Mesafe sorunu

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
:eek:kızlar size benim açımdan önemli birşey sorucam sevdiğin insana mesafeli davranma kavramı herkese göre değişir ya ben o orta dereceyi tutturamıyorum gbi geliyor . Yapı itibariyle sıcak kanlıyım ama aşırıda sertim sinirlendiğimde ve istediğim olamdıgı zamanlarda ve son zamanlarda mesafeli olma konusunda kesin eminim ama yanlış bi şekilde agrasiflik yaparak mesafeli oluyorum sanırım buda kavgaya sevep oluyor aramızda . Siz sevdiğinize yada eşinize vs. Sevdiğinizi belli etmemek adına nasıl davranıyosunuz örnek verirseniz çok sevirirm :KK200::KK54:

En iyi yaptığım şey karşınızdaki insana karşi suskun ve sakin olmanız yeterli.Agresif olmamayı deneyin o birsey dediginde sogukkanlı davranın.

Kendim gibi davranıyorum.
Sinirliysem sinirli, o an sevgiden coşuyorsam sevgi ile, mutluysam mutlulukla, kırgınsam kırgınlığımla...
Kısaca olduğunuz gibi olun, ilerde aynı hayatı paylaşacak noktaya geldiğinizde "sen böyle değildin"leri duymamak için.
Ya da sizi doğru tanıması açısından, olduğunuz gibi olmak en doğrusudur.

Tabii karşı taraftan da bunu taleb edin.
Hüsran ile karşılaşmazsınız.

En iyi yaptığım şey karşınızdaki insana karşi suskun ve sakin olmanız yeterli.Agresif olmamayı deneyin o birsey dediginde sogukkanlı davranın.
Mesela o aşkım günaydın yaZdıgında günaydın yazasım geliyor oda çokmu sert kaçıyor günaydın aşkım yazıyorum bu seferde yüz vermiş gibi geliyor şuan kurgınız özür dilemeden günaydın aşkım yazmış çnkü hata onda ben sert davranmak yerine yazıyorum aöa soguk davranıyorum bu sefer oda soguk davranıyor özür dilemek yerine hata kabul etmiyor bu şekilde biri

Mesela o aşkım günaydın yaZdıgında günaydın yazasım geliyor oda çokmu sert kaçıyor günaydın aşkım yazıyorum bu seferde yüz vermiş gibi geliyor şuan kurgınız özür dilemeden günaydın aşkım yazmış çnkü hata onda ben sert davranmak yerine yazıyorum aöa soguk davranıyorum bu sefer oda soguk davranıyor özür dilemek yerine hata kabul etmiyor bu şekilde biri
O yazınca sizde karşılık verin günaydın aşkım deyin ama üzerine düşmetin bir süre o yazmadan siz yazmayin eger bundan dolayi sitem ederse farkli bahaneler uydurun kırgınlığınız gecene kadar.

Niye sevdiğimi belli etmeyeyim ki? Seviyorsam sevdiğimi, sinirliysem sinirimi belli ederim. Benim nasıl biri olduğumu bilmeli. Seviyorsa beni her halimi severek, kabul ederek gelsin yanıma.

Back
X