• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesafesi yok bu adamın

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
mrblar bayanlar
kıskanç bi insanım okey kabul...ama kimse durduk yere kıskançlık yapmaz dmi..belli başlı sebepleri vardr illaki insanın normal gördüğümüz bişeyi ztn kıskanmayız..eğer kıskanıyosak o şey bize yanlış geliyodurki kıskanıyoruzdur ..sanırım benm eşim hala benm neleri yanlış bulduğumu anlayamadı..malesef bende onun normal gördüklerini normal olarak kabul etmeyi basaramadım..normalde kıskanıcağım bi durum olduğunda gecer pat diye söylerdim..ama bu kez sustum..kaç kez anlattım anlamıyoki hala aynı davranıyo..kendi değermden düşürmek istemiyorum artık ama düşüncelerimede engel olamıyorum.
eşli görüştüğümüz bir grubumuz var..bayanlar benim çocukluktan beri arkadaslarım artık eşiminde arkadası oldular eşler falan hep beraber grüşüyoruz..arkadaslarmdan birinn eşinin arkadasıyla tanıstık 1 2 ay kadar önce evli bir çift..gruba onlarda dahl oldu toplandığımız zmn onlarıda çağırıyoruz yada onlarda bizi..aslında gecen güne kadar bi sorun yoktu ama en son görüşmede eşimin tavrlarına çok sinir oldum..eşime daha önce anlatmıstım bunlar tuhaf bi çift bişey anlamadım evliliklernden fln diye(örnek vereym bu çift telde konusuyo kocası karısına diyoki ben mesaiye kalıcam kankamın omuzları agrıyo sen gt ona masaj yap)bana yanlış gelen şeyler var çünkü tabi herkesn kendi ilşkisi bana zararı olmadığı sürece ilglendrmez..ki biz bu insanlarla en fazla tas çatlaısn 6 defa falan b araya gelmişizdr..eşim gayet rahat şaka falan yapıyo bu bayana el kol şakası değil ama hani sanki senlerdr tanıomusuz gbi samimi bi havada konusabiliyo ki hatta muhabbet ederken kızla ben aynı anda bişey anlatıyoduk eşime öle denk geldi eşim döndü kıza cvp verdi.ben köpeğim sanki sustum kaldım bişe çaktrmadeım.biliyorumki kıza özel değil eşim mu7habbete kaptrnca yapıyo bunu..ama elin kızıyla niye kaptırıyo muhabbete...k.bakmayın kendimi doru belli ifade edmiyorum.ama ben o kızın eşiyle nbr nasılsından öte muhabbet kurmuyorum yobazlıktan değil henz yeni olduğu için doru dzgn tanımıyoruz nasıl hemen samimi olabliyo eşim . kızı sorarsanız gögsü açık bi tşört gymiş derlenme toplanma yok tam esimn karsısında oturuyo dikkat ettm eşime farketti ama basını baska yöne cevrdi..ee erkek etkilenmemk için ceviriyo o kafayı bu bile snir ediyo beni görüyoda dndürüyo basını sonucta..bilmiyorum ç.ok karısğım eşime bişey demedm ama içten içe snr oluyorum eşimn tavırlarına

Son düzenleme:
sizin gibi kıskanç bi insan neden eşli görüşür anlamıyorum.kaldıki ben kıskanç biri değilim buna rağmen en yakın arkadaşlarımla bile başbaşa konuşmayı yeğliyorum.konuşucqak dertleşecek şeylerimiz oluyor.eşlerin ne işi var diye düşünüyorum.siz herşeyi kafanıza taktığınız için söylüyorum.bence arkadaş görüşmelerinize eşlerinizi karıştırmayın.benim naçizane fikrim tabi.

tripgirl aynen aklımdan geçenleri yazmış.
eşli görüşüyosanız kıskanmayacaksınız,kıskanacaksanız eşli görüşmeyeceksiniz bu kadar basit...

not:kimse sizin kocanız yanınızda diye kapalı kıyafet giymek zorunda değil,herkes kendi nefsine hakim olsun arkadaş.

