• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attım allah kahretsin

Dedigim gibi maksadim alay etmek kinamak falan degil ve simdiye kadar bu yonde tek bi elestri yapmadim degim olarak kullandigini biliyorum ama ben genel itibariyle degimleri kullandigim zaman secip kullanirim

Ve ben yorumumu yaparken kesinlikle sinle alakali yapmadim insanin inanmadigi birsey uzerinden konusuyla baglanti kurmasi bana tuhaf geldi

Dileyenler kib leyebilir ben hala hakaret etmedigim dusuncesinin arkasindayim

Ben de insallah, maşallah, allah allah gibi artik dilimizde degimlesmis ifadeleri sıkça kullaniyorum, agiz aliskanligi bu, neden sasirdiniz ya da garipsediniz ki? Allah diyen herkesi musluman mi zannediyordunuz bugune kadar? Eger oyleyse cok yanilmissiniz...

Erkek milletine yaranılmazmış bi kez daha test ettik sayende..
Artık olan olmuş üzülmenin hiçbir faydası yok.Sonuçta mesaj ulaştı yerine..Sen insanlık yapmışsın.Karşındaki bunu haketmeyen biri olsada bu senin iyi niyetini gölgelemez.

ben sizi daha olgun sanıyordum fakat bugünkü konunuza bakarsam yaşınızın ufak olduğunu düşündüm
Çokta öldürülecek bir durumunuz yok rahatlıkla yaşayabilirsiniz abartmayın bence
sıkıntı yok

Biraz olgun ciddi olsaniz konu nerden nereye gelmis.konu sahibi evet 16 17 yasindaki kiz cocugu gibi davranmissiniz biraz daha akilli olgun olabilirsiniz kendiniz icin.bekar olmaniza ragmen evlilere bile akilli usturuplu tsvsiyeleriniz olurdu kendinizi niye es gectiniz

Öpücük isterim nedir yaa :KK15: biraksaydin da o öpücük isterim deseydi keşke :lülülü:kaçan kovalanıyor erkeklere fazla yüz vermemek lazim

Ama konuşmuştuk :olamaz: Dikkatinizi öekerim 1 gün önceki piknikte öpücük vereceğini söylemişti ama utanıyormuş öyle dedi. Ben de madem utangaçsın neden yabancı kadınlarla orman köşelerinde buluşuyorsun bu nasıl iş dedim :eğlence: Yazdıkça gözüme daha da salakça geliyor yalnız:bicak:

Neden böyleyiz ki gerçekten merak ediyorum:)))

Neden biliyon mu ?
Eski konulardan bilenme
Aha iste elime dustu ulen simdi bi giydireyim suna !! Dedikleri icin..
Kirk yil dusunsem bu konuda
Imi sin itiistsin nidin Allah kihritsin dedin kafasina ulasamazdim ..
Akli evvel arkadasi tebrik ederim :super:

Biraz olgun ciddi olsaniz konu nerden nereye gelmis.konu sahibi evet 16 17 yasindaki kiz cocugu gibi davranmissiniz biraz daha akilli olgun olabilirsiniz kendiniz icin.bekar olmaniza ragmen evlilere bile akilli usturuplu tsvsiyeleriniz olurdu kendinizi niye es gectiniz

Ehhhhh çünkü hoşlanınca insan 15 yaşındaki kıza dönüyor 20 de 30 da 40 da 50 de olsa. Zaten işin güzel yanı bu değil mi, şımarmak, çocuklaşmak...günlük hayatımda hem takım lideriyim hem hissedarım sürekli ciddi çalışmak zorundayım. Çocuklaşma fırsatı bulunca kaçırmıyorum.

O da çocuklaşıyor buluşunca, saçma sapan espiriler yapıyor, çocukluğundan ailesinden köpeğinden bahsediyor. Gerçekten hoşlandığım birinin yanında cool olma, kasılma zorunluluğum yok . Onun da yok istediği gibi samimi davranmasını seviyorum en çok zaten. Soğuk, mesafeli, cool vs bir insan değil gayet sıcak.

Defolsun yahu sanki ona kaldım
Başka bir talibim var yakışıklı uzun boylu ortopedist bu ayıya inat onunla buluşcam her yere resim koyucam

Zannetmiyorum , öyle fitne fesat tipler yoktu ofiste bir de zaten bilen de yoktu kimseye söylemedik konuşmasınlar diye

Diğer talibim herife mesaj attım o da hemen nasılsın iyi misin yazmış sağ olsun:KK200: hem de bunun gibi dobiş değil yakışıklı:KK200:

gerçekten mi ?

Eveeeeeeeeet

Dizim uzun zamandır kötü
Dizim sebebiyle tanıştık muayene olmaya gittiydim
tamam şimdi anladım...

bugün gülümsetmek istediniz
bende ciddi sanmıştım, inanamadım
az çok yorumlardan aşinayım çünkü sizin tavrınız bu değil ...
iyi forumlar

O Olakimefta istedigini yazmakta serbestsin canin sag olsun da Mune Kazeni ayni anda taglemeyeydin iyiydi be :kızgın: Konuya girer girmez beni banlayacaklar peh:KK1:
Sen banlanacak bisey yapmadin ki birini banlarlarsa o ben olurum icini ferah tut

Ben derim o uslu kizdi ben rezillik cikardim diye

Back
X