Mesafeler aşka engel diyen sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Bi önceki konumda 1 aydır konuştugum eski bir tanıdıgımdan bahsetmiştim 2 hafta oldu sevgili olalı. Askerde şuan 40 günü fln kaldı askerdeki görevi değiştiği için çok yoğun olduğundan konuşamadıgımızdan bahsetmiştim ama sorun konuşamamak değildi konuştuğumuz zamanlarda da o ilk zamanlardaki tat ve ilgisi yoktı farkediyodum

bugun telefonla konuştuk. Ben akşam dışarı çıktım onada hiç bahsetmedim konuya ordan girdi bende senin çok umursadıgını düşünmedim o yüzden haber vermedim dedim farkındayım eskisi gibi değiliz ama bana haber ver ben en azından biliyim dedi bende ben sanki erken bi karar aldığımızı düşünüyorum yani senin şuan bi ilişkiyi kaldıracak halin yok tamam yogun olabilirsin hiç sorun yok ama senin bana haracayacak enerjin yok dedim evet çok bunaldım yoruldum burdan ama düzelcek herşey toparlycaz Farkındayım eskisi gibi değil hiç bişey ilgilenemiyorum seninle eskiden sen yarım saat biyere gitsen seni beklerdim gelene kadar surekli konuşurduk ama şuan elimde değil dedi bendebi geçmişimiz olsa tutunacagımız böyle olmazdı ve sen askerlikten gelince nasıl olcaksın ben onu da bilmiyorum dedim ne yapalım peki elimizden bişey gelirmi şuan dedi neyse konu konuyu açtı ben Twitter da bi söz paylaşmıştım kendi üstüne alınmış biraz trip attı bende niye öyle düşündün dedim bunlar hep uzaklıktan mesafeler aşka engel işte dedi o nedemek dedim eskiden sürekli konuşuyoduk uzaklık hissedilmiyodu ama şimdi konuşamıyoruz orda olsam tartışsak aksam bulusur çözeriz ama bu soguklugun sebebi uzaklık sende dedin bi geçmişimiz olsa böyle olmazdı dedi sonrada bekle beni 40 gün sonra herşey güzel olacak dedi
Okadar kafam karıştı ki ben bu kişiden hoşlandım ve gerçekten çok mutluydum bu olaylar yaşanana kadar siz ce ne yapmalıyım

Konuşuyoruz iyi geceler günaydın mutlaka yazar sadece deli gibi sohbet etmiyoruz gün içinde konuşuruz mutlaka dün mesela işe gitmedim hastaydım günaydın yazdım uyumuşum söylemedim işe gitmediğimide 2 3 kez aramış mesaj atmış merak etmiş aradım sonra söyleseydin keşke fln dedi ama önceden işte çok özledim konuşamayınca merak ettin fln birsürü şey söylerdi ama sogukluk girdi biraz
Ben benimle ilgilenmeyen insanı beklemezdım, ilgiden kastım da telefonla konusmak. Bana iki dk ayıramıyorsa yolu acık olsun yani.
İki dk konusmak ıcın habıre bekleyemez alttan alamazdım.

daha önceden yazıldı galiba beyfendi askerde canı sıkılmış da bir ilişkiye başlamış gibi duruyor diye.
Siz bir kez dışarıya çııktığınızı haber vermemişsiniz adamın da işine gelmemiş.
Mesafeler, yoğunluk hatta bu durumda askerlik bile bahane maşallah twitterlara bile girebiliyor.
Yol yakınken kendinizi uzaklaştırın bu kişiden. Belli sizde sürekli ilgi isteyen birisiniz, 2 haftada ilişki bu noktaya geliyorsa çok üzülürsünüz ileride

Çok haklısınız Sadece kendimi hemen iki gün ilgi görmeyince kaçan insan olarak göstermek istemedim hatta kendi kendime çok yoğun ondan oluyo fln dedim ama tam olarak dediğiniz gibiymiş en iyisi konuşmayı bitirmek

Bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz ne kendinize ne de karşınızdakine. Bu adam sizi çok bunaltır

Ani oldu bişeyler bende düşünmeden hareket ettim evet bende öyle düşünüyorum şuan
Askerdeki insanla ilişkiye mi başlanır? Sabredemediniz mi gelene kadar? Eskiden dediğiniz de iki hafta gören de yıllar var sanacak.
Bu ilişki adam askerden dönünce bitecek farkındasınız değil mi?

Öyle diyen sevgili zaten yarın , olmadı öbür gün iliskiyi kesecektir. Sinyali vermiş size . O bitirmeden siz bitirin sürpriz olsun ..

Yaşlarınız kaç Allah aşkına? Eskiden olsa söyle olurdu flan dediğiniz şey 2 haftalık mevzu, tekrar okudum hatta ben mi yanlış anladım diye. Mesafeler aşka engel falan değildir geçecek bunları. Sevgilim ve ben farklı ülkelerdeydik ve köpek gibi aşıktık. Aynı şehirde dip dibe yaşanan aşklardan kat kat büyük bir aşk. Hiçbir şey aşka engel olmaz, biri kalbine girmişse artık sen nereye gidersen git yanındadır zaten. Neyse çocuğun kafası karışık. Aranızda zaten aşk falan da yok flört ediyorsunuz o da askerde can sıkıntısından konuşacak biri olsun istemiş. Emin ol konuştugu başka kızlar da var maalesef. O yüzden kafanı fazla yorma kendi hayatınla ilgilen

Önceki konuda sevgili olalı 4 gün olmuştu. "Eskiden ne güzeldi" deyip durduğunuz şey 10 gün öncesi. Sanki 10 yıllık maziniz var.
Ayrıca siz bu çocuğu sevmediğinizi söylemiyor muydunuz zaten? Ortada aşk mı var da mesafe engel olacak?
Siz buradan imkansız aşk ve mücadele çıkarırsınız, çocuk dönüp ayrıldığınızda da aşk acısı çekersiniz. O potansiyeli gördüm ben.

Ne denir ki bilemedim hayatın başında daha ilgisiz insanlara ömrunu zu adamayin mesafeler engel degilll kimse kusura bakmasın herkez işine geldiği gibi yön veriyo olaya.Evlenince ne olacak farzi misal sayalimki ayrı kaldınız tatil iş vs. 1 ay ozmn ilişki kopar niye mesafe var senden ricam ileriye dönük düşün ileride geriye dönük düşünemiyorsun.

Bacım adama sen hep olumsuz konuşmuşsun yok erken karar aldık yok geçmişimiz yok evet haklısın ama adama bunları başta söyleyip ilişkiye başlamayıp gelince yüzyüze başlayacaktınız sen adama olmuyor sinyalini vermişsin adam asker kafasından kurup senin soğuk yaptığını da düşününce bunları söylemesi normal yani sen adama geçmişimiz yok olmuyor erken davrandık deyince sorun yok adam buna onay verince mi üzüldün adam kıymetli oldu.

Bu erkeklerde askerdeyken bi kızla konuşayım durumu var, öyle bir şey olmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…