mrblar bayanlar
kıskanç bi insanım okey kabul...ama kimse durduk yere kıskançlık yapmaz dmi..belli başlı sebepleri vardr illaki insanın normal gördüğümüz bişeyi ztn kıskanmayız..eğer kıskanıyosak o şey bize yanlış geliyodurki kıskanıyoruzdur ..sanırım benm eşim hala benm neleri yanlış bulduğumu anlayamadı..malesef bende onun normal gördüklerini normal olarak kabul etmeyi basaramadım..normalde kıskanıcağım bi durum olduğunda gecer pat diye söylerdim..ama bu kez sustum..kaç kez anlattım anlamıyoki hala aynı davranıyo..kendi değermden düşürmek istemiyorum artık ama düşüncelerimede engel olamıyorum.
eşli görüştüğümüz bir grubumuz var..bayanlar benim çocukluktan beri arkadaslarım artık eşiminde arkadası oldular eşler falan hep beraber grüşüyoruz..arkadaslarmdan birinn eşinin arkadasıyla tanıstık 1 2 ay kadar önce evli bir çift..gruba onlarda dahl oldu toplandığımız zmn onlarıda çağırıyoruz yada onlarda bizi..aslında gecen güne kadar bi sorun yoktu ama en son görüşmede eşimin tavrlarına çok sinir oldum..eşime daha önce anlatmıstım bunlar tuhaf bi çift bişey anlamadım evliliklernden fln diye(örnek vereym bu çift telde konusuyo kocası karısına diyoki ben mesaiye kalıcam kankamın omuzları agrıyo sen gt ona masaj yap)bana yanlış gelen şeyler var çünkü tabi herkesn kendi ilşkisi bana zararı olmadığı sürece ilglendrmez..ki biz bu insanlarla en fazla tas çatlaısn 6 defa falan b araya gelmişizdr..eşim gayet rahat şaka falan yapıyo bu bayana el kol şakası değil ama hani sanki senlerdr tanıomusuz gbi samimi bi havada konusabiliyo ki hatta muhabbet ederken kızla ben aynı anda bişey anlatıyoduk eşime öle denk geldi eşim döndü kıza cvp verdi.ben köpeğim sanki sustum kaldım bişe çaktrmadeım.biliyorumki kıza özel değil eşim mu7habbete kaptrnca yapıyo bunu..ama elin kızıyla niye kaptırıyo muhabbete...k.bakmayın kendimi doru belli ifade edmiyorum.ama ben o kızın eşiyle nbr nasılsından öte muhabbet kurmuyorum yobazlıktan değil henz yeni olduğu için doru dzgn tanımıyoruz nasıl hemen samimi olabliyo eşim . kızı sorarsanız gögsü açık bi tşört gymiş derlenme toplanma yok tam esimn karsısında oturuyo dikkat ettm eşime farketti ama basını baska yöne cevrdi..ee erkek etkilenmemk için ceviriyo o kafayı bu bile snir ediyo beni görüyoda dndürüyo basını sonucta..bilmiyorum ç.ok karısğım eşime bişey demedm ama içten içe snr oluyorum eşimn tavırlarına

Benim esimde sizinkine benzio ayari yok bana gelince konusma fazla samimi olma fln der ama kendisi alisveriste bile kasiyer kizlarla sacma sapan sakalara girer kackere soyledim anlamadi
En sonunda bende onun yaptiklarini yaptim ozmn kafasina dank etti
Sen durumu anlatsan ona adin kiskanca cikar ve kiskanildigini dusundugunden bu hareketleri daha cok yapmaya baslar o yuzden onu sallamiyormus gbi yap ve onun yaptiklarini sende yap o zaman anliycaktir

madem bu insanları da aranıza aldınız, bütün bunlar olacak şeyler..kaldı ki birbirinize gidip gelmeye başlamışsınız......
yani siz arkadaşlarınıza davrandığınızın dışında davranıp, sizi tanıyalı az oldu der gibi öteleyemezsiniz ki insanları..
veya uzun zamandır arkadaş grubunuzda olan bi hanım dekolte giyinseydi yine bu kadar rahatsız olur muydunuz.. ya da eşiniz bayan arkadaşlarınızdan biriyle bire bir muhabbete girseydi.. cevabınız evetse, evet siz kıskançsınız... hayırsa, aranıza yeni katılan çifte veya eşinize güvenmiyosunuz demektir...

1-2 defa gorussen okey de 6 defa gorusmusunuz demekki kaynasdinizki gorusuyorsunuz. Bence bir araya gelince kadin erkek ayri oturun daha rahat edersiniz sohbet muhabbet acisindan

mrblar bayanlar

Ne zaman boşanacaksın amanede ? :24:

Maşum eşinden şüpheleniyorsun.:ssz:

6 defa görüştüğüm insana ne yalan söyleyim ben de espri yaparım, sıcak konuşurum.
Hayır hem aşırı kıskançsın hem de eşli görüşüyosunuz.

