Mesafeler aşka engel mi

Elini tutamadığın aşk, gözlerine bakamadığın aşk özlemden hayalden dahası ızdıraptan başka bir şey değil...
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok, aşkı büyütürmüş yok süslermiş yok püslermiş... :19:

uzaktan ilişki surdurmek zor tabi ama alıstıkan sonra oyle cok etkilemiyor insanı..sevdigin insandan uzakda olsa yakında kopamazsınki fedakarlık sabır ne demekmis ogreniyorsun

onunla konuşmaya başladığımdan ilk andan beri yüreğim benden yüksekte atıyo resmen. 2 saatlik bi mesafedeyiz ha deyince de gelinmiyo ama yaşanır. gerçekten aşksa benim gibi bi insan bile bundan hicap duymuyosa herkes yaşayabilir.

Evet engel. Belli bir süre sonra hiç uğraşmak istemiyorsun. Kör kütük aşıksa iki taraf bilemem.
Ama bana göre çekilir dert değil mesafeler .. :19:

Telefona, bilgisayara, mesajlara bagli yürüyen bir iliski bir yerden sonra her iki taraf icinde yipratici olabilir.

askin büyüklügüne sevginin gücüne bagli bence :9:

ama sunada inaniyorum: gözden irak olan gönüldende irak olur..

ben 12 saat ve 800 km uzaklıkta ask yasadım delı gıbı sevdım sevıldım ve suan ewlıyım 2 cocugum var cokta mutluyum asla engel deıl

Gözden uzak olan gönülden ırak olurmuş. Bu söze biraz katılıyorum mesela yaz tatilinde biriyle tanıştın 2 ay çıktınız gerçekten birbirinizden çok hoşlandınız ama tatilin sonunda o kendi şehrine sen kendi şehrine döndün. İlk zamanlar her akşam hevesle telefonda konuşulur, internetten yazışılır. Ama zamanla bunların baya azaldığını ve bikaç ay sonra tamamen yok olduğunu görürsünüz. Hele bir erkek uzaktaya mutlaka yapıcağını yapar. O yüzden farklı şehirlerde aşkın yürütülebileceğine fazla inanmıyorum. Ama şöyle de bir gerçek var ki aynı kişiyle 7/24 vakit geçirmekte her iki tarafı sıkar, heyecanı azaltır. Orta bi yol bulmak lazım :)

bazilari asiklar uzakligi engel gormemis evlenmis,bazilari ayrilmis.tamamen nasip hersey.digerleri bos...

Eğer gerçekten iki kişi birbirini seviyosa asla hiçbirşey engel olamaz..4 yıldır tanışıyoruz ayrı şehirlerdeyiz gerçi aramız cok uzak değil 2 bucuk 3 saat falan ama ne yazıkki pek buluşamıyoruz..Ne olursa olsun birbirimizi asla bırakmadık bırakmaya da hiç niyetimiz yok Allahın izniyle..Uzakta olursa yapacağından geri kalmaz kanısına ben katılmıyorum valla yapacak olan isterse hergün dibinde olsun yapar ruhun duymaz önemli olan içinde olmasın aldatmak..

Bizim de 22.ayımız doldu uzaktaydık hep ve en az bi bu kadar daha uzak olmaya devam edicez ama hiç kimseyi sevmediğim kadar seviyorum onu ve bi gün bile azalmadı ona olan sevgim. Gözden uzak olan gönülden uzak olmuyo o gerçekten senin kalbinse.. Birlikte acı çekiyosunuz birlikte üzülüyosunuz birlikte günleri sayıyosunuz bunlar sevgiyi azaltır mı hiç :) Özlemek o kadar zararlı bi duygu değildir birlikte zorluklar çekince bence kavuştuğumuzda birlikte olmanın değerini diğerlerinden belki biraz daha fazla biliyo olucaz bugünlere nasıl gelindiği de unutulmick :)) :123:

doğru kişiyle olduktan sonra neden olmasın..ama o aşılabilir mesafeler bir süre sonra gerçekten can yakıcı olabiliyor.çevrenizde el ele,sarmaş dolaş çiftler gördükten sonra neden ben de sevgilimle böyle olamayayım demekten kendini alamıyor bazen insan.çünkü mesaj,internet hep bir yere kadar bence.sevdiğinin yanında olup sana sarılması kadar yerini doldurabilir mi hiç?:85:

bana gore engel dııl yanı ama tabı sevgısıde onemlı seven ıcın olamz olamaz hatta bence uzaklık ılıskılerı daha da kuvvetlendırebılırr...

Bende 5 senedir ayrı şehirlerde yaşıyorum sevdiğim adamla. Mesafeler aşka engel değil evet. Ama ilişkini doya doya yaşamaya çok büyük engel. Havalar güzelken nerde bi çift görsen boğazların düğümlenir. Otogarın adını duymak istemezsin. En kötüsü de çok sevsen, gözün ondan başkasını görmese bile benim gibi kıskanç bir insansan için içini yiyebilir. Gece dışarı çıksa korkardım. Birisi ona yan gözle bakacak diye. Aldatmasa bile kendisine benim gözümle bakılması fln fln. Kıskançlık oldu mu gerçi her zaman olur her yerde olur da. Mesafelerin en kötü etkisi yıpratması. Aşkından ölsen de yanında olmadığı için yaptığın ya da maruz kaldığın hareketlere inanamıyorsun. Bana her zaman yanımdaykende böyle davransana der. Ama yapamam ki. Hırçınlığım onunla aynı kentte olmamaktan kaynaklı. Özlersin göremezsin. Canın sıkılır dertleşemezsin. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.

Eğer yanyanayken bile birbirinizi bir türlü anlayamıyorsanız,anlaşamıyorsanız en büyük mesafe budur..Çünkü aşılması zordur..
Kafaca anlaşabildiğin,mutlu olduğun biriyse dünyanın bir ucu da olsa o mesafe aşılır...

Back
X