• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafeler Aşki Öldürür Mü??

benım uzaktı , uzakken hersey ıyıydı garıp olan:D
aynı sehıre geldı tanıdıkca sogudum, buda tam tersıne ornek:D
kızlar gercektende gercek sevgılere uzaklık vız gelıor tırs gıdıor bunu yasayan arkadaslarımda gordum, emek verdıler hep

benim ilişkimde ayrı şehirlerde 5. yılını bitirdi ..zorlukları yok değil ama artıları da çok ..en güzelide normalde belki dengeyi kuramayıp tüketebilecğeiniz bir çok şeyi taze tutabiliyorsunuz.... Herkes için hayırlısı olsun şimdiden..

valla ben 4 senedir eşimi tanıyorum son 1 senedir evliyiz ve bu dört yıl içinde toplasan 2 ay etmez birlikte olduğumuz aramızda 5000 km varr senelerdir.ve biz uzakken başladık bu ilişkiye.hala beraberiz allahıma bin şükür.ama şimdide şunu soruyorum kendime acaba uzak olduğumuz birbirimizi çok özlediğimiz içinmi bu kadar sürdürebildik acaba sürekli yanyana olsaydık bu kadar ilerlermiydik.bazen geliyo 15-20 rüya gibi geçiyo kavga edecek bile olsak nasılsa ayrılıcaz yine en iyisi şu günlerimizde kavga etmeyelim diye alttan alıyoruz.ama beraber olsaydık eğer böyle olurmuydu diye çok düşündüm ve hala düşünüyorum.umarım olmaz sevgileeeer

çok güzel ifade etmişssiniz tmada bunu anlatmak istemiştim siz tercüman oldunuz ..Allah daim etsin mutluluğunuzu:nazar:

bencede mesafeler değil aşkı insan öldürür.bende ilişkimizin 2. yılında erkek arkadaşımı üniversite için kıbrısa gönderdim 3 yıldır orada.onu oraya kendi ellerimle gönderdim her bir eşyasını katladım koydum bavuluna aralarına küçük notlar sıkıştırsım hırka ördüm elerimle daha neler neler... okulun ilk 2 yılı özlemimizden sevgimizden içimiz acırdı konuşurken ağlardık telefonlarda son yıl (yani 1 ay öncesine kadar) şimdi ise 13 gündür ayrıyız sebebi kıskançlık 10 yıl uzak kalsam 3 ayda bir görseydimde böyle bitmeseydi diyorum.

emek harcayınca insan kabul edemiyor ayrılığı,sindiremiyor anlıyorum sizi..umarım gönlünüze göre olur ilişikiniz...

Annattıklarınız beni tarif ediyor birşey dışında o beni tanımıyor ama ben onu tanıyorum.Ve gerçekten çok kötü oluyorum.birtek rüyamdA GÖRÜYORUM ONU O KADAR aynı şehirde fakat çok farklı çok uzak semtlerdeyiz gidemiyorum onun yanına ayriyetten çok gizemli sürekli diğer kızlarla fotoğraflarını göüyorum çok samimi birşekilde ama inanamayacağınız kadar çok seviyorum onu ağlıyorum sürekli onu istiyorum şair kesildim günlüğümde onun için hissettiiklerimi buraya bir yazsam bir arkadaşım ele geçirdi bir ara okudu ve ağladı öyle böyle değil ama yaşımda küçük zaten.. :( :3:

kesinlikle engel değil bizde sevgilimle 1 yıl ayrı kaldık memleketine gitmek zorundaydı sadece telefonla veya internette görüşüyorduk ayda bir geliyordu yinede ama o bi ayın sonunda kavuşmak bambaşka bişeydi :16:

Hayır kesinlikle öldürmez ancak bu karşındaki insanla olan bağla orantılıdır bende mesafe kurbanıyım hep yanımda benimle olsun isterim ama demekki yaşayacağımız varmış.. :)

nişanlanalı 1 hafta sonra 3 ay olacak. birbirimizi de 4 aydır tanıyoruz yani 1 ay konşup hemen nişn yaptık. ama bu 4 ayda 1 ay bile yüzyüze görüşemedik çnkü ayrı şehrlerdeyz. ilk bir aylık süreç telefon görşmeleryle geçti sadece sonra 1 hafta görüşme imkanmz oldu ve nişan yaptık. şuan ayrı şehirlerdeyz ama birbirimize daha da bağlanmamız gerekrken çok koptuk, daha birbirimizi çok fazla tanımadığımzdan mı, birbirimizde henz alşkanlk olmadığmzdan mı nedendir ikimz de bilmiyoruz ama bu mesafe bize iyi gelmiyo :( okullarn kapanmasını ve onun yanına gitmeyi dört gözle bekliyorum :(((

Bir süre mesafeler sorun olmuyor gözünüzde 6 ay-1 yıl ama bir zamandan sonra insanın sevdiğini görememesi onu zamanla unutmasına gözündeki silüetinin silinmesine bile yol açabiliyor.Hani bir laf vardır ya "gözden ırak olan gönülden de ırak olur" diye işte bu sözün mutlak yüksek bir doğruluğu var.Diyeceksiniz ki gerçekten seven nasıl unutabilir diye ama bir süre sonra gerçekten de unutuluyor.İnsanız sonucunda hayatımızda her gün yeni maceralar,yeni heyecanlar yeni yeni duygularla karşılaşıyoruz.Bazende oluyor nasıl unutabiliyoruz diye kendimize kızıyoruz.Kişinin sevdiğinin aklında kalan silüetini canlandırmaya çalışıp bunu başaramaması ise gerçekten acı..

Back
X