mesafeler...

DygHemsire

İçinizdeki İrlandalı
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
37
33
32
1 ay önce nişanlandım. kendisi küçüklükten beri arkadaşımdır. 6 yıllık da kocaman sorunsuz kazasız belasız bir ilişkim var. Birbirimize çok değer veriyoruz. Bizde öyle romantik olaylar pek olamıyor malesef. Ben de çocukluktan çok kız gibi yetişmediğim için birlikte playstation oynuyoruz maça gidiyoruz langırt oynuyoruz kendisi çok anlamaz romantizmden yapmacık hareketler yapmasındansa böyle daha mutlu olduğmu farkettim.(Gerçi hakkını yemeyeyim yeri geldi mi en alasını yapmış insan ) Bunu ilişkinin temelinde yatan dostluğa bağlıyorum. Herşeyimizi birlikte yapıyoruz. Hatta aynı meslekteyiz. Yine ikinci bir üniversiteyi aynı bölümde okuyoruz. Okulu bitti araya 14 saatlik bir yol girdi. En son nişanlandığımda gördüm. Gidicem kalcam onlarda dedim annem biraz naza çekelim daha sonra gidersin dedi o gelse annesi beni çok seviyor (görümce de yok kızı olarak görüyo hihihi) hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum. Bi de şu aralar yine çocukluktan tanıdığımız ortak arkadaşlarımz var. Şimdi o grubun içinde evliliğe adım atan ilk çiftiz. Arkadaşları bidaha görüşemeyeceklerini zannederek esir almış durumdalar. Görüşemicez gibi bi durum olmasın kardeşi gibi sevdiği kişilerle sürekli görüşebileceğini söylediğim halde arkadaşına yatıya gidiyor. Arasam telefonu arkadaşı açıyor şakayla karışık kızım bizi rahat bırak diyor. (arkadasları hep erkek o şekilde bi sorunumu hiç olmadı Allaha şükür. Benimki kadınlara karşı biraz odun :KK70: ). Yani diyeceğim o ki çocuklardan fırsat bulup ne benimle ilgilenebiliyor ne de görüşebiliyoruz. Bende mecbur ailemden uzak tek başıma yaşıyorum. Kendimi bu şehre hapsedilmiş hissediyorum. İlgililenecek şeyler ararken kendimi burda buldum. Geçiş dönemi mi yaşıyoruz ne yaşıyorz bilmiyorum ama çok sıkıldım bu durumdan kızlar bana yardım edin :KK43:

Farkinda misin hep nisanlini ara ara ovmussun. Yani kadinlara bakmaz, beni cok sever beni cok dusunur bana romantizmin alasini gerektiginde yasatir gibi...

Bence sen gozunde onu hakli bulmaya kendini programlamissin ters bi durum olsa dahi goremezsin.

Ki bu ters bi durum cocuklardan firsat bulup benimle gorusemiyor ne demek ya ? Firsat yaratacak sen onun arkadasi degilsin. Sen onun esi olacaksin... bence bunu ona bi hatirlat...

Su an kendi sevgilime de sinirliyim ondan biraz erkek dusmani yazmis olabilirim :KK70:

Annen haklı bence sen şu an için oraya gitme, o da gelmesin, gelse bile annesinin bilgisi olmasın. Yanlış anlama böyle şeylere karşı katı değilim ama şu an çok iyi olsanız da kayınvalidene ileride elinde koz olarak kullanacağı şeyler verme. Bir tartışmanız olur bunları yüzüne vurur, yok o yapmaz deme insanoğlu yapıyor. Bir sorun yok ki zamanlar herşey düzelir. Mesafelerin önemi olmamalı. Yeni gitti sanırım öyle değil mi?

kaynanam çocukluğumdan beri tanır beni ama bende koz verme taraftarı değilim açıkçası. Yeri geldiğinde de hayır dedğimi bilsn istediğimden aslında gitmeye ısrar etmedim hem annemin gönlü olsun hem kaynananın eline koz geçmesin diye. Ha daha önce kalmadığım ev de değil ama nişanlanınca farklı oluyor. Şimdi baya hasta salya sümük. İyileşince annesine çaktırmadan mezuniyet işleri vs diye yanıma gelecekmiş bakalım. Bence ben yalnız kalmaktan çok bunaldım. Hava soğuk diye dışarı da çıkamıyorum. ev-iş başka bişi yok valla sıkıntıdan haftasonu kadınlar matinesine gidicem :-)

Valla siz mesafeleri bana sorun, 3 yıldır uzaktayim sevdiğimden:KK14: daha bi kiymetli oluyorsunuz bu yonuyle iyi belki. ama diger her yönüyle de kötü. Neyse gelsin hasret giderirsiniz. Hep mesajlasma konusma gibi bi durumunuz da yok sanırım romantiklik sevmiyorum dediniz ya :)

aslında çok savaş verdim bu romantizm meselesine. Neden yapmıyosun diye çok kavga ettim ama kendimi değiştirmek daha kolay geldi bi baktım ya iyiyiz böyle daha mutluyuz öyle devam etti. Ama şu sıralar hep arkadaşlarıyla. sırf bu yuzden yıldönümümüzde ilgilenemedi benle Ve ben buna deli oluyorum. bide mayısta askere gidecek o zaman napcam bilmiyorum :KK14:

X