Mesaj Atsam mı, Atmasam mı? Kararsızlık...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam arkadaşlar...
Geçen yıl samimi bir arkadaşımla tartışma sonucu küs kaldık.
Tartışmamız; o sevgilisiyle ayrıldığı zaman onunla fazla görüşemememdi.
Çünkü o ara yaz okulum vardı ve vakit ayıramamıştım ona.
O da en sonunda dayanamayıp bana bağırmıştı; ''yanımda yoksun'' vs... diyerek...
Haliyle tartışmış ve konuşmamıştık.
O günden beridir birbirimizi aramıyoruz.
Bugün doğum günü.
Mesaj atsam mı, atmasam mı...?
Çok kararsız kaldım......
Hem kırgınım, hem de kutlamak istiyorum.
Bana fikir verirseniz çok sevinirim...
Ben işin içinden çıkamadım.
Sevgiler...

tabii ki at. hem mutlu olursun, hem iyi niyetini göstermiş olursun, hem o mutlu olur

msj atmalısın. ilk sen barışırsan Allah katında da bu davranışın yeri ayrıdır

bencede atmalısın..hem kırgın olsanda değer vediğini göstermiş olursun..hemde eğer geri dönmezse yada umduğun gibi bi cvp gelmezse bi daha msj atmaman gerektiğini anlarsın

Teşekkür ederim hepinize :)
Ben de sizler gibi düşünüyorum aslında ama, niye bunca zaman mesaj atmadı diye de çekiniyorum aslında.
Çünkü arkadaşlık bu sebepten dolayı biter mi????
Niye diyorum, niye ben....

bence de atmalısın. ben de en yakın arkadaşımla küstüm. doğum gününde kapısına gittim. hediyemi alarak. ben yapmam gerektiğini düşündüm yaptım. iyi ki de yapmışım.
sende dene. ne kaybedersin ki

Mesaj atmalısın .. Dediğin gibi o zaman zor günler geçiriyormuş, bunun etkisiyle de sana çıkışmış olabilir birazda. O günler de geride kaldığına göre, senin aslında yanında olmak isteyen bir dost olduğunu görecektir.

Kesinlikle atmalısın.O bunca zaman mesaj atmamış olabilir olsun,sen doğum gününü kutla iyi niyetini belli et,en azından içinde kalmamış olur.Hem kendini hem onu mutlu edersin :)

yakın arkadaşınsa yanında olman lazımdı. biraz sende suç gibi.. telefonla olabilir, desteğini bir şekilde hissettirseydin. tabi karşındakini tanımıyoruz. yani hiç bir şekilde mutlu ve tatmin olmayan tipten de olabilir.
ama geçmişte paylaşım olduysa ve onu yeniden kazanmak istiyorsan, mesaj atmalısın.

kimseyle küs kalmayı sevmiyorum ben. benimle küs kalanı da. at tabiikiii
sonrada bize sonucu bildir

olmuşla ölmüşün çaresi yoktur.. arkadaşlıkta bazen böyle şeyler olabilir.. ama dost kolay bulunmuyor.. ara doğum gününü kutla ve ona dostum seni seviyorum de:))

Benzer bir durum yaşadım canım.
Ben hiç düşünmeden mesaj atmıştım fakat cevap vermeye tenezzül bile etmedi nefreti sevgisinden büyükmüş meğer.
ama herkes aynı tepki verecek değil.
mesaj atma ara bence bu şekilde kendini daha iyi ifade edersin..
umarım aranız düzelir :)

Kısa ve öz bir mesaj attım arkadaşlar; hem iyi niyetimi belirttim hem de doğum gününü kutladım.
Fakat, mesajım iletilmedi..
Muhtemelen hattını kapattı.
Facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine de üye değilim; ulaşamadım kendisine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…