RealCherryBlossom
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 1 Mayıs 2017
- 27
- 174
- 8
- 38
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer 3837834743747 gunlugune banlanicam ya da siteden toptan atilicam sanki![]()
Konuyu baltaladin..
50000 kere aynisini yazdin
Yok ben kimsenin inancinda degilim falan fistan ..
Anladik ...
O pir pir !!! Yuregin bir kusun kanadi gibi kirilgan ve narin !!!!!
Ama artik yeter ..
Yazma ,ifade etme,insanlari kategorize etmeyin,sizi ilgilendirmeyen kafanizin almayacagi seylere yorum yapmayin ..
Asagidan asagidan mesaj vermeyin ..
Din adamligina burunmeyin..
Insanlari yazdiklarina yazacaklarina pisman etmeyin ..
Kendi kucuk dunyanizda
Hamster kivaminda yasayin gidin .
Ne laftan anlamaz ,ne inat ,ne manasiz yorumlar yapiyorsun ya ..
O Olakimefta Allah aşkına şu mevzuyu kapatsan artık.
Tamam kafana takılmış sormuşsun, herkes çıkarımını yapmış, yanlış anlaşıldım bin özür demişsin, e ama artık bırak bir huzur ver arkadaşım, kızın konusu nereden nereye geldi.
Yine güldürdün kız...Bu sefer 3837834743747 gunlugune banlanicam ya da siteden toptan atilicam sanki![]()
Arkadasim biri sizi yanlis anlayinca aciklama yapmiyormusunuz yeryuzununun bi dengesizi benmiyimO Olakimefta Allah aşkına şu mevzuyu kapatsan artık.
Tamam kafana takılmış sormuşsun, herkes çıkarımını yapmış, yanlış anlaşıldım bin özür demişsin, e ama artık bırak bir huzur ver arkadaşım, kızın konusu nereden nereye geldi.
Hajsjdjdjsjsjsjsdkffkfkddkdjdjdkdkdfkdkdkdkddkfkfkfkfkfkfjdjdjdjdjdjdkkffkkffkkffkfkkfkfkfkfkffkffkfkfkfkj kahkaha attım ahahah keşke arkadaş önceden sizle tanssaydi da bir Öpücükten başına bunlar gelmeseydiKız istediğin öpücük olsun. Ben seni öperim Cherrycanım![]()
Size hakaret icerikli yorumlar yapilirsa yada yanlis anlasilirsaniz yorum yapmayin oturun okuyun sen baskasin ben baskayim arkadasim sen kendini ifade etmek istemezsin ben isterim
Din adamligi vs itamlarda bulunmussunuzda ayet yada hafisle yorum mu yaptim yok namaz kilin yok musluman olun gibi bi yorum mu yaptim
Sizde cok rahatsiz oluyorsunuz madem yorumlarimi okuyin yada beni engelkeyin yorumlarimi gormezseniz yada o parmaklarinizi ve keskin zekanizi bana yorum yapmak icin yormayin
Biz zaten bi kaç yıldır tanışıyoruz ama kıymetimi bilmedi gitti Hans'ın peşine düştüHajsjdjdjsjsjsjsdkffkfkddkdjdjdkdkdfkdkdkdkddkfkfkfkfkfkfjdjdjdjdjdjdkkffkkffkkffkfkkfkfkfkfkffkffkfkfkfkj kahkaha attım ahahah keşke arkadaş önceden sizle tanssaydi da bir Öpücükten başına bunlar gelmeseydi
Şimdi bu söylediğimle tepki alırım belki ama, ben senin üslubundan rahatsız olmuyorum. Olanlar varmış, saygı duyarım.
Ama kötüye kötü diyebilmen benim için iyi bir şey. Çoğu konuda geçen kişilere -ki burası dert köşesi, konulardaki kişiler normal kişiler olmuyor- sarf ettiğin sözler sert olsa da gerçeklikten tamamen kopuk değil ki birebir bağlantılı yani.
Bu konuya gelirsek de, ilişkinde sorunlar çıkmış ve adam yanlış davranışlar sergilemiş, ve sen de sinirlenmişsin. Ki bu konudaki üslubun, küfretmek amaçlı değil bence. İçinde bulunduğun durumu esprili bir şekilde dile getirmek istemisşin, biraz da karşıdaki kişiye sarf etmediğin cümleleri burada yazıp rahatlamak istemisşin. Bu konu diğer konularının içinde en minnoş konun bu yönden.Zaten çoğunda da kendine kızmışsın, o yüzden hiç Hans'ı savunup da cıks cıks demeye gerek yok.
Görüşürüz Şericim, öptüm diyemeyeceğim ne olduysa bundan olmuş zira.![]()
Oy oy bir durun kız, Şeri ile beraber koğuşta volta atacaksınız az kaldı. Mune acımaz kırpar valla.Sen resmen bir provokatorsun ..
Bundan eminim..
Aptala yatip ,sark kurnazligi yaparak giydiriyorsun..
Sana bir daha cevap vermicem ki kendini onemli hissetme ..
Bundan oncekiler de sinir bozucu oldugun icin verilen cevaplardi ..
Istenmiyorsun ne diye hala yaziyorsun?
Aptal misin ?
Insanlar yazma huzur ver diyorlar
Algilamiyor musun ?
Tek hucreli misin ?
Şeri benziyoruz bu yönümüzle, sevgi pıtırcıklığı bize yaramaz kardeşim. Herkesin koşulsuz iyiliğini düşünüp,uyarmak bizim neyimize! Ya hu işte belli, adama iyilik yaramıyor.Problem şu ki adama giydirme fırsatım artık yok
Yani şu son mesajı atmayaydım , o zaman giydirme hakkım duruyor olacaktı gördüğümde ağzıma geleni sayardım
Lakin şimdi , mesaj attı yanaşmaya çalıştı yüz bulamayınca kudurdu ezik konumuna düşerim. Haklı olduğm iş konusunda giydirsem bile artık kişisel algılanır
Maalesef giydirme trenini kaçırdım artıkMecburen her şeye susucam
Oy oy bir durun kız, Şeri ile beraber koğuşta volta atacaksınız az kaldı. Mune acımaz kırpar valla.
Şahsı geçen üye, gözünü seveyim sen de tamam artık. Ben bile burada uçmağa varacağım, Nirvana'ya ulaşacağım senin özür destanın sayesinde.![]()
Kimseye hakaret edemezsinizKonuyu baltaladin..
50000 kere aynisini yazdin
Yok ben kimsenin inancinda degilim falan fistan ..
Anladik ...
O pir pir !!! Yuregin bir kusun kanadi gibi kirilgan ve narin !!!!!
Ama artik yeter ..
Yazma ,ifade etme,insanlari kategorize etmeyin,sizi ilgilendirmeyen kafanizin almayacagi seylere yorum yapmayin ..
Asagidan asagidan mesaj vermeyin ..
Din adamligina burunmeyin..
Insanlari yazdiklarina yazacaklarina pisman etmeyin ..
Kendi kucuk dunyanizda
Hamster kivaminda yasayin gidin .
Ne laftan anlamaz ,ne inat ,ne manasiz yorumlar yapiyorsun ya ..
Oooo merhaba witch, görüşemedik epeydir. Tanıdık birini görmek iyi oldu, gerçi beni hatırlar mısın bilemem ama.Ben kiiiiiii eski witch hunt
Biz ne mapuslar gorduk
Cherry imle ..
Yatariz evelallah
Gikimiz cikmaz
Puhahahaah![]()
Bu sefer banlanmak pahadinada olsa yazacagimSen resmen bir provokatorsun ..
Bundan eminim..
Aptala yatip ,sark kurnazligi yaparak giydiriyorsun..
Sana bir daha cevap vermicem ki kendini onemli hissetme ..
Bundan oncekiler de sinir bozucu oldugun icin verilen cevaplardi ..
Istenmiyorsun ne diye hala yaziyorsun?
?
Insanlar yazma huzur ver diyorlar
Algilamiyor musun ?
?