benimki vurmadan vazgeçsem iyi olur galiba:)
atarsam çözülür şuan telefonun ucunda beklediğinide biliyorum![]()
e madem öyle at be arkadaşım

3 günlük dünya neden eziyet ediyorsunuz sevdiğinize kendinize de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki vurmadan vazgeçsem iyi olur galiba:)
atarsam çözülür şuan telefonun ucunda beklediğinide biliyorum![]()
yorumlarınız için sağolun Allah hepinizden razı olsun ..
attım konuşmaya başladık bile ..
teşşekür ederim hepinize inanın çok kötüydüm şimdi daha iyiyim
İYİ GECELEER HERKESE :*
Valla sen bunu haketmissin, kalpsizsin ,egon cok yuksek ve kendini naza cekecegim egomu tatmin edecegim diye sevdigini kaybetmessin. Karsindaki bir insaninda gururu var farkinda misin? Su anda benim erkek arkadasimda aynilarini yapiyor 3 haftadir bana kan kusturdu cok denedim , ustune dustum, bir arama diyor sonra sakinlesince ara diyor en sonra hic arama diyor. Karar ver arayim mi aramiyim mi dedim arama dedi su an da Ben Turkiye yim o Amerikada... Kusura bakmasinda kim ki o beni yonlendiriyor iliskiler iki kisilik boyle bir kisinin naziyla olcak is degil. Pisman olmaz insallah olurda donmek isterse suratinda kocaman bir tokadin patlayacagi kesin ve asikar.
Herkesin bir gururu var ben artik biktim sende cocugu biktirmissin kararli kararli istemem bitti diyerek onun beynini de hazirlamissin bu iliskinin bittigine. Her insan istedigini bilecek maalesef sen gec kaldin iste benimkide gec kaldi oturun yanlizliginiza buyuk egolarinizi nazlariniza aglayn beraber simdi. vah vah... hiz uzulmuyorum dogrusu .
umarim ders almissindir biktirma insanlari boyle ... bir daha geri donceginin garantisi yok. her boyle naza cekisinde kendinden uzaklastirirsin unutma ne kadar ayrilik lafi gecerse ayrilma ihtimalin o kadar cok olur.
Kalpsiz mi ben mihayır çok sinirlisin anladığım kadarıyla olumlu olumsuz her eleştiriye açığım bu konuyu buraya paylaşmazdım yoksa ..
yarana tuz bastım bir nevi.
çok kararsızdım o yüzden sordum ve kararım netleşti yazdım konuşuyoruz.
umarım düzelir herşey allah yardımcın olsun diyecek birşey yok ...
evet erkek arkadasim da ayni sen gibi... simartmaya gelmiyor zaten insanlari. Al benimkini vur sana iste ikinizde aynisiniz. Allah akil versin sanada benimkinede . Vallahi biktim yani boyle insanlari gormekten. Sevmis sevilmissiniz rahat mi batiyor nedir? Bir gun karsindaki seni birakir ceker giderse bu hallerinden o zaman gorursun.
deme öyle :S
bu sadace 2 yıl içindeki ufak bir konuydu yoksa bende çok fedakarlık yaptım çok af ettim dediğin gibi olsaydım kim kime dayanır bu şekilde ben hatalı olduğumda yazmayı yalvarmayıda bildim ama çoğu zaman o bana fırsat vermeden kendisi yazardı ... erkek arkadaşının sinirini benden çıkardın resmen ben zaten perişan olmuşum( 3 gündür onsuzluktan
EEE onsuzsan neden bitti tamamen istemiyorum kararliyim diyorsun. Deme oyle seyler o zaman. Karsindaki insani ne kadar kirdiginin farkinda misin? Boyle kararli konusmalar karsindaki insanida sogutur. Ne demisler bakacagin yuze tukurme. Fedakarlik yapmis olabilirsin ama geri doneceksen ve donmesini istiyorsan kesin konusma. Karsindakini biktirman an meselesi ben erkek arkadasinin konumundayim bazen ufak birseyde de insanin gozu acilabilir hic bilemezsin biktirabilirsin bir bakmissin o insan gitmis. Ben su anda sinirliyim ve ozlesemde istemiyorum eminim pisman olcak daha oncede olda ama hic icimden gelmiyor artik son pismnalik fayda etmez seviyorsunuz madem yapmayin boyle seyler. Sana dikkatli olmani oneririm nasilsa doner deyip anlamsiz seyler yapma. Bir gun gelir DONMEYEDEBILIR!
çünkü bir yanlış anlmadan dolayı söyledim onu ay neyse :) ben aşkımla konuşmaya gidiyorum .
umarım senin kide düzelir kısa zamanda hayırlısı olsun iyi gecelerr canm
gururdan nefret ediyorum vlla seviyosam hayatta beklemem hatalıda olsam olmasamda donerım senı coook ozledım derim hersey hallolur sonra brbirimizi ne kdar yanlıs anladıımızı farkederizcanım zaten o yazar konuşuruz bitmez bu kesin ama şuan ben gururumu yenip yazmak için çabalıyorum ve yazıyorum şimdi..
bendee onu çoooooooooooooook seviyorum amaa :)
çook kötüyüm hemde ama yineden ondan bekliyorum(
o nasıl dayanıyor diye düşünüyorum o dayanıyorsa bende dayanırım diyorum off allahım !
gurur çok var bende![]()