• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimle koymuş gibi buluyorum.

Aynısı,nerde sapık,manyak,ruh hastası var ben ordayım beni buluyorlar.Engellemen iyi olmuş erkeğin o.su da hiç çekilmez,açınca daha çok manipüle eder.Nexte geç.

Ben anlamadım bir aylık bir ilişki bir süre ayrılık olmuş o ayrılıkta kafa dagitma olur arkadaşları olur gidebilir biriyle samimi bir resminimi gördünüz orasını anlamadım ben zaten ayriymışsınız ve çok yeniymis tamam pat bitirebilirsiniz sizin yasinizi tutmadı yada kederden evde oturmadı diyede bana da çok aşırı geldi tepkiniz bilemiyorum .Birisiylede olabilir siz ayrilmişsınız olmamış gelmiş şans istemiş vede çok çok yeni .

Sorun zaten bu değilki, arkadaşımdan kopyaladım diyip story atması, gösterş yapmak için gece kulübünde story atması bana çok itici geldi.

Sorun zaten bu değilki, arkadaşımdan kopyaladım diyip story atması, gösterş yapmak için gece kulübünde story atması bana çok itici geldi.
Çok iyi gidiyordu falan yazmışsınız demekki onunda böyle defolari var sizi üzmediyse bu karar o zaman zaten sorun yok .

Back
X