Senin eşin normal herkes gibi davranıyo sen bi'kızın yanındayken her hareketini didiklediğinden ister istemez gıcık kapacak bi'şey buluyosun.

Kız açık giyinebilir istediği gibi giyinir sonuçta, kafalarınız uyuşmadıysa görüşmezsiniz ama sorun onlar değil malesef.

madem daha önce öyle bi konuşmaya rastladın rahat insanlar olduklarını anlamışsındır
niye onlarla görüşmeye devam ediyosunuz ki size uygun değilse
eşin senin rahatsız olduğunu anlamamış olabilir
ayrıca samimiler derken nası konuşuyolar merak ettim sadece onlar mı muhabbet ediyo herkes katılmıyo mu muhabbete

bazı insanlar samimi konuşmayı sever bazıları mesafelidir size uygun değilse arkdaşlık yapmayacaksınız
ama sen o bayanın eşiyle mesafeliysen eşinin de biraz mesafeli olması gerekiyo bence
ama 6 kere görüştüyseniz artık samimi bi ortam oluşmuştur kafaları da uyuşuyoşa şakalaşabilirler
aslında senin rahatsız olabileceğini düşünmesi lazım ama sen tepki vermedikçe anlamaz

bence sen o konuşmayı duyunca rahatsız oldun ve herşey gözüne batmaya başladı
dekolte konusunda da herkesin giyim tarzı farklı karışamazsın eşi karışmıyosa sen hiç karışamazsın
eşin kafasını çevirmekle doğru yapmış bence çevirmeyip baksa daha mı iyi

rahatsızsan görüşme eski arkadaşınızla görüşrsünüz sonuçta herşeyi kafana takan bi tipsin bu durum aranızda soğukluk yaratabilir böyle giderse sen belli de edersin bi süre sonra iki tarafa da yine sen kötü olursun sonra

Son düzenleme:
huzursuz olduğun bir insanla neden görüşüyorsun.
Boşuna hem kendini hemde eşini üzüyorsun.Gitmessiniz veya evinize davet etmessiniz sorun kökten çözülür.
Ben anlamıyorum rahatsız olupta hala görüşen insanlar ne diye görüşmek ister.veya biraz daha huzursuz olup eşleriyle kavga etmek içinmi görüşürler.

Bizde eşimle evli arkadaşlarımızla görüşürüz.Hatta bir yarım saat onların yanında oturup başka odaya geçeriz ki daha rahat olalım ve rahat,rahat konuşalım.

mrblar bayanlar

muhtemelen görüşmek istemediğiniz bir ailenin evine de gitmemeniz yada sizde onları çağırmamanız gerekirdi...

kadının eşiyle hal hatırdan başka muhabbet yapmadığınız için de yobaz anlaşılmak istemiyorsunuz

kadın açık giyindi kocanız ona baktı diye de de kocanız değil açık giyinen kadın suçlu....

bana sorarsanız bir daha o aileyle görüşmeyin diğerleriyle de ayrı odalarda oturun.

biz ailecek çok arkadaşlarımızla görüşüyoruz ve çoğunlukla da kadın erkek ayrı odalarda oturmayı seviyoruz. onlar rahatça maç izliyorlar bizde hanım hanıma rahatça sohbet ediyoruz. bu arada birbirimizin eşlerine de merhaba merhaba dan öte muhabbetimiz yoktur çok şükür

Madem huzursuzsunuz bir nedenle görüşmeyi kesin yada onları dahil etmeyin. Oda olmazsa 3 görüşüyorsanı 1'e düşürün. Eşinizide mesafeli olması konusunda uyarın.

Ayrıca bence eşinizin dekolte giyipte dikkat etmeyen birine kafasını çevirmesi, nefsinin isteme ihtimali değilde ahlakının düzgün oldugunuda gösterebilir. kadın kendini teşir etmeyi yada bakıldığında ego olarak beğenildiğini düşünmek hoşuna gidiyor olabilir ama eşinizde o kadar insan var, evli barklı arkadaşın karısına göz ucuyla bile bakılmaz diyede çevirebilir. birde böyle düşünün!

Görüşmezsiniz olur biter..
Eşin "hayır görüşmem lazım, görüşmeden duramıyorum" diyecek değil ya..

herkese teşekkürler arkadaslar..öncelikle sunu söyliyim kıskançsanız eşli görüşmeyin demişsiniz.ben asla arkadaslarımı eşimden kıskanmam şakalasır konusur gülüşür muhabbet ederler hiç rahatsız olmam..çünkü snelerdr tanısıyoruz eşimin arkadaslarıma gösterdiği yakınlığı bende arkadaslarımın eşlerine gösterebiliyorum aramızda o samimiyette var güvende var iyiniyette..
ama bu farklı bu çift daha yeni yeni grsmeye basladığımız bi çift sonuçta karsıdaki bi bayan akraba değil senelerdr tanıdğımız biri değil can deil bişey değil..sohbet muhabbet illaki edilir ama bi rahat rahat güle oynaya sakalasarak sohbet etmek takılmak sinir etmek muhabbeti vardr..bide mesafeli agırbaslı bi şklde...ben eşimden 2.yi beklerdm..çünkü ben karsımdaki beye karsı öyle davranıyorum olması gerekn bu daha yeni tanıdığımız insanlar nihayetnde..
bazılarınız kız açık giyindi diye suçlu eşin baktı suçlu değil dmi demiş.kesnlkle öle bişe yok birincisi eşim bakmadı yüzyüze konusurken ki kız karsısında oturuyor illaki dekolteyi gördü ve kafasını cevrdi.artık bi arkadasın dediğiğ gbi nefsi istemesn diyemi yoksa ahlakındanmı orasını ben değil allah bilir..isteyen tabiki istediği gibi gyinebilir ama dekolte gymek baska bişeydr dekolte yaratabilcek kıafet gyipte dikkat etmeden üstnü baısnı düzeltmeden oturmak baska bişey.bunun tarstmasına grmek istemem herkesn kendi fkri saygm sonsuz..
grsmessinz olur bter demişsinz ama eşim bu aileyi çok sevdi karsıdaki beyle bkaç gndebir telde konusuyo bizim o hanımla olduğumuzdan daha samimiler ısındılar brbrlerine.ki o hanımın anlattığına gre onun eşide öyle benm esim araynca gelmek için can atıyomus sevdiler yani brbrlerini.esime durduk yere bu aileyle grsmüyoruz diyemem.duyduğum beni rahatsız eden o konusmayı anlatsam biliyorumki garipser ama herkesn kendi hayatı bzii ilglendrmez der ve devam eder grsmeye..

bigün benim eşimde eski iş arkadaşı bi bayanı aradı yanımda. kıskanacağım biri değil eşimin tipide değil ama çok lakayıt konuştu eşim. ben renk vermedim bakalım nekadar yayıcak kendini dye. telefonu kapattı. dedim nebiçim konuşma o hani yanlış anlama ama seviyesizdin çok kıskandığımdan değil. bir erkek bir bayan arkadaşıyla konuşurken mesafesi olur. nolucakki falan dedi. ben aynı şekilde konuşayım bir arkadaşımla eskiden tanıdığı ne düşünürsün dedim. neolacak yahu dedi. tamam dedim aldım telefonumu heh dedim xx diye biri ben tanımıyorumki onu diyo olabilir sonuçta eski bir arkadaşım dedim aldı teli elimden anladı naptığını. ilk ihtarım buydu bakalım tekrarlarmı tekrarlarsa bu sefer arıycam gerçekten birini aynı şekilde konuşucam.

Sizin eşiniz böyle büyümüş, böyle yaşamış. Farklı bir samimiyet anlayışı var gerçekten. Bende kaldıramam bu tip şeyleri eşimde benim gibi. Ama siz evlenmeden eşinizin bu şekilde hareket eden birisi olduğunu biliyordunuz.

Velhasıl;

Ya güzellikle alıştıracaksınız yada olduğu gibi kabul edeceksiniz :31:...

Yoksa hergün canınız sıkılır böyle.

Amanede bunu buraya yazmanız değil eşinizle konuşmanız gerekir eşinize söylememişsinz bile , hani günlük tutulur ya sizde buraya her gün içinizdekileri yazıyorsunuz ama ortada bir sonuç yok atıp tutuyosunuz ama sorun yaşadığınız kişilere kv ,görümce ve eşinize hiç bir şey söyleyemiyorsunuz :100::100::100:

Ben sizi haklı buldum .
Bende olsam bende kıskanırdım .
Git kankamın omuzlarına masaj yap ne yahu .

Back
X