mesaj atti.

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
907
Sozlumle ayrilmistik gecen konudan biliyorsunuz ailesinin yalanları yuzunden bitti bugun annem ameliyat oldu bende fotograf paylastim kardesimr mesaj atmis smileyy nasil ruyamda gordum iyimi diye sizce ne dusunmeliyim merak ettigi icin mi atti yoksa ozledigi icin mi bende cevap yazfim beni merak etmene gerek yok iyim annem ameliyat oldu yazdim oda gecmis olsun anladim yazmis nasil dusunmeliyim bu mesajini

Sozlumle ayrilmistik gecen konudan biliyorsunuz ailesinin yalanları yuzunden bitti bugun annem ameliyat oldu bende fotograf paylastim kardesimr mesaj atmis smileyy nasil ruyamda gordum iyimi diye sizce ne dusunmeliyim merak ettigi icin mi atti yoksa ozledigi icin mi bende cevap yazfim beni merak etmene gerek yok iyim annem ameliyat oldu yazdim oda gecmis olsun anladim yazmis nasil dusunmeliyim bu mesajini
Ben olsam yalancı bir ailenin çocuğun mesajlarıyla ilgilenmezdim,cevap bile vermezdim.

Tekrar bir araya gelme gibi bir durumunuz soz konusu degilse eger,bu mesaji hic onemseme.yine uzulen sen olursun..gecmis olsun annene de.

Paylaştığınız fotograf ne ile ilgiliydi, annenizin ameliyatıyla ilgiliyse kendinize pay çıkarmayın. Geçmiş olsun.

Sen anlaşılan unutamamissin heyecanlisin gibi geldi

erkeklerin klasik yoklama cekmesinden bir ornek daha
hala beni dusunuyor mu yoklaması
boyle boyle yaklasıp hala senin onu sevdigini anladıktan sonra defolup gidecek
hayatına ciddi birini alana dek boyle gider
anlayın artık bu numaraları

TE="sardunyaaaa, post: 40037268, member: 487829"]Tekrar bir araya gelme gibi bir durumunuz soz konusu degilse eger,bu mesaji hic onemseme.yine uzulen sen olursun..gecmis olsun annene de.[/QUOTE]
Tekrar bir araya gelme gibi bir durumunuz soz konusu degilse eger,bu mesaji hic onemseme.yine uzulen sen olursun..gecmis olsun annene de.
Paylaştığınız fotograf ne ile ilgiliydi, annenizin ameliyatıyla ilgiliyse kendinize pay çıkarmayın. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim evet annemle ilgiliydi

İyiyim mesajınızdan sonra kestirip atmış bence anlam cıkarmayın gerçekten niyeti sağlık problemleri ile ilgili yazmak hepsi o gibi geldi..

Önceki konunuzu bilmiyorum ama bitmiş şeyleri kurcalayıp altında anlam cıkarılmaması gerektiğini düşünüyorum..

İyiyim mesajınızdan sonra kestirip atmış bence anlam cıkarmayın gerçekten niyeti sağlık problemleri ile ilgili yazmak hepsi o gibi geldi..

Önceki konunuzu bilmiyorum ama bitmiş şeyleri kurcalayıp altında anlam cıkarılmaması gerektiğini düşünüyorum..
SagolUn yorumunuz ici sanirim oyle amao kadar cikmazdayim ki 3 hafta ildu ayrilali annem ameliyat oldu tutunacak dal ariyorum bosluktayim

anneni rahatsızlığını böyle şeylere alet etçeğini sanmıyorum...bence iyi teşekkürler demen yeterli...

Yokluğunu yaşamaya başlamış ... Bir nevi barışmak için ön çaba herhalde.Hiç umrunda olmasan yazmazdı emin ol.

SagolUn yorumunuz ici sanirim oyle amao kadar cikmazdayim ki 3 hafta ildu ayrilali annem ameliyat oldu tutunacak dal ariyorum bosluktayim
İşte bu yüzden daha çok dikkat etmelisiniz kanmamak için. Tekrar tekrar kırılmamak için.
Düşünmemeye çalışın mesajın geldiğini , aklınızın karışmasına izin vermeyin.

unutulmaz ama aranızdaki artık o güven kopmuş bir kez af ederseniz o aileden gelen biri yine aynı şeyi yapar siz daha çok kırılırsınız

en güzeli yol yakınken kırılıp zamanla unutucaksınız

eski konunuzu bilemiyorum dolayısıyla ayrılma sebebiniz ne kadar ciddi bir fikrim yok...
fakat bu işin olacak, düzelecek bir yanı yoksa bence mesajdan bir anlam çıkartmayın.

nasıl ki siz 4 yıl dile kolay unutamam diyorsunuz, kendisi de aynı şekilde olabilir...

bu barışmak anlamına gele de bilir gelmeye de bilir...
kısaca siz daha iyi bilirsiniz..
bu ilişkiden ne kadar umut var?

bir daha bir araya gelmek imkansızsa, o mesajın anlamına da odaklanmayın.. üzülmeyin boş yere...

annenize de Allah şifalar versin , geçmiş olsun..

İşte bu yüzden daha çok dikkat etmelisiniz kanmamak için. Tekrar tekrar kırılmamak için.
Düşünmemeye çalışın mesajın geldiğini , aklınızın karışmasına izin vermeyin.
Haklisiniz kirilcak hic birseyim kalmadi dusunmemeye calisiyorum ama bi anda dusunurken buluyorum

X