mesafe koymalı miyim

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kv ve gorumce ile geçmişte çok sorun yasadik. Şimdi 1 hafta için yanlarına geldik eşimle mecburen geldik. Gelmek istemedim ama esim sorun cikmayacak dedi soz verdi geldim. Nikahi bana zehir eden insanlar şimdi hediye almışlar onu veriyorlar . Sevdiğim yemeği yapiyolar.
Bana karşı gayet iyiler. Sizce hala tavır yapmalı miyim mesafe koymalı miyim .
Sonuçta geçmişte kötü şeyler yaşandı ve 1 yıla yakın gorusmedim.
Şimdi ise o konular hiç geçmiyor ve bana karşı iyiler. Eşimde herhangi bir sorun olursa devreye gireceğini söylüyor.
Siz olsaydınız simdi kin tutarmiydiniz nasıl davranirdiniz...

Son düzenleme:
Ben yapım gereği kindarım.Siz olsaydınız diye sorduğun için cevapladım.Tavır yapmam,yoklar gibi davranırdım.Hiç zararları ya da faydaları da olmamasına rağmen kişisel tercihimdir,eş akrabalarının hiçbiriyle görüşmedim,görüşmeyeceğim.

Kin tutmak içten gelir kin tutayim diyip tutulmaz ve kalkıp gitmişsin trip yapma sadece civik bi samimiyetin olmasin

Hayir kin tutmazdim.
Onlar bir adim atiyorsa ben de atardim. Demek farkindalar hatalarinin ve telafi etmek istiyorlar
Iyi olmak her turlu daha karli, hem esiniz de cok mutlu olur.

(3 gunlugune kaynanasina giden kendini bir haftadir sevgi pitircikligina hazirlamis onlara gore burnu havada gelin modeli :D )

Kv ve gorumce ile geçmişte çok sorun yasadik. Şimdi 1 hafta için yanlarına geldik eşimle mecburen geldik. Gelmek istemedim ama esim sorun cikatacak dedi soz verdi geldim. Nikahi bana zehir eden insanlar şimdi hediye almışlar onu veriyorlar . Sevdiğim yemeği yapiyolar.
Şimdi ise o konular hiç geçmiyor ve bana karşı iyiler. Eşimde herhangi bir sorun olursa devreye gireceğini söylüyor.
belliki hatalarını anlamışlar yada artık onlar da küslük olsun istemiyorlar...hayatta herkes ikinci bir şansı hakeder ama tabiki mesafeli olun ama küste olmayın....helede hayatınızdan silip atamayacağınız insanlar konusunda ki onlar eşinizin ailesi sizde ılımlı olun tavsiyem bu...

Ne yaparsan yap esinin yaninda yapma ama. Belki onlar ciciyi oynuyor sende oyunbozan olma. Esin varken samimi gozuk o yokken ister kindar ol ister uzak dur senin secimin ama esin varken samimi dur.

Bu yalana falan girmez cunku eger onlarinki oyunsa sende kuralina gore oynamis olursun :)

Kv ve gorumce ile geçmişte çok sorun yasadik. Şimdi 1 hafta için yanlarına geldik eşimle mecburen geldik. Gelmek istemedim ama esim sorun cikmayacak dedi soz verdi geldim. Nikahi bana zehir eden insanlar şimdi hediye almışlar onu veriyorlar . Sevdiğim yemeği yapiyolar.
Ben şuan kayınvalideyle görüşmüyorum. Amma illaki birgun görüşücez bunu bılıyorum.. Oa karşı öfkem çok büyük o yüzden sıcak dvranamam soğukluğumu hisseder ve mesefeli olurum sende öyle ol..
Aradaki mesafı onlara hıssettir bir daha senı üzemesinler..

Back
X