• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attım allah kahretsin

Yok, çok kibar ve efendiydi bence düzgün bir tipti.

Siz yine de benim düzgün dememe bakmayın tabi aha buna da düzgün dedik ayı çıktı:bicak::bicak:

Feriştah'ın doktor fentezisi geldi aklıma :KK70:Doktor beyin edeleli bir fiçudu da varsa bu iş tamaaaamm :rolleyes:

Cok guzel anlatmissiniz cherry hanim tebessum ettim okurken :))
Utanmanizi gerektirecek bir sey yok adama ilani ask mi ettiniz de sizi reddetti bosverin bir anı olarak kalsin size :KK200:
Ayrica opucugumu isterim derken neden tuhaf karsilanmis anlamadim neticede flörtlesiyormussunuz yoldan gecen adama mi "dayı öpücügümü isterim" dediniz sanki :KK70:

Banlanmak isteyenler var dediler geldim, sağdan başlayın saymaya, sayan bir adım öne çıksın lütfen, acıtmayacak sinek ısırığı gibi düşünün:KK14:
Gönüllerin Sultanı @Mune bu defa Cherrycan masum. Zaten banlanmaktan iki lafın belini kıramıyoruz, kıyma garibime, sebep olan için ise cımbızına kuvvet diyorum :KK45:

Yanildiginizi ogrenmis oldunuz bu vesileyle, inanin cevremdeki farkli inanctan herkes kullaniyor bu kelimeleri.
Turkiye de dogup buyuduk, bu ifadeler evimizde, konu komsu aile arkadas arasinda surekli kullanilinca agzimiza yapisiyor. Ustelik bir mahsurunu da gormuyorum, dinlerle bir sorunum olmadigi icin, bence bir sakincