Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
engel olduğunu bu gece gördüm çok yakın arkadaşım az önce sevgilisiyle ayrıldı bu konuda cuk oturmuş mesafeli ilişkiler çok nadir yürüyor.![]()
heh canim tam benlik konu :) adamina gore engel canimcim...
3 yillik bi iliskim vardi 3000 km mesafelisinden hemde :) ikimizde cok sevdik gercekten hakkini yemiyim sadik bi insandir ya da benim bildigim kadariyla oyleydi. bir sure sonra sikildi beklemekten yoruldu yanimda olsun sevgilim istiyorum dedi. universiteye gidiyorum herkes ciftli takilirkenb ben hep yalnizim gel de gel dedi. gidemem gidemiyorum bende bu yuzden bitti bizimki sorsan ikimize hala seviyoruz.
Erkekte yurek olmadi mi yurumuyo... oyle cok nadir sadik kalicak da sevdigi kisiyi bekliyecek de fln zor.
en buyuk sorun kiskanclik. ikincisi guvensizlik (biz birbirimize guveniriz deme ufacik bir olay bile o kadar buyuyor ki internetle telefonla olan iletisimden daha fazlasini bekleme)
2. si arkadaslarini tanimazsin gunluk yasantisini bilmezsin ne yapar ne eder nerelere gitmeyi sever kimlerle takilir sen hep hayatindasindir ama degilsindir aslinda sana anlattigi kadarini bilirsin seni herseyi yaptigi kadar herseyisindir.
3.su interneti kapattigi anda aklindan da cikarabilir seni ilk zamanlar ask gozunu kor edebilir ama birsure sonra sensizlige o kadar alisir ki sana yaptigi seyleri soylemez ilk zamanlar sorar ya da en azindan haber verir bisey yaparken daha sonra vazgecer he bide yapmayacagim dedigi birseyi yapar bilemezsin ogrenemezsin.. guvensizlik iyice artar
4. Ozlem.. ozlem iyi diyecek bircok kisi sana iyi ama biyere kadar. birsure sonra cok ozledim artik yeter bitsin biktim seni beklemekten diye mizmizlanir soylenir sinirlenir afra tafra yapar hayatini degistir kalk gel yanima der.
5. kalk gel yanima diyecek kadar seviyorsa beni bekleyebilir deme senden butun hayatini hayallerini degistirmeni ister ama kendisi seni bekleme zahmetinde bulunmaz bunlari dusundukce surekli ayrilmak istedigini soyler gider birsure sonra geri gelir sen eski sen degilsindir. erkekler bencil.. asikken bile bencil. biz kadinlar anaciz hepimiz birseylere emek veririz ve karsilgiini bekleriz genelde gercekten asik oldugumuzda cogumuzun yapamayacagi sey yoktur. onlar oyle degil.
he ama seninki gercekten nadir bulunacak erkeklerdense eger bekler.. sonunda cok da mutlu olursunuz.. seninki hangi kategoriye giriyor bilmiyorum ama ins cok mutlu olursun canim hayirlisi neyse o olsun[/QUOT
çok teşekkürler cnm yorumların içinbenim ki ne tür biri ben de tam bilmiyorum daha çok yeni bir ay anca oldu konuşmaya başlayalı bakalım artık buraya gelince görcez
bu arada bizim şöyle bir şansımız var çalışıyoruz ikimizde ve haftasonlarımız boş özlediğimiz an uçağa atlayıp gidebiliriz ama haftasonundan haftasonuna :44:
bi de bu uzaklık çok uzun sürmeyecek en fazla 2 yıl yaniii eğer düzgün biriyse ben 2 yıl kesinlikle beklerim ama onu bilemem :44:
heh canim tam benlik konu :) adamina gore engel canimcim...
3 yillik bi iliskim vardi 3000 km mesafelisinden hemde :) ikimizde cok sevdik gercekten hakkini yemiyim sadik bi insandir ya da benim bildigim kadariyla oyleydi. bir sure sonra sikildi beklemekten yoruldu yanimda olsun sevgilim istiyorum dedi. universiteye gidiyorum herkes ciftli takilirkenb ben hep yalnizim gel de gel dedi. gidemem gidemiyorum bende bu yuzden bitti bizimki sorsan ikimize hala seviyoruz.
Erkekte yurek olmadi mi yurumuyo... oyle cok nadir sadik kalicak da sevdigi kisiyi bekliyecek de fln zor.
en buyuk sorun kiskanclik. ikincisi guvensizlik (biz birbirimize guveniriz deme ufacik bir olay bile o kadar buyuyor ki internetle telefonla olan iletisimden daha fazlasini bekleme)
2. si arkadaslarini tanimazsin gunluk yasantisini bilmezsin ne yapar ne eder nerelere gitmeyi sever kimlerle takilir sen hep hayatindasindir ama degilsindir aslinda sana anlattigi kadarini bilirsin seni herseyi yaptigi kadar herseyisindir.
3.su interneti kapattigi anda aklindan da cikarabilir seni ilk zamanlar ask gozunu kor edebilir ama birsure sonra sensizlige o kadar alisir ki sana yaptigi seyleri soylemez ilk zamanlar sorar ya da en azindan haber verir bisey yaparken daha sonra vazgecer he bide yapmayacagim dedigi birseyi yapar bilemezsin ogrenemezsin.. guvensizlik iyice artar
4. Ozlem.. ozlem iyi diyecek bircok kisi sana iyi ama biyere kadar. birsure sonra cok ozledim artik yeter bitsin biktim seni beklemekten diye mizmizlanir soylenir sinirlenir afra tafra yapar hayatini degistir kalk gel yanima der.
5. kalk gel yanima diyecek kadar seviyorsa beni bekleyebilir deme senden butun hayatini hayallerini degistirmeni ister ama kendisi seni bekleme zahmetinde bulunmaz bunlari dusundukce surekli ayrilmak istedigini soyler gider birsure sonra geri gelir sen eski sen degilsindir. erkekler bencil.. asikken bile bencil. biz kadinlar anaciz hepimiz birseylere emek veririz ve karsilgiini bekleriz genelde gercekten asik oldugumuzda cogumuzun yapamayacagi sey yoktur. onlar oyle degil.
he ama seninki gercekten nadir bulunacak erkeklerdense eger bekler.. sonunda cok da mutlu olursunuz.. seninki hangi kategoriye giriyor bilmiyorum ama ins cok mutlu olursun canim hayirlisi neyse o olsun[/QUOT
çok teşekkürler cnm yorumların içinbenim ki ne tür biri ben de tam bilmiyorum daha çok yeni bir ay anca oldu konuşmaya başlayalı bakalım artık buraya gelince görcez
bu arada bizim şöyle bir şansımız var çalışıyoruz ikimizde ve haftasonlarımız boş özlediğimiz an uçağa atlayıp gidebiliriz ama haftasonundan haftasonuna :44:
bi de bu uzaklık çok uzun sürmeyecek en fazla 2 yıl yaniii eğer düzgün biriyse ben 2 yıl kesinlikle beklerim ama onu bilemem :44:
he o zaman is degisir canim ikinizde daha olgun oturakli olacaginizdan daha mantikli hareket edersiniz buyuk ihtimalle ve 2 yil inan bana goz acip kapayincaya kadar gecer gecmiyomus gibi gelsede bi bakmissin yanindasindedigin gibi duzgun biriyse korkulcak bisey yok canim benimki 5 yil bekleyecekti arkasina bakmadan kacti 3 yil sonunda
![]()
ins hayirlisi olur hakkinizda![]()
herkese yorumları için çok teşekkürler kızlarikiye bölünmüş gibisiniz sanki kiminiz olumlu bakıyor, kiminiz olumsuz ama bu da tam benim istediğimdi işin hem olumlu hem olumsuz taraflarını görebilmek
![]()
bana gelince biz eğer birlikte olursak otobüsle 11 saatlik, uçakla 1,5 saatlik uzaklıkta olacağız Allah'tan ikimizin de bulunduğu şehirlerde havaalanı vardaha birlikte değiliz birbirimizi fotoğraflardan gördük sadece yakında yüz yüze geleceğiz bakalım neler olacak
![]()
ya ben şöyle düşünüyorum eğer hani önceden ilişki başlamış olsaydı ve sonra farklı şehirlere gitseydik bu ayrılığa katlanmaya değerdi ama şimdi daha görmedik bile birbirimizi telefonda konuşuyoruz mesajlaşıyoruz kafalarımız uydu gibi ama diyorum bazen o kendi yaşadığı yerden ben burdan biriyle mi olsam :44: bir şeyler başlamadan yanii bilemiyorum kafam karıştı başlasa nasıl olacak acaba yürütebilcez mi bu kadar uzaklık varken???
bence çok sorun değil ama o yanında olsun istiyor sanırım kız arkadaşı :44:
o zaman gordugunde asik olup olmadiginiza bir karar ver bence ask yoksa sadece kafa uyusmasiyla yurutulcek sey degil yakininda kafanin uyustugu birini bulabilirsin. olacagi varsa olur bilemedim simdi ben![]()
üzüldüm arkadaşlarınız adına ve de kendi adıma![]()
Bir sevgilim vardı. Aramızda 300 km yol vardı öyle uzak değil ama çok yakın da değil. Yaşlarımız da ufaktı zaten, ben 15 o 16.
3.5 sene sürdü beraberliğimiz. Ayrılalı da 2.5 sene oldu.
İlk aşklardan genelde bi' nane olmaz zaten de, o kadar zaman boyunca tek kavgamız mesafeler yüzünden olmuştu. Yani sen neden kızlarla çıktın, sen neden erkeklerle çıktın, ben yanında yokken ne bu rahatlığın gibi. Basit, çocukça şeyler. Ama uzak mesafe ilişkilerinde sıkça görülen bir durum.
Hala bir derdim olduğunda haber alsa yanımda olmaya çalışır. Şimdiki erkek arkadaşım ona katlanamaz ama o dönüp ters cevap vermez. Doğum günümü 6 senedir her zaman ilk o kutlar. Ama aşk yok, sevgi yok, hiçbir şey yok aramızda.
Zamanında adam olsaydık olur muydu? Kesinlikle.
Mesafeli ilişkilerde atacağın her adımda kontrollü olman gerek malesef. Çünkü telefonu sinirlenip suratına kapattığında anda bile inceliyor aradaki bağ. İyi düşün derim. Ben şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım.