Bana bi iş arkadaşım senin davrandığın gibi davransa, bağırmazdım ama yine de tepki gösterirdim. Derdim ki, sana ne? Eşimi öpüp öpmediğim özelimdir.
orda bi nebze haklısın tepki normal soru doğru değil ama sonraki davranışları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bi iş arkadaşım senin davrandığın gibi davransa, bağırmazdım ama yine de tepki gösterirdim. Derdim ki, sana ne? Eşimi öpüp öpmediğim özelimdir.
bayanın sözleri üzerine o laf sanki gıcık bi soru olmuş seninki. ve ayıp etmişsin bence eşini öpüyo musun ne demek çok samimi olmalısın bence böyle bişe söyleyebilmek için. bunun gibi sorular çok sorup sıktıysan o da patlamıştır bi yerde bence.
yani işin aslı okulda az kişiydik ve ister istemez çok samimi oluyorsun bi çok şsyden konuşuyorsun eşini öpmesini sormam hayli gariip ama daha sonraki sohbetleimizde o da bi çok özel kişisel sorular sordu.insanlara fazla yakınlaşan biri değil panik oldu ve böyle davranışlarda bulundu.
şimdi bir günümüzde mecbur birlikte olcaz .çoğuna gelmez biliyorum.iyiydi ama kırıcıydı.
Onun da sonraki davranışları hatalı tabii ki. Aynı tepkiyi o davranışa da verirdim.orda bi nebze haklısın tepki normal soru doğru değil ama sonraki davranışları.