- Konu Sahibi akli_karisik
ben nbr yazdım konuya ordan başladım oda iiii senden nbr cnmm gibisinden yazdı falan işte sonra cevap alamadım sms süresi dolmuşNe yazmışş shem sölede bilelimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben nbr yazdım konuya ordan başladım oda iiii senden nbr cnmm gibisinden yazdı falan işte sonra cevap alamadım sms süresi dolmuşNe yazmışş shem sölede bilelimmm![]()
ben hiç bişe anlamadımmm, noluo kim kimee napmışakannehir
canım erkk arkadsn attmı msj naptınz?
evet evet attı barıştık ya ben nbr yazdım konuya ordan başladım oda iiii senden nbr cnmm gibisinden yazdı falan işte sonra cevap alamadım sms süresi dolmuş..
ogünde kavga ettik msn yüzünden işte msninde benim sevmediğim biri vardı sordum niye silmedin diye silsemiydim sen söle silim mi yazdı bende sil yazdım :)
yani sonuç olumlu
yerimseniben oo cok ii olmus cnm senn adına sevndm valla ...sennki senn ilgsizlğinden sıkldıgı içn işte yanlıs yöntemlerele senn ilgini cekmeye calısmıs olay bu :)
Ya kızlar ogün sevgilime hiç mesaj atmadığım için tartıştık biraz.ben çok kıskanırım oda şakalaşır ben "seni rahatsız eden varmı diyince" " çook "gibisinden işte kıskandırmaya falan çalışır yine öle oldu ve sonrada mesaj atmadığımdan şikayetçi olduğunu söledi anlayın işte ben anlatamadım doru düzgün .dünde msnde slm yazim dedim madem öle diyo yazdım bende tamda çıkıyodum bye yazdı okadar çok kırdıki kalbimi.....2 gündür söledikleri çok kırdı beni.ama şimdide tahmin ediyorumki mesaj bekliyor benden ama ben ona çok dargınım..napmalıyım mesaj atsammı?????