Mesaj atar mıydınız?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.782
388
45
Eskiden aynı işyerinde çalıştığım ama o zamanlar dialogumuz olmayan biriyle karsılastık ve sohbet ettik...Sohbet cok iyiydi hatta uzadı konu konuyu açtı...İlk gordugumde değişmiş ve daha cekici geldi gözüme...Eski işyerindeyken evliydi şimdi bosanmış...Dün görüştük ve gercekten hoslandım muhabbeti bana cok uydu

Ayrılırken tekrar görüşelim en kısa zamanda dedi ben de olur dedim...Muhabbet edesim var resmen..Sorum şu Günaydın falan diye msj atmalı mıyım yoksa ondan gelmesini mi beklemeliyim? Bazen erkekler cok üstelememek veya rahatsız etmemek için yazmayabiliyorlar

Son düzenleme:
Günaydın falan diye mesaj atmak çok istekli gösterir sizi. Erkekler böyle durumlarda hemen kaçar. Kovalamak tercihidir. Whatapp tan durum paylaşın onun sevebileceği bir şey tespit edip. Durumunuza yazacaktır. O yazmıyorsa zaten siz sakın yazmayın

Haklısın...whats app duruma hiç yazmam ben bişey

Eskiden aynı işyerinde çalıştığım ama o zamanlar dialogumuz olmayan biriyle karsılastık ve sohbet ettik...Sohbet cok iyiydi hatta uzadı konu konuyu açtı...İlk gordugumde değişmiş ve daha cekici geldi gözüme...Eski işyerindeyken evliydi şimdi bosanmış...Dün görüştük ve gercekten hoslandım muhabbeti bana cok uydu

Ayrılırken tekrar görüşelim en kısa zamanda dedi ben de olur dedim...Muhabbet edesim var resmen..Sorum şu Günaydın falan diye msj atmalı mıyım yoksa ondan gelmesini mi beklemeliyim?

Ben olsam karşı taraftan bir hamle beklerdim. Tekrar görüşelim demiş zaten. Sizin gönlünüz var onun da varsa size yazar.

Ben olsam instadan yada herangi bir sosyal medya hesabından eklerdim sonrada onun ilgisini çekecek bişeyler story atıp cevap yazmasını beklerdm

Günaydın, benim bildiğim daha birlikte olduğun kişilere söylenecek türden.
Yani öğleden sonra yahut tatil günlerinde ne yapıyorsun,yahut bir kahve ?
Gibilerinden yazılabilir sanırım.

Günaydın falan diye mesaj atmak çok istekli gösterir sizi. Erkekler böyle durumlarda hemen kaçar. Kovalamak tercihidir. Whatapp tan durum paylaşın onun sevebileceği bir şey tespit edip. Durumunuza yazacaktır. O yazmıyorsa zaten siz sakın yazmayın
Kesinlikle çok isabetli bir davranış yorumu bu.

Ayrılırken tekrar görüşelim en kısa zamanda dedi ben de olur dedim...Muhabbet edesim var resmen..Sorum şu Günaydın falan diye msj atmalı mıyım yoksa ondan gelmesini mi beklemeliyim? Bazen erkekler cok üstelememek veya rahatsız etmemek için yazmayabiliyorlar
Günaydın daha çok vakit geçirilen bireyler için, ilk adımı siz atmayın, isteyen her türlü ister yazar, eğer birde yeni boşanmışsa dikkatli olun belki tekarar biriyle gorusmek istemeyebilir dinelnmeyi tercih edebilir

:D konu sahibi değişmiş ve gözüme çekici geldi demiş. adam resmen boşanınca gençleşmiş resmen bu forumda boşandık ama bana döner mi diye merak edenler :D adamlar gençleşiyor resmen

Karşı taraftan bekle

Back
X