• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attım allah kahretsin

Konuyu baltaladin..
50000 kere aynisini yazdin
Yok ben kimsenin inancinda degilim falan fistan ..
Anladik ...
O pir pir !!! Yuregin bir kusun kanadi gibi kirilgan ve narin !!!!!
Ama artik yeter ..
Yazma ,ifade etme,insanlari kategorize etmeyin,sizi ilgilendirmeyen kafanizin almayacagi seylere yorum yapmayin ..
Asagidan asagidan mesaj vermeyin ..
Din adamligina burunmeyin..
Insanlari yazdiklarina yazacaklarina pisman etmeyin ..
Kendi kucuk dunyanizda
Hamster kivaminda yasayin gidin .
Ne laftan anlamaz ,ne inat ,ne manasiz yorumlar yapiyorsun ya ..

Size hakaret icerikli yorumlar yapilirsa yada yanlis anlasilirsaniz yorum yapmayin oturun okuyun sen baskasin ben baskayim arkadasim sen kendini ifade etmek istemezsin ben isterim

Din adamligi vs itamlarda bulunmussunuzda ayet yada hafisle yorum mu yaptim yok namaz kilin yok musluman olun gibi bi yorum mu yaptim

Sizde cok rahatsiz oluyorsunuz madem yorumlarimi okuyin yada beni engelkeyin yorumlarimi gormezseniz yada o parmaklarinizi ve keskin zekanizi bana yorum yapmak icin yormayin

O Olakimefta Allah aşkına şu mevzuyu kapatsan artık.
Tamam kafana takılmış sormuşsun, herkes çıkarımını yapmış, yanlış anlaşıldım bin özür demişsin, e ama artık bırak bir huzur ver arkadaşım, kızın konusu nereden nereye geldi.

Aynen
5-6 kere tamam onemli degil yazdim ayhh icim kiyildi artik

O Olakimefta Allah aşkına şu mevzuyu kapatsan artık.
Tamam kafana takılmış sormuşsun, herkes çıkarımını yapmış, yanlış anlaşıldım bin özür demişsin, e ama artık bırak bir huzur ver arkadaşım, kızın konusu nereden nereye geldi.
Arkadasim biri sizi yanlis anlayinca aciklama yapmiyormusunuz yeryuzununun bi dengesizi benmiyim

Yada size hakaret edildiginde tesekkur edip koseye mi cekiliyorsunuz

Aman hepinizin ne hali varsa gorsun

Kız istediğin öpücük olsun. Ben seni öperim Cherrycanım :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Hajsjdjdjsjsjsjsdkffkfkddkdjdjdkdkdfkdkdkdkddkfkfkfkfkfkfjdjdjdjdjdjdkkffkkffkkffkfkkfkfkfkfkffkffkfkfkfkj kahkaha attım ahahah keşke arkadaş önceden sizle tanssaydi da bir Öpücükten başına bunlar gelmeseydi

Size hakaret icerikli yorumlar yapilirsa yada yanlis anlasilirsaniz yorum yapmayin oturun okuyun sen baskasin ben baskayim arkadasim sen kendini ifade etmek istemezsin ben isterim

Din adamligi vs itamlarda bulunmussunuzda ayet yada hafisle yorum mu yaptim yok namaz kilin yok musluman olun gibi bi yorum mu yaptim

Sizde cok rahatsiz oluyorsunuz madem yorumlarimi okuyin yada beni engelkeyin yorumlarimi gormezseniz yada o parmaklarinizi ve keskin zekanizi bana yorum yapmak icin yormayin

Sen resmen bir provokatorsun ..
Bundan eminim..
Aptala yatip ,sark kurnazligi yaparak giydiriyorsun..
Sana bir daha cevap vermicem ki kendini onemli hissetme ..
Bundan oncekiler de sinir bozucu oldugun icin verilen cevaplardi ..
Istenmiyorsun ne diye hala yaziyorsun?
?
Insanlar yazma huzur ver diyorlar
Algilamiyor musun ?
?

Hajsjdjdjsjsjsjsdkffkfkddkdjdjdkdkdfkdkdkdkddkfkfkfkfkfkfjdjdjdjdjdjdkkffkkffkkffkfkkfkfkfkfkffkffkfkfkfkj kahkaha attım ahahah keşke arkadaş önceden sizle tanssaydi da bir Öpücükten başına bunlar gelmeseydi
Biz zaten bi kaç yıldır tanışıyoruz ama kıymetimi bilmedi gitti Hans'ın peşine düştü :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şimdi bu söylediğimle tepki alırım belki ama, ben senin üslubundan rahatsız olmuyorum. Olanlar varmış, saygı duyarım.
Ama kötüye kötü diyebilmen benim için iyi bir şey. Çoğu konuda geçen kişilere -ki burası dert köşesi, konulardaki kişiler normal kişiler olmuyor- sarf ettiğin sözler sert olsa da gerçeklikten tamamen kopuk değil ki birebir bağlantılı yani.
Bu konuya gelirsek de, ilişkinde sorunlar çıkmış ve adam yanlış davranışlar sergilemiş, ve sen de sinirlenmişsin. Ki bu konudaki üslubun, küfretmek amaçlı değil bence. İçinde bulunduğun durumu esprili bir şekilde dile getirmek istemisşin, biraz da karşıdaki kişiye sarf etmediğin cümleleri burada yazıp rahatlamak istemisşin. Bu konu diğer konularının içinde en minnoş konun bu yönden. :KK51: Zaten çoğunda da kendine kızmışsın, o yüzden hiç Hans'ı savunup da cıks cıks demeye gerek yok.
Görüşürüz Şericim, öptüm diyemeyeceğim ne olduysa bundan olmuş zira. :KK53:

Problem şu ki adama giydirme fırsatım artık yok.

Bu konuda değil ama iş yüzünden acaip giydiresim vardı. Ben de dahil bir sürü insan kazıklandı bizimk sadece kendi hissesini düşünüp köşede tuzluk gibi oturdu şimdi de yönetici geçiniyor. Para için diğer hissedarın köpeği oldu resmen.

Yani şu son mesajı atmayaydım , o zaman giydirme hakkım duruyor olacaktı gördüğümde ağzıma geleni sayardım

Lakin şimdi , mesaj attı yanaşmaya çalıştı yüz bulamayınca kudurdu ezik konumuna düşerim. Haklı olduğm iş konusunda giydirsem bile artık kişisel algılanır

Maalesef giydirme trenini kaçırdım artık:deli: Mecburen her şeye susucam

Bundan eminim..
Aptal misin ?
Algilamiyor musun ?
Tek hucreli misin ?
Oy oy bir durun kız, Şeri ile beraber koğuşta volta atacaksınız az kaldı. Mune acımaz kırpar valla.
Şahsı geçen üye, gözünü seveyim sen de tamam artık. Ben bile burada uçmağa varacağım, Nirvana'ya ulaşacağım senin özür destanın sayesinde. :KK53:

Problem şu ki adama giydirme fırsatım artık yok

Yani şu son mesajı atmayaydım , o zaman giydirme hakkım duruyor olacaktı gördüğümde ağzıma geleni sayardım

Lakin şimdi , mesaj attı yanaşmaya çalıştı yüz bulamayınca kudurdu ezik konumuna düşerim. Haklı olduğm iş konusunda giydirsem bile artık kişisel algılanır

Maalesef giydirme trenini kaçırdım artık:deli: Mecburen her şeye susucam
Şeri benziyoruz bu yönümüzle, sevgi pıtırcıklığı bize yaramaz kardeşim. Herkesin koşulsuz iyiliğini düşünüp,uyarmak bizim neyimize! Ya hu işte belli, adama iyilik yaramıyor.
Höt höt davranınca kıymete geçiyoruz işte.:deli: Boş ver biz duyarlı falan olmayalım, salıver gitsin. :sus:

Oy oy bir durun kız, Şeri ile beraber koğuşta volta atacaksınız az kaldı. Mune acımaz kırpar valla.
Şahsı geçen üye, gözünü seveyim sen de tamam artık. Ben bile burada uçmağa varacağım, Nirvana'ya ulaşacağım senin özür destanın sayesinde. :KK53:

Ben kiiiiiii eski witch hunt :D
Biz ne mapuslar gorduk
Cherry imle ..
Yatariz evelallah
Gikimiz cikmaz
Puhahahaah :D

Konuyu baltaladin..
50000 kere aynisini yazdin
Yok ben kimsenin inancinda degilim falan fistan ..
Anladik ...
O pir pir !!! Yuregin bir kusun kanadi gibi kirilgan ve narin !!!!!
Ama artik yeter ..
Yazma ,ifade etme,insanlari kategorize etmeyin,sizi ilgilendirmeyen kafanizin almayacagi seylere yorum yapmayin ..
Asagidan asagidan mesaj vermeyin ..
Din adamligina burunmeyin..
Insanlari yazdiklarina yazacaklarina pisman etmeyin ..
Kendi kucuk dunyanizda
Hamster kivaminda yasayin gidin .
Ne laftan anlamaz ,ne inat ,ne manasiz yorumlar yapiyorsun ya ..
Kimseye hakaret edemezsiniz
Mune Mune abla bakarmisin

Her sey tamam da bu adam gecen konunda sana kazik atanlardan biriyse neden uyarma ihtiyacinhissettin ki? 4. Ortak senin yanindaysa ona haksizlik gibi olmus.

Bundan eminim..
?
Algilamiyor musun ?
?
Bu sefer banlanmak pahadinada olsa yazacagim

Istiyorsunuz ki siz istediginiz gibi yazin hakaret edin ama karsiniDaki ne kendini ifade etsin nede kendini savunsun

Ve kendiniz nasil goruyorsaniz uyelerede oyle gösterme gibi bi maksadiniz var

Isteyen tek gucreli isteyen melrk yuzlu seytan isteyen sark kurnazi vs vs vs seklinde gorsun siz bininide soyleseniz ben kendimk biliyorum ama yinede maalesef o kadar sabrim genis degil bi funya hakaret edin eyvallah diywyim

Beni kendimo din adami gibi gistermeye calistigimi dusunen uye arkadas ben ayet hafis yada baska bisey iceren bi yorum yaptimda kisiyi mysluman olmaya cagirdimda benim mi haberim yok

Bu arada su var ki KK girerken sizin gibi ustun zekalilarin yaninda benim gibi sark kurnazlari oldugunuda bilip oyle girin bi zahmet yada kendi elit cevrenizi olusturun burada

Hamster gibi gordugunuz uyeleri gormezden gelirseniz tek hucreli diye dusundugunuz insanlarin avam yorumlarini gormek zorunda kalmazsinjz

Mune Mune Kazen Kazen icimdekileri bi guzel doktum artik cezam kac gunde hakkiyla ceketim gocunmam

Back
X