Arkadaşlar iyi akşamlar derdim öyle çok büyük değil aslında ama içime öküzler oturdu düşünmekten
birkaç gün önce sevdiceğimin merkezden 150 km lik uzaktaki bi ilçeye tayini çıktı. Eylülde bende işe başlayacağım ikimizde emniyette çalışıyoruz. Benim çalışacağım birimde mesailer 9-6 arası haftanın 6 günü iş yükünün ağır olduğu bi birim onu da karakola verdiler geceli gündüzlü çalışmak zorunda belli bi mesai saati yok belli bi tatil günü yok. Yani şu günlerde birbirimize vakit ayırırız diyebileceğimiz bi günümüz yok.
Endişem bu iş yoğunluğu görememek ilişkiyi yıpratır mı? Normalde aynı semtte oturuyorduk en kötü bi 5 dk olsun görebiliyordum ama şimdi evden çıksam taa 2 saat sonra yanında olabilicem. Öğrencilik Zaman'ımda olsa ben giderdim ona rahatça görüşürdük ama şimdi benim de başımdaki bu mesai kısmı onun yoğunluğu sanki hiç görüşemeyecekmişiz sonrada kopacakmışız korkuları uyandırıyor bende
Buna dert mi diyosun diyebilirsiniz değil tabiki ama ya tüm bu hengame bizi yıpratırsa diye çok üzülüyorum uzaktan ilişki yürüten arkadaşlar Nasıl üstesinden geliyorsunuz bu zorlukların ilişkinize etkisi Nasıl biraz bahseder moral verirseniz çok sevinicem
Zor bir durum. Eğer gerçekten birbirinize bağlıysanız ve seviyorsanız bence problem olmayacaktır. Ama şunu söylemem gerek.. Uzaktan ilişki yürütmek çok çok zor. Ömrünüzden ömür gidecektir. Benim de oldu uzaktan yürüttüğüm bir ilişkim ama sonu hüsrandı yani. O kadar uğraşıp çabaladığımda yanıma kar kaldı. Ne yaparsan yap uzaktayken olduramıyorsun bazı şeyleri.
Biz sevgilimle 5 senedir ayrı şehirlerdeyiz, en başından beri. Ayda 1 görüşürüz bu 2. Aya dayandığı zaman tartışmalarımız sıklaşıyor. Siz önce yanyanaymışsınız şimdi ayrılması zor olacak. Uzaktan ilişki imkansız değil ama zor elbette. Tartışsan hemen yüzyüze gelip konuyu daha güzel konuşamıyorsunuz mesela..
Mesafeler bizde bize gel. Bes yıl 800 km otedeydi. Aramiz ciddi sıkıntıkı idi. Baya zor süreçler atlattik. Hangimiz birakma karari verdiysek daha da cok sarildik. Sonra o döndü geldi yasadigimiz sehre. O dönem ogrenciydim. Evlerine cok yakindim. Istedigimde gorebiliyordum. Gece ikide öğrenci evinden asagi indigimi bilirim. okul bitti kendi evime tasindim ayni sehirde olsak uzaktik.
Sonra pat diye is hayatına girdim. Saatlerce telefonda konusamadik. Evde sorunlar oldu görusemedik. Nisanlandik o ara bile görusemedik düşünün siz :) sonra isten çıktım da rahatladim. Yeterli vakit ayirabildik birbirimize. Evlenince çözülecek ama biliyoruz inşallah. Mesafe zor gelir insani ama guclendirir.
Ben nişanlıyken başlayarak evliyken bile eşimden 1 sene ayrı kaldım. 150 km ne ki bizim 500 kmden fazlaydı mesafe. Ayda bir görüşürsek şükrediyoduk. Kesinlikle engel değil daha fazla bağlanıyosun ne kadar değrrli olduğunu ne kadar sevdiğini dahayi anlıyosun. Yıpratıyor, yoruyor ama katlanılır bence seviyosan
Okuyunca yazılanları moralim yerine geldi çok sağolun :)
İnşallah bizde sorunsuzca atlatırız çok sağolun allahım cümlenizin ilişkilerini güzel kılsın inşallah
Bu sorunun cevabı. ..adam dibindedir ama yanında değildir böyle birisi ise sevgilin evet yıpratır ..canına minnet olmuştur. ..
Ama adam adam gibidir Allahtan korkar kaybetmek istemez işte o zaman saglamlasir ilişki olgunlaşır ...
Şuan bende de aynı durum var canım sevdikten sonra sıkıntı olmuyor benim üniversite bitti geldim 2 aydır da ayrı şehirlerdeyiz aramızda 2 saatlik mesafe var ariyorum o arıyor hatta Allahın izniyle bu hafta sonu ailesiyle tanışmaya gidicem 2 ay ayrı kaldık 3 kere buluştuk normal de yanyanayken bi gün bile ayrı kalamzdik alistik ama hep gelecekten güzel şeyler den bahsedin onu kaybetmeyin araya soğukluk girmesin