Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıdaha sansını denemek ıstemıs olamaz mı ? takıntı oyle 2 kere yazmakla olmaz:)kızlar biri vardı arkadaş benden hoşlandığını söylemişti bende olmaz dedim dün gece de mesaj atmış engelledin mi diye rahatsız oldum ya takıntı yaptı bence beni. niye mesaj atmış olabilir sizce
ama olmıcağını söyledim. birde arkadaş gibi davrandı sonra böyle oldu o yüzden öyle düşündümbıdaha sansını denemek ıstemıs olamaz mı ? takıntı oyle 2 kere yazmakla olmaz:)
bir tek o değil. gecenin yarısı niye mesaj atıyor kiBir mesaj atmasıyla takıntılı mı yaptınız yok daha neler.
Gecenin yarısı toplamıştır cesaretini olamaz mı?bir tek o değil. gecenin yarısı niye mesaj atıyor ki
Kesin seri katil..kızlar biri vardı arkadaş benden hoşlandığını söylemişti bende olmaz dedim dün gece de mesaj atmış engelledin mi diye rahatsız oldum ya takıntı yaptı bence beni. niye mesaj atmış olabilir sizce
yüzük bedeni sorucak olabilir, sen yine de gelinliği hazır etkızlar biri vardı arkadaş benden hoşlandığını söylemişti bende olmaz dedim dün gece de mesaj atmış engelledin mi diye rahatsız oldum ya takıntı yaptı bence beni. niye mesaj atmış olabilir sizce
Şansını denemek istemiş bir kez daha. Takıntı yaptığını sanmamkızlar biri vardı arkadaş benden hoşlandığını söylemişti bende olmaz dedim dün gece de mesaj atmış engelledin mi diye rahatsız oldum ya takıntı yaptı bence beni. niye mesaj atmış olabilir sizce
Bence daha çok sen onu takıntı yapmışsın. Üzerine düşünülecek bir şey değil.kızlar biri vardı arkadaş benden hoşlandığını söylemişti bende olmaz dedim dün gece de mesaj atmış engelledin mi diye rahatsız oldum ya takıntı yaptı bence beni. niye mesaj atmış olabilir sizce
bir tek o değil. gecenin yarısı niye mesaj atıyor ki
Çok fena çok. Adam fena takıntı yapmış seni kendine, bu son aşama artık. Her an yolda yürürken bir araba yanına yaklaşım seni kaçırabilir, adımlarını dikkatli at. Mahkemeye başvur, uzaklaştırma kararı çıkarttır tavsiyem.kızlar biri vardı arkadaş benden hoşlandığını söylemişti bende olmaz dedim dün gece de mesaj atmış engelledin mi diye rahatsız oldum ya takıntı yaptı bence beni. niye mesaj atmış olabilir sizce
Sevgilim olduğunu bile bile bana yıllarca yazan, ders çıkışında peşimde dolanan, başkalarından numaramı bulup taciz eden bir sınıf arkadaşım vardı. Aynı sınıfta olduğumuz için gülüp geçiyordum ama en son uygunsuz resmini gönderince engelledim. Bu biraz takıntı mesela ve bunun üzerine bile pek düşünmedim. Erkek milleti yapar bu tarz şeyler ama sizinki kötü bir şey bile yapmamış, merak edip sormuş sadece.ama olmıcağını söyledim. birde arkadaş gibi davrandı sonra böyle oldu o yüzden öyle düşündüm
Kadın psikolojisi değişik bir şey herhalde. Neyin takıntısı anlayamıyorum. Aslında anlıyorum da anlam veremiyorum galiba.Düğün düğün gezsen bundan iyisini mi bulacaksin? Çık işte çocukla.
Dhaa geçen "sevgilim yok intihar edecem" diyen sen değil mıydın? Çık işte, olsun sevgilin. Hem "sismanim,insanlar beni beğenmiyor ,disliyor" diyorsun, hem sırf çirkin diye sen sana gelen tek kısmete depik atıyorsun.
Madem bu kadar takintilisin yalnızlığa takıl işte çocukla, psikolojin düzelir iki iltifat alincs
Ben boyle konular acmadim nereden uyduruyorsunDüğün düğün gezsen bundan iyisini mi bulacaksin? Çık işte çocukla.
Dhaa geçen "sevgilim yok intihar edecem" diyen sen değil mıydın? Çık işte, olsun sevgilin. Hem "sismanim,insanlar beni beğenmiyor ,disliyor" diyorsun, hem sırf çirkin diye sen sana gelen tek kısmete depik atıyorsun.
Madem bu kadar takintilisin yalnızlığa takıl işte çocukla, psikolojin düzelir iki iltifat alincs
Aaaaa ben seniBen boyle konular acmadim nereden uyduruyorsun
O gozle bakmiyorum ama kendimi zorlucak halim yokAaaaa ben seniVanessaRinki ile karıştırdım sanırım, kusura bakma
onunla ikinizi karıştırıyorum çünkü hep yalnızlık üzerine konularınız. Şöyle yalnızım,böyle yalnızım,hiç sevenim yok... O yüzden o yazdığım yanlış mesajın son kısmını yorum oalraj size de yazacağım;
Madem bu kadar takintilisin yalnızlığa takıl işte çocukla, psikolojin düzelir iki iltifat alinca