• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attım allah kahretsin

Neden biliyon mu ?
Eski konulardan bilenme
Aha iste elime dustu ulen simdi bi giydireyim suna !! Dedikleri icin..
Kirk yil dusunsem bu konuda
Imi sin itiistsin nidin Allah kihritsin dedin kafasina ulasamazdim ..
Akli evvel arkadasi tebrik ederim :super:

Giydireyim derken kendilerine olan oluyor. Boş bakışlarla okuyorum buradaki bazı insanların yorumlarını, ne desem boş.

Kız bir dert yanayım dedi yine banlatacaklar. Onu değil beni banlayınnn ben atladım cevabaaa. Hiç banlanmamıştım zaten siftah olur bana da ehehe.

Giydireyim derken kendilerine olan oluyor. Boş bakışlarla okuyorum buradaki bazı insanların yorumlarını, ne desem boş.

Kız bir dert yanayım dedi yine banlatacaklar. Onu değil beni banlayınnn ben atladım cevabaaa. Hiç banlanmamıştım zaten siftah olur bana da ehehe.

Oooo yakinda alisirsin
Mune temiz camasir ve sigara dagitiyo :D :D

Nasıl başlattın konuyu da, numarasını aldın??Sirf merak ettim ondan!

O beni aradıydı

Ben muayene oldum, iyice baktı ilaç yazdı tavsiyeler verdi. O sırada değişik bir davranışı olmadı

Neyse 3 gün sonra mı ne o aradı ben adamı unutup gitmiştim. Diziniz nasıl dedi ben de ağrıyor değişim yok dedim . Buza sarın ıvır zıvır dedi kapattı. 1 hafta sonra tekrar aradı. Yine gayet tekdüze diziniz nasıl dedi. Ben de daha iyi dedim ama yine bir niyet aramadım aklıma hiç gelmedi açıkçası. Sonra 3. kez aradı yine diziniz nasıl dedi. Ben de daha iyi dedim. İlaç milaç bir şeyler dedi sonra kahve içmek ister misiniz minvalinde bir şeyler dedi ben de çok çok şaşırdım. O zaman da bu adamla takılıyordum , o yüzden işim var stili bir şey dedim. Bu kadar öyle atraksiyon bir tanışma vs yok :)

tamam şimdi anladım...

bugün gülümsetmek istediniz
bende ciddi sanmıştım, inanamadım
az çok yorumlardan aşinayım çünkü sizin tavrınız bu değil ...
iyi forumlar

Yok kanka adam gerçekten dizimi muayene etti ilaç yazdıydı
Dizim ara sıra ağrır bayağı yoklar
O da tedavi etti sağ olsun da tedavi ederken de göz süzmüş anlayamamışım!!!

Yok artik.

Valla konu sahibi su an icinden resmen bir kezban firlamis.

Yuz vermeyince ona mi kaldim hem benim baska taliplerim ona inat bulusacagim resimlerimi koyacagim vs vs vs...

Bu arada tum sayfalari okumadim soyleyeyim.

Ama herkes gibi beni de onune gelene ayril bosan erkek delisi olma koca delisi olma diye yorum yapan birinden boyle bir konu boyle mesajlar sasirtti.

Neyse bosver takma kafana biz ne desek icin sogumayacak. Zamanla unutulur o da unutur sende unutursun. Su an cok taze diye icin icini yiyor. Biraz zaman gecsin sogur icin.

O beni aradıydı

Ben muayene oldum, iyice baktı ilaç yazdı tavsiyeler verdi. O sırada değişik bir davranışı olmadı

Neyse 3 gün sonra mı ne o aradı ben adamı unutup gitmiştim. Diziniz nasıl dedi ben de ağrıyor değişim yok dedim . Buza sarın ıvır zıvır dedi kapattı. 1 hafta sonra tekrar aradı. Yine gayet tekdüze diziniz nasıl dedi. Ben de daha iyi dedim ama yine bir niyet aramadım aklıma hiç gelmedi açıkçası. Sonra 3. kez aradı yine diziniz nasıl dedi. Ben de daha iyi dedim. İlaç milaç bir şeyler dedi sonra kahve içmek ister misiniz minvalinde bir şeyler dedi ben de çok çok şaşırdım. O zaman da bu adamla takılıyordum , o yüzden işim var stili bir şey dedim. Bu kadar öyle atraksiyon bir tanışma vs yok :)
Muayene olmadan numaranızı alıyorlar demek ki, ordan bulmuştur o zaman dimi.
Merak ederim böyle şeyleri, kusura bakma merakımdano_Oo_O

Sevgili kankalar,

Çok uzun yazmicam konu yılan hikayesi çünkü. Eleştiri değil sadece avuntu bekliyorum peşin peşin yazayım.

Ben işortağımdan hoşlanıyordum basbayağı da flört ediyorduk her şey de çok güzeldi. Diğer ortağın attığı kazıkla ortaklıktan ayrılmaya karar verdim ve işten ayrıldım. Daha sonra ortalık karıştı, şimdi şirketin iflas olasılığı var. İflas etmezse de benim ayının CEO olma olasılığı var.

Şöyle ki, işten çıktığımın ertesi günü cmtesi buluştuk piknik yaptık köpeğini gezdirdik, çok güzel vakit geçirdik. Yürürken öpücük isterim dedim. O da dedi ki sen iyice açgözlü oldun bugün öpücük isteyen yarın neler ister :) :) Sonra bana dedi ki zayıflicakmış ondan sonra kendini bana getircekmiş:deli: neyse abuk subuk konuştu işte.

