• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj atan kişi

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.801
4.160
173
kızlar biri vardı arkadaş benden hoşlandığını söylemişti bende olmaz dedim dün gece de mesaj atmış engelledin mi diye rahatsız oldum ya takıntı yaptı bence beni. niye mesaj atmış olabilir sizce

kızlar biri vardı arkadaş benden hoşlandığını söylemişti bende olmaz dedim dün gece de mesaj atmış engelledin mi diye rahatsız oldum ya takıntı yaptı bence beni. niye mesaj atmış olabilir sizce
bıdaha sansını denemek ıstemıs olamaz mı ? takıntı oyle 2 kere yazmakla olmaz:)

Kesin seri katil..
Saplantili oldugu kadin modeli ise tam olarak sana tekabul ediyor...Tovbe Tovbe..
Yahu bir mesaji takinti olarak niteliyorsun:"Merhaba" diyen kisi de sana evlenme teklifi yapmis mi oluyor ? Nasil bir mantik bu..?
Uc noktolarda yasayan cok insan tanidim..Artik bana normal geliyor..
Ama seninkisi cok baska :)

yüzük bedeni sorucak olabilir, sen yine de gelinliği hazır et:dondurma:

Şansını denemek istemiş bir kez daha. Takıntı yaptığını sanmam

Bence daha çok sen onu takıntı yapmışsın. Üzerine düşünülecek bir şey değil.

Kafayı takmış sana anlaasaanaaa 🤫

bir tek o değil. gecenin yarısı niye mesaj atıyor ki
Çok fena çok. Adam fena takıntı yapmış seni kendine, bu son aşama artık. Her an yolda yürürken bir araba yanına yaklaşım seni kaçırabilir, adımlarını dikkatli at. Mahkemeye başvur, uzaklaştırma kararı çıkarttır tavsiyem.

ama olmıcağını söyledim. birde arkadaş gibi davrandı sonra böyle oldu o yüzden öyle düşündüm
Sevgilim olduğunu bile bile bana yıllarca yazan, ders çıkışında peşimde dolanan, başkalarından numaramı bulup taciz eden bir sınıf arkadaşım vardı. Aynı sınıfta olduğumuz için gülüp geçiyordum ama en son uygunsuz resmini gönderince engelledim. Bu biraz takıntı mesela ve bunun üzerine bile pek düşünmedim. Erkek milleti yapar bu tarz şeyler ama sizinki kötü bir şey bile yapmamış, merak edip sormuş sadece.

Düğün düğün gezsen bundan iyisini mi bulacaksin? Çık işte çocukla.
Dhaa geçen "sevgilim yok intihar edecem" diyen sen değil mıydın? Çık işte, olsun sevgilin. Hem "sismanim,insanlar beni beğenmiyor ,disliyor" diyorsun, hem sırf çirkin diye sen sana gelen tek kısmete depik atıyorsun.
Madem bu kadar takintilisin yalnızlığa takıl işte çocukla, psikolojin düzelir iki iltifat alincs

Siz takıntı yapıyor olmayasınız. 1 mesajla adamı takıntılı yaptınız

Dhaa geçen "sevgilim yok intihar edecem" diyen sen değil mıydın? Çık işte, olsun sevgilin. Hem "sismanim,insanlar beni beğenmiyor ,disliyor" diyorsun, hem sırf çirkin diye sen sana gelen tek kısmete depik atıyorsun.
Madem bu kadar takintilisin yalnızlığa takıl işte çocukla, psikolojin düzelir iki iltifat alincs
Kadın psikolojisi değişik bir şey herhalde. Neyin takıntısı anlayamıyorum. Aslında anlıyorum da anlam veremiyorum galiba. :işsiz::işsiz::işsiz:

Ben boyle konular acmadim nereden uyduruyorsun

Ben boyle konular acmadim nereden uyduruyorsun
Aaaaa ben seni VanessaRinki VanessaRinki ile karıştırdım sanırım, kusura bakma
onunla ikinizi karıştırıyorum çünkü hep yalnızlık üzerine konularınız. Şöyle yalnızım,böyle yalnızım,hiç sevenim yok... O yüzden o yazdığım yanlış mesajın son kısmını yorum oalraj size de yazacağım;
Madem bu kadar takintilisin yalnızlığa takıl işte çocukla, psikolojin düzelir iki iltifat alinca

Aaaaa ben seni VanessaRinki VanessaRinki ile karıştırdım sanırım, kusura bakma
onunla ikinizi karıştırıyorum çünkü hep yalnızlık üzerine konularınız. Şöyle yalnızım,böyle yalnızım,hiç sevenim yok... O yüzden o yazdığım yanlış mesajın son kısmını yorum oalraj size de yazacağım;
Madem bu kadar takintilisin yalnızlığa takıl işte çocukla, psikolojin düzelir iki iltifat alinca
O gozle bakmiyorum ama kendimi zorlucak halim yok

İkinci kez yazdı diye takıntı yapmaz merak etmeyin. Bazen biz birilerinin bize takıntı yapmasını isteriz. Sanki biraz öyle gibi geldi bana

Back
X