏻‍♀️

Back
X