Ertesi gün ben bu ayıya mesaj attım ne zaman buluşcaz artık öpücüğümü isterim yazdım. Bu hayvanoğluhayvan da bana yazmış ki mesajını ofisteki insanlar gördü bir daha bana böyle şeyler yazma buluşma öpücük hiçbir şey yok. O gün bir şeyler olmuş canı burnuna gelmiş hıncını benden aldı öküz. CEO olmadan CEO havalarına girdi g.tü kalktı tabi itin. Sanırsınız Apple Microsoft yönetiyor 20 kişilik şirkete yönetici olucam diye amma havalandı. Şişko g.te de bakın hele amma havalanmış hasbam.

Ben de daha da hiçbir şey yazmadım tabi, taaa ki bugüne kadar

Bugün 4 numaralı ortak( ne bu ayı ne de bana kazık atan p.ç) bana mesaj yazmış şirkete dava açıcam diye. Ben de bu ayıyı zarar görmesin diye uyarmak istedim. O ikisi mahkemede kapışırsa araya sen gidersin kendine dikkat et yazdım Skype'tan. Pişman olup mesajı silmek istedim ama 1 saat geçince olmuyormuş. Bir de baktım beni kontakt listesinden çoktan çıkartmış. Ekstra pişmanım yani.

Ne b.k yerse yesin isterse gebersin umrumda değil şu an. Mesaj yazdığım için de ölesiye pişmanım beni silmiş bir herife yamanmış. gibi oldum. Utançtan ölüyorum.

:D amaaan boşver belki klişe ama inan kendi kaybetmiş havalanmış gerçekten de.

Bu erkeklere en ufak yüz verilmez mi allahım yaa. Hiç doğal olamayacak mıyız bunların yanında?

tüh ya kötü olmuş ama kötü hissetme kendini.. olacağı varmış.

o mesajı atmasan da için içini yiyecekti. bir de böyle düşün.

yapmadığım bir şeyin pişmanlığından ise yaptığım bir şeyden pişman olmayı yeğlerim.

sen genel de aklı başında yorumlar yapardın, iş kendimize gelince pek zor oluyor ama dimi cherry :D

Ben de hic banlanmadim; birkac banlanma girisimim oldu, bekliyorum simdi:deli:

Yok artik.

Valla konu sahibi su an icinden resmen bir kezban firlamis.

Yuz vermeyince ona mi kaldim hem benim baska taliplerim ona inat bulusacagim resimlerimi koyacagim vs vs vs...

Bu arada tum sayfalari okumadim soyleyeyim.

Ama herkes gibi beni de onune gelene ayril bosan erkek delisi olma koca delisi olma diye yorum yapan birinden boyle bir konu boyle mesajlar sasirtti.

Neyse bosver takma kafana biz ne desek icin sogumayacak. Zamanla unutulur o da unutur sende unutursun. Su an cok taze diye icin icini yiyor. Biraz zaman gecsin sogur icin.

Yani koca delisi degilim ama intikam delisiyim su anda.

Hem is, hem maddi, hem duygusal olarak kazik yedim ayni adamdan salakligima doymayayim. Icimden Kezban degil Van Golu canavari ciksa yeridir!!

Ben de insallah, maşallah, allah allah gibi artik dilimizde degimlesmis ifadeleri sıkça kullaniyorum, agiz aliskanligi bu, neden sasirdiniz ya da garipsediniz ki? Allah diyen herkesi musluman mi zannediyordunuz bugune kadar? Eger oyleyse cok yanilmissiniz...
Ben zikrettiginiz cumleleri musluman oldugum icin kullaniyorum şahsen musluman olmasam kullanmazdim

O yuzden kullananlarida musluman zannediyorum

Banlanmak isteyenler var dediler geldim, sağdan başlayın saymaya, sayan bir adım öne çıksın lütfen, acıtmayacak sinek ısırığı gibi düşünün:KK14:

Eyvah geldi :bicak:
Ahretlikleriyle cay keyfisi yapsin noluuurrr bizi gormesin diye dua etmistim:deli:
Eyvah dua didim :silah:

O beni aradıydı

Adam tam bir cakal

Aman boşver gitsin. Öpecek adam mı yok sana. Ama belli ki sana hiç değer vermemiş. Adamlar normalde öpmeden yatağa atmak derdinde olur seninki öpersem namusum gider ayaklarında. Adamın zerre umurunda değilsin sende onu önemseme.

Aman boşver gitsin. Öpecek adam mı yok sana. Ama belli ki sana hiç değer vermemiş. Adamlar normalde öpmeden yatağa atmak derdinde olur seninki öpersem namusum gider ayaklarında. Adamın zerre umurunda değilsin sende onu önemseme.

Aynen
Deger verince havalara girdi sanirsiniz ki 18lik genc kiz. O da benim umrumda degil artik. Basina ne gelirse gelsin umrumda degil/

Ben zikrettiginiz cumleleri musluman oldugum icin kullaniyorum şahsen musluman olmasam kullanmazdim

O yuzden kullananlarida musluman zannediyorum

Yanildiginizi ogrenmis oldunuz bu vesileyle, inanin cevremdeki farkli inanctan herkes kullaniyor bu kelimeleri.
Turkiye de dogup buyuduk, bu ifadeler evimizde, konu komsu aile arkadas arasinda surekli kullanilinca agzimiza yapisiyor. Ustelik bir mahsurunu da gormuyorum, dinlerle bir sorunum olmadigi icin, bence bir sakincasi yok yani.

Back
X