mesaj atsammi??

Perilice567

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
180
64
Biz esimle ayrilmaya karar verdik. Fakat ben gercekten esimi cok seviyorum. Onunda oyle oldugunu biliyorum ama olmadi yapamadik ayrilmaya karar verdik. 3 yildir evliydik ve bir aydir ayriyiz. Ayrildigimiz gunden beri hic gorusmedik. Bi kac esyasi evde kalmisti onlari disariya biraktim ordan aldi. Ilk gunler kendisine mesaj falan attim olanlar icin uzgunum diye. Bu mesajlarimida kardesiyle konustuklarini gordum facete(kendisinin sifresini biliyorum, girdim baktim meraktan) ve ona yazdigim mesaji alay konusu etmissler. Kardesi gazliyor falan iste, esimde yaziyorki "ne yapamaya calisiyor bu kadin". Annesini aradim akil almak icin, bunda bile bi art niyet aramisler. Neyse onlar ilk gunlerdi. Ondan sonra oyle mesajlar gormedim hatta kac kez benim profilli aradigini gordum. Biliyorum oda beni seviyor ama olmuyor iste. Simdi ben ona mesaj atmak istiyorum nasilsin falan diye, biseye yardim istersen ben her zaman burdayim diye falan. Bilmiyorum sizce yazimmi?

Biz esimle ayrilmaya karar verdik. Fakat ben gercekten esimi cok seviyorum. Onunda oyle oldugunu biliyorum ama olmadi yapamadik ayrilmaya karar verdik. 3 yildir evliydik ve bir aydir ayriyiz. Ayrildigimiz gunden beri hic gorusmedik. Bi kac esyasi evde kalmisti onlari disariya biraktim ordan aldi. Ilk gunler kendisine mesaj falan attim olanlar icin uzgunum diye. Bu mesajlarimida kardesiyle konustuklarini gordum facete(kendisinin sifresini biliyorum, girdim baktim meraktan) ve ona yazdigim mesaji alay konusu etmissler. Kardesi gazliyor falan iste, esimde yaziyorki "ne yapamaya calisiyor bu kadin". Annesini aradim akil almak icin, bunda bile bi art niyet aramisler. Neyse onlar ilk gunlerdi. Ondan sonra oyle mesajlar gormedim hatta kac kez benim profilli aradigini gordum. Biliyorum oda beni seviyor ama olmuyor iste. Simdi ben ona mesaj atmak istiyorum nasilsin falan diye, biseye yardim istersen ben her zaman burdayim diye falan. Bilmiyorum sizce yazimmi?
hıı çok seviyormuş gerçekten alay etmesinden belli:KK59:

gerçekten boşanma olacaksa atmayın. ama döndürmek düzeltmek istiyorsanızda yine mesaj atmayın arayıp yüz yüze konuşmak için çağırın.

bu kişiden kişiye göre değişen bir cevap olur bence.kimi aşkına sahip çık der kimi de yol ver gitsin der.ben olsam hayatta atmazdım o ilk mesajı bile.bu kadar üzerine düşersen suçlu konumunda olursun.barışsan bile sen bırakmadın peşimi de barıştık der.bilmiyorum biraz seni özlemesine zaman tanımalısın ki merak etsin.seni gerçekten seviyorsa bırakmaz zaten bir adım atmışsın önceden.karşılıklı dalga geçeceğine seni aramalıydı bence...

alay konusu etmesi çok kırıcı olmuş...
ne olursa olsun mesajlarınızı kimseyle konuşmamalı, ister alay ister ciddi...
neden bahsediyor ki sizin mesajlarınızdan ?
çok saçma...

sonuçta siz onun hala eşisiniz, bir şeyler tamamen kopmadan aranızdakileri başkalarıyla konuşması doğru bir davranış değil...hele ki düzelme ihtimaliniz var ise...

evlenmek kadar boşanmak da net bir şekilde konuşulmalı ...
eşinizle mesajla mektupla maille iletişime geçmekten vazgeçin..
oturup konuşmayı deneyin..

yüz yüze iletişim kadar güzel bir şey yok şu hayatta...
bazen bir bakış anlatır zaten her şeyi... kafanızda net olur...
mesajla uğraşmayın derim..

Sozde haftasina bosanacaktik ama ne o ne ben konusunu bile acmadik.
demekki o da emin değil. zaten bir hışımla boşanmaya kalkıp sonra o adımı atamama duygusunu bende yaşıyorum şu an anlıyorum o yüzden. sebep neydi affedilebilir miydi? aşılabilir miydi? bunları siz daha iyi bilirsiniz. ama boşanmak kolay değil evliliği yürütebilmek daha da zor. yeterince soğudu zaman geçti diyorsanız mutlaka yüz yüze konuşun ve o konuşmadan dürüst olunki acaba kalmasın. ben henüz zamana ihityacım olduğunu düşündüğüm için adım atmadım mesela ama attığımda dürüstçe söyliycem hislerimi. yani o zamanı en iyi siz bilirsiniz. son kez konuşun biticek mi çaba mı harcanak.

Ayrılmak istemiyor olsanız bile bence mesaj atma, gel de, geliyorum konusalım de.. düşünme fırsatı olmadan yüz yüze konusmanız gerekiyor

alay konusu etmesi çok kırıcı olmuş...
ne olursa olsun mesajlarınızı kimseyle konuşmamalı, ister alay ister ciddi...
neden bahsediyor ki sizin mesajlarınızdan ?
çok saçma...

sonuçta siz onun hala eşisiniz, bir şeyler tamamen kopmadan aranızdakileri başkalarıyla konuşması doğru bir davranış değil...hele ki düzelme ihtimaliniz var ise...

evlenmek kadar boşanmak da net bir şekilde konuşulmalı ...
eşinizle mesajla mektupla maille iletişime geçmekten vazgeçin..
oturup konuşmayı deneyin..

yüz yüze iletişim kadar güzel bir şey yok şu hayatta...
bazen bir bakış anlatır zaten her şeyi... kafanızda net olur...
mesajla uğraşmayın derim..
Esim istemiyor artik. Aslinda bende istemiyorum ama bi yanimda onu cok istiyor.

X