Mesaj atmali miyim ?

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Merhaba hanımlar

Bana bu aralar rahat battı .

10 gün sonra 1 yıla girecek olan bir ilişkim var . Erkek arkadaşımla çok sukur her şey iyi gidiyor .

Peki benim derdim ne ?

İki yıl önce çok güzel giden bir ilişkim vrdi . Bana çok değer verdiğini bilirdim . Ama mesafe yüzünden bitirdik . Fakat o benim peşimi bırakmadı . Rahatsız etmeye başladı . Farklı hesaplardan mesajlar attı . En son mesajını geçen yıl doğumgünüm de attı . Bir zamanlar çok güzel zamanlar geçirdigim insan bana hakaretler etmiş . Ağzına geleni saymış . Çok çirkin sözlerdi . Birkaç ay sonra özel numaradan gelen mesajlar yüzünden numaramı değiştirdim . Sonra da hiç haber almadim . Ta ki dune kadar .

O zaman da buraya yazmıştım . Neden diye sormak istiyorum . Neden o sözleri sarfetti bana . Düşündükçe o kadar ağrıma gidiyor ki . Hiç mi saygısı yoktu bana . Biliyorum çok uzun zaman geçti . Ama yediremiyorum kendime . Hesap sormak istiyorum. Ne yapmalıyım

Geç cevap yazabilirim . Dersteyim

Canım sen dertsiz başına dert mi arıyorsun bak ne guzel ilişkin var unut gitsin her Arkandan laf konuşana laf anlatacaksan ooo ömrün kısalır

Üstteki arkadaşın yazdığına katılıyorum. Bence hiç uğraşma. Hali hazırda olan ilişkini de bitirirsin.
O iş bitmiş üstünden ne sular akmış. Hesap sorsan ne olur geri dönsen ne olur. Sen Za ra rlı çıkarsın.
Yerinde olsam beraber olduğun kişiye herşeyi anlatırdım en azından yanında olur. Öbür gün karşına çıktığında o herif bi açıklaman olur.

Şimdi mesaj atsan unutmadın sanacak boş ver hiç takma bir ilişkin de varmış ne güzel ona odaklan. Hem cevap vermemen onu daha çok etkilemiştir emin ol çoktan da anlamıştır değersizleştiğini senin için...

Üstteki arkadaşın yazdığına katılıyorum. Bence hiç uğraşma. Hali hazırda olan ilişkini de bitirirsin.
O iş bitmiş üstünden ne sular akmış. Hesap sorsan ne olur geri dönsen ne olur. Sen Za ra rlı çıkarsın.
Yerinde olsam beraber olduğun kişiye herşeyi anlatırdım en azından yanında olur. Öbür gün karşına çıktığında o herif bi açıklaman olur.

Her ayrıntısıni biliyor. Haklısınız seytan durttu beni . Bu yüzden konu açtım .

Bir yıl geçmiş şimdi mesaj atsan unutmadın sanacak boş ver hiç takma bir ilişkin de varmış ne güzel ona odaklan. Hem cevap vermemen onu daha çok etkilemiştir emin ol çoktan da anlamıştır değersizleştiğini senin için...

Ben hiç cevap vermedim . Hiçbir mesajına . Delirdi ben böyle yapınca . Haklısınız yazmayacagim . Unutamadim falan sanir

Ne gerek var ki boyle biseye adam sen hak etmiyordum ben karaktersiz biriyim mi dicek sanki..Msj flaan atma hayatindaki insana ayip etme

Merhaba hanımlar

Bana bu aralar rahat battı .

10 gün sonra 1 yıla girecek olan bir ilişkim var . Erkek arkadaşımla çok sukur her şey iyi gidiyor .

Peki benim derdim ne ?

İki yıl önce çok güzel giden bir ilişkim vrdi . Bana çok değer verdiğini bilirdim . Ama mesafe yüzünden bitirdik . Fakat o benim peşimi bırakmadı . Rahatsız etmeye başladı . Farklı hesaplardan mesajlar attı . En son mesajını geçen yıl doğumgünüm de attı . Bir zamanlar çok güzel zamanlar geçirdigim insan bana hakaretler etmiş . Ağzına geleni saymış . Çok çirkin sözlerdi . Birkaç ay sonra özel numaradan gelen mesajlar yüzünden numaramı değiştirdim . Sonra da hiç haber almadim . Ta ki dune kadar .

O zaman da buraya yazmıştım . Neden diye sormak istiyorum . Neden o sözleri sarfetti bana . Düşündükçe o kadar ağrıma gidiyor ki . Hiç mi saygısı yoktu bana . Biliyorum çok uzun zaman geçti . Ama yediremiyorum kendime . Hesap sormak istiyorum. Ne yapmalıyım

Geç cevap yazabilirim . Dersteyim
Enteresan gerçekten. Şu an birlikte olduğun biri var ve sen sözüm ona geçmişteki insandan hesap soracaksın.
Arkadaş sen mutluysan şimdiki adamla devam et, değilsen ruhsal karmaşana en azından onu bulaştırma.

Back
X