- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Yapacak bisey yok olan olmus bir daha yuzverme o arasada mesaj atsada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni gidi dobiş, bir de bana posta koyuyorsun he, promosyonlu yumoş ayıcığı seni yaz yolla.Öleyim kanka bırakın yerin diplerine geçip öleyim şuracıkta
Ne yazayım kız fikirlere açığım
Öleyim kanka bırakın yerin diplerine geçip öleyim şuracıkta
Ne yazayım kız fikirlere açığım[/QUOTE
İçinden ne geliyorsa yapıştır bacım buraya yazdıkların bence harika koca g..t ne havalara girdin sen ceo olmadan diye daya valla![]()
Hmmm eleştirmek istemiyprum ama brn sizi burdaki yorumlarınızdan az çok mantıklı akıllı biri diye biliyorum.öpücüğümü isterim vs çok yanlış mesajlar olmuş.erkeğin ilgisi varsa da bu ilgiyi sıfıra indirecek davranışlar yapmışsınız.neyse olan olmuş.bence artık hem eski şirketinle hem bu adamdan çoook uzak dur.asıl arada giden sen olacaksın
Seni gidi dobiş, bir de bana posta koyuyorsun he, promosyonlu yumoş ayıcığı seni yaz yolla.
Hayır ya, utanacak ne yaptınız ki? Salaklık onda, telefonu niye ortada geziyor? Ayrıca millet gördüyse gördü, hiç mi kimse flört etmiyor, şakalaşmıyor orada? Rahipler kulübü mü orası? Bırakın iflas ediyorsa da etsin, mahkemelik oluyorsa da olsun. İnsanlıktan anlamadığını görmüş oldunuz işte. Çok abartıp bunalıma girmişsiniz boş yere. Hanzonun tekini dert etmeyin bu kadar. Kendi kendinizin canını sıkmışsınız ama inanın ortada birşey yok.
Ahahahah çok alemsin yaaDiğer talibim herife mesaj attım o da hemen nasılsın iyi misin yazmış sağ olsunhem de bunun gibi dobiş değil yakışıklı
![]()
Ay cherry sana şu hanzolari hiç yakıştıramıyorum yaaa.![]()
Aynen
Yüz verdim diye kendini ne sandıysa artık
Sanki o ayıya kaldım
Seni gidi dobiş, bir de bana posta koyuyorsun he, promosyonlu yumoş ayıcığı seni yaz yolla.
Tabiki ona kalmadın ama yapısal bazı şeyler var. Erkek kadını avlamak ister, av olmayı değil. Fizik kuralı gibi bişey bu.
Şu an için yapacağın en güzel şey kendini geri çekip onun sana bir adım atmasını sağlamak ve o adımı attığında yüz vermeyip dumur etmek. Bu işi ancak böyle toparlarsın bence.
O zaman ona yürü, dediğin gibi yakınlığı kur, fotoğrafları döşe. İntikamın kanırtarak olsun. Keyfin yerine gelir. Ne gerek var naifliğe? Naifler doğal seleksiyonda her zaman kaybeder. Yırtıcı olacaksın pampa.Diğer talibim herife mesaj attım o da hemen nasılsın iyi misin yazmış sağ olsunhem de bunun gibi dobiş değil yakışıklı
![]()