- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.153
- 798
- Konu Sahibi Suslupuslum
Mstehcn? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yine saf günümdeyim. Onu İngilizce bir kelime sanan benMstehcn yazmak yetmez, m******** yazmalıydınız, biz bip koyardık oraya.
Almancaya da benziyor bak.Ay yine saf günümdeyim. Onu İngilizce bir kelime sanan ben![]()
Karisini bosayip sizi alir diye mi? Valla yukarida bi arkadas daha yazmis, film izlenirken krem santi getirip size biyik burmuyorsa bence bi sikinti yokBizim ailede akraba evlilikleri olmuş hep. Bende bu duruma karşı hep önyargılıydım. Belki biraz da bu yüzden rahatsız oldum bilmiyorum.
Grinin Elli Tonu.Film neymiş acaba ya? Aklımızda olsun da kadın arkadaşlar gelince izlemeyelim birlikte. Sonra mazallah adımız çıkmasın![]()
Adam karısını boşayıp seni mi alacakBizim ailede akraba evlilikleri olmuş hep. Bende bu duruma karşı hep önyargılıydım. Belki biraz da bu yüzden rahatsız oldum bilmiyorum.
İyi de adam zaten evli?Bizim ailede akraba evlilikleri olmuş hep. Bende bu duruma karşı hep önyargılıydım. Belki biraz da bu yüzden rahatsız oldum bilmiyorum.
Adam karısını boşayıp seni mi alacak
Film neydi? Söylemicen mi?
Erkek arkadasinizla yasadiginiz sorunlari genelde erkek akrabalarinizla mi paylasirsinizBu kadar gülmeseydiniz iyiydi. İlk mesajda da yazdığım gibi ben erkek arkadaşımla yaşadığım sorunlardan bahsettim destek oldu bana. İkisi birleşince böyle bir şey düşündüm kendimce rahatsız oldum. Filmin adını da bilmiyorum yerli bir filmdi sadece.
Yerli filmde müstehcen sahne mi? Yürek yemiş herhalde yapımcıBu kadar gülmeseydiniz iyiydi. İlk mesajda da yazdığım gibi ben erkek arkadaşımla yaşadığım sorunlardan bahsettim destek oldu bana. İkisi birleşince böyle bir şey düşündüm kendimce rahatsız oldum. Filmin adını da bilmiyorum yerli bir filmdi sadece.
Yerliymiş film. Bir yerli film ne kadar müstehcen olabilir allah aşkına?Neyflix de ki 365 gün olabilir
Orada adamın şeyi de gözüküyor diyorlar
Bir arkadaşım izlemiş de![]()