mesafeler aşka engel midir???

angelita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
179
0
46
Çanakkale
kızlar sizce farklı şehirlerde ilişki yürütmek mümkün müdür? yani mümkündür mutlaka ama zorlukları nedir? varsa eğer faydaları nedir?

bu konuyu enine boyuna konuşalım lütfen karar vermem de etkili olacak şimdiden teşekkürler

farklı şehirlerde ilişki yürütmek tabiki mümkündür.şahsen biz eşimle farklı şehirlerdeydik.ama belki de şehirlerarası mesafe de önemli çok mu uzak olucaksınız

Yapabilen pektabii yapar..
Ne bileyim, özlemek iyi de görmek, dokunmak apayrı ve ilişkiyi güçlendiriyor..
Çok basit bi nedende telefon görüşmesinde dağları yıkıp devirirken, daha sağlam bi sebepte gözlerine bakıp musama göstermek mümkün olabilir.. Kesinlikle kişisel bence..
:)
Ben hiç ayrı kalmadım yıllardır, o yüzden daha fazla bi bilgim yok ama seven herşeyi yapabilir..
:)

yurutulur bende arada mesafeye ragmen 7 senedir ilişkimi surduruyorum ha tartısmalar yeri gelince ayrılıklarda oluyor bu her ilişkide olur gerci ama zorluklarından bri her istedigin zaman gorememek ama insan alısıyor buna iyi tarafıda cok icli dıslı olmuyorsun hani birbirinden sıkılmıyorsun sevgililik doneminde.. onu gordugun zamanlar sanki ilk kez goruyormus gibi heyecan yasıyorsun en onemlisi birbiriniz icin ne kadar fedakarlık yapabilceginizi bu donemde anlıyorsun ve sabır etmeyi ogreniyorsun

Son düzenleme:
engel olduğunu bu gece gördüm çok yakın arkadaşım az önce sevgilisiyle ayrıldı bu konuda cuk oturmuş mesafeli ilişkiler çok nadir yürüyor.

Degildir kesinlikle :) Siz ne kadar uzaksiniz bilmiyorum ama ben nisanlimla baya bi uzagim, ben yurt disindayim :)) Ve 6 yildir birlikteyiz.
Evet bazen kotu oluyor cunku istedigin zaman yaninda olamiyorsun ozel gunlerde birlikte olamiyorsun ama karsindakine guveniyorsan inaniyorsan kesinlikle mesafeler engel degildir aska :)

Faydasida mesela sinirlendiginizde küstügünuzde mecburen onu gormek veya karsilasmak zorunda kalmiyosunuz (iyimser olmak istedim)

Son düzenleme:
herkese yorumları için çok teşekkürler kızlar ikiye bölünmüş gibisiniz sanki kiminiz olumlu bakıyor, kiminiz olumsuz ama bu da tam benim istediğimdi işin hem olumlu hem olumsuz taraflarını görebilmek

bana gelince biz eğer birlikte olursak otobüsle 11 saatlik, uçakla 1,5 saatlik uzaklıkta olacağız Allah'tan ikimizin de bulunduğu şehirlerde havaalanı var daha birlikte değiliz birbirimizi fotoğraflardan gördük sadece yakında yüz yüze geleceğiz bakalım neler olacak

ya ben şöyle düşünüyorum eğer hani önceden ilişki başlamış olsaydı ve sonra farklı şehirlere gitseydik bu ayrılığa katlanmaya değerdi ama şimdi daha görmedik bile birbirimizi telefonda konuşuyoruz mesajlaşıyoruz kafalarımız uydu gibi ama diyorum bazen o kendi yaşadığı yerden ben burdan biriyle mi olsam :44: bir şeyler başlamadan yanii bilemiyorum kafam karıştı başlasa nasıl olacak acaba yürütebilcez mi bu kadar uzaklık varken???
bence çok sorun değil ama o yanında olsun istiyor sanırım kız arkadaşı :44:

Muhakkak zorlukları vardır ama engel olacağını düşünmüyorum.
Biz sevgilimle aynı şehirdeyiz, hergün görüşüyoruz hemen hemen ve telefonda 3-4 saat konuşuyoruz günde.
Böyle olmasına rağmen telefonda her seferinde beni özlediğini dile getirir.
Bende birkaç saat önce beraber değil miydik biz, ayrı şehirlerde olsak ne yapacaktın diye sorarım kendisine, duramazdım o zaman burada senin yanına gelirdim der hep.
Farklı şehirlerde olsaydık da yürür müydü yürürdü sanıyorum.
Sadece neler olmazdı işte, ben üzüldüğüm ya da sevindiğim birşey olduğunda gidip ona sarılamazdım her seferinde, beraber kahvaltı yapamazdık, el ele gezemezdik her an.. bu yönden zorlanırdık yani.

Bunu başarabilen de var başaramayan da.
Tamamiyle insanın kendisiyle alakası birşey.
Önemli olan , iki kişide birbirine güvenmeli .
Biz de eşimle ayrı ülkelerdeydik, illa ki onca ayrı kaldığımız aylarda çok özledik, çok üzüldük,
ama alışıyor insan bir vakit sonra. Önemli olan gerçekten güven.

heh canim tam benlik konu :) adamina gore engel canimcim...
3 yillik bi iliskim vardi 3000 km mesafelisinden hemde :) ikimizde cok sevdik gercekten hakkini yemiyim sadik bi insandir ya da benim bildigim kadariyla oyleydi. bir sure sonra sikildi beklemekten yoruldu yanimda olsun sevgilim istiyorum dedi. universiteye gidiyorum herkes ciftli takilirkenb ben hep yalnizim gel de gel dedi. gidemem gidemiyorum bende bu yuzden bitti bizimki sorsan ikimize hala seviyoruz.
Erkekte yurek olmadi mi yurumuyo... oyle cok nadir sadik kalicak da sevdigi kisiyi bekliyecek de fln zor.
en buyuk sorun kiskanclik. ikincisi guvensizlik (biz birbirimize guveniriz deme ufacik bir olay bile o kadar buyuyor ki internetle telefonla olan iletisimden daha fazlasini bekleme)

2. si arkadaslarini tanimazsin gunluk yasantisini bilmezsin ne yapar ne eder nerelere gitmeyi sever kimlerle takilir sen hep hayatindasindir ama degilsindir aslinda sana anlattigi kadarini bilirsin seni herseyi yaptigi kadar herseyisindir.
3.su interneti kapattigi anda aklindan da cikarabilir seni ilk zamanlar ask gozunu kor edebilir ama birsure sonra sensizlige o kadar alisir ki sana yaptigi seyleri soylemez ilk zamanlar sorar ya da en azindan haber verir bisey yaparken daha sonra vazgecer he bide yapmayacagim dedigi birseyi yapar bilemezsin ogrenemezsin.. guvensizlik iyice artar

4. Ozlem.. ozlem iyi diyecek bircok kisi sana iyi ama biyere kadar. birsure sonra cok ozledim artik yeter bitsin biktim seni beklemekten diye mizmizlanir soylenir sinirlenir afra tafra yapar hayatini degistir kalk gel yanima der.

5. kalk gel yanima diyecek kadar seviyorsa beni bekleyebilir deme senden butun hayatini hayallerini degistirmeni ister ama kendisi seni bekleme zahmetinde bulunmaz bunlari dusundukce surekli ayrilmak istedigini soyler gider birsure sonra geri gelir sen eski sen degilsindir. erkekler bencil.. asikken bile bencil. biz kadinlar anaciz hepimiz birseylere emek veririz ve karsilgiini bekleriz genelde gercekten asik oldugumuzda cogumuzun yapamayacagi sey yoktur. onlar oyle degil.

he ama seninki gercekten nadir bulunacak erkeklerdense eger bekler.. sonunda cok da mutlu olursunuz.. seninki hangi kategoriye giriyor bilmiyorum ama ins cok mutlu olursun canim hayirlisi neyse o olsun

bence başlama derim.. yürümez değil, yürür belki ama birbirinizi tanımadan birbirinize bağlanmış olursunuz... sonra bir araya geldiğinizde birbirinizin sevmediğiniz bir şeyi olsa hayal kırıklıgı olur, sonradan uzaklaşmak da zorlaşır..

o zaman gordugunde asik olup olmadiginiza bir karar ver bence ask yoksa sadece kafa uyusmasiyla yurutulcek sey degil yakininda kafanin uyustugu birini bulabilirsin. olacagi varsa olur bilemedim simdi ben

o zaman gordugunde asik olup olmadiginiza bir karar ver bence ask yoksa sadece kafa uyusmasiyla yurutulcek sey degil yakininda kafanin uyustugu birini bulabilirsin. olacagi varsa olur bilemedim simdi ben

evet cnm haklısın yüz yüze gelmeden ne desek boş aslında az kaldı bakalım nası olcak ben de merak içindeyim

Bir sevgilim vardı. Aramızda 300 km yol vardı öyle uzak değil ama çok yakın da değil. Yaşlarımız da ufaktı zaten, ben 15 o 16.
3.5 sene sürdü beraberliğimiz. Ayrılalı da 2.5 sene oldu.

İlk aşklardan genelde bi' nane olmaz zaten de, o kadar zaman boyunca tek kavgamız mesafeler yüzünden olmuştu. Yani sen neden kızlarla çıktın, sen neden erkeklerle çıktın, ben yanında yokken ne bu rahatlığın gibi. Basit, çocukça şeyler. Ama uzak mesafe ilişkilerinde sıkça görülen bir durum.

Hala bir derdim olduğunda haber alsa yanımda olmaya çalışır. Şimdiki erkek arkadaşım ona katlanamaz ama o dönüp ters cevap vermez. Doğum günümü 6 senedir her zaman ilk o kutlar. Ama aşk yok, sevgi yok, hiçbir şey yok aramızda.

Zamanında adam olsaydık olur muydu? Kesinlikle.

Mesafeli ilişkilerde atacağın her adımda kontrollü olman gerek malesef. Çünkü telefonu sinirlenip suratına kapattığında anda bile inceliyor aradaki bağ. İyi düşün derim. Ben şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım.

Mesafeler engel değil tabi ama uzakta bir ilişkiyi yürütmek çok zor,hele ki yeni başlayan bir ilişki uzakta olduğunuzda bir kaç yıl geçince çok monotonlaşıyor ama önceden başlamış bir ilişki devam edebilir ama ilk günden itibaren uzakta başlayıp da birbirine çok aşık olan çift pek görmedim, bir de çok yalnızlık demek bu ,yan yana el ele bir çift görünce boynu bükük bakabiliyor insan...kısacası zor,eğer çok çok güçlü bir şey hissetmiyorsan başlama canım,yürümez çünkü,yürüse bile yavan olur,çok aşıksan başla yani ama buraya yazdığına göre aşırı bir şey yok gibi..ama yine de sen bilirsin..

Son düzenleme:
üzüldüm arkadaşlarınız adına ve de kendi adıma

bende üzüldüm canım ama yapamadılar hayırlısı böyleymiş.Çok zor mesafeli ilişki.Arada çok yoğun duygu olması gerekli.Her iki tarafında sadık kalabilmesi gereklii.Benimde eski erkek arkadaşım bnm bulunduğum şehre tam 24 saat uzaklıktaydı.üni. bitince memleketine döndü.zaten son sene sevgili olmuştuk oda dönemin sonuna doğru.Sonra o gitti.İlk gittiğinde çok sık arardı hep sesimi duymak isterdi.sık msjlaşırdık.Ama aradan 3 ay falan geçincee ilgisizleşmeye başladı.vs.vs. başka olaylarda olduu sonuç olarak ayrıldım geçenlerde de faceten ekledi tekrar ona hayatımdan çıkardığımı görüşmek istemediğimi söyledimm .Bence biz kadınlar mesafeli ilşkiiyi daha fazla sürdürebiliriz emek verebiliriz ama erkekler öyle değil.Yanında olsun vs. istiyorlar.Yanındaki haliyle uzaktaki hali bile fark ediyor.Benim sana tavsiyem karşılıklı çok yoğun şeyler hissederseniz duygularınıza güvenirseniz başlayın.

caniiim her harfinee katiliyoruum ve benim icinde iliski bitti ama durum ayni basina bisey gelse canim yaniyo resmen benim aile sorunlarim olsa hemen ona haber veririm ararim moralimi o duzeltiiir hala seviyorum ama giderek azaliyor bu sevgi... sanirim 2 yil sonra da durumum seninki gibi olacak sevinsem mi uzulsemmi bilemiyorum insan hic bitmesin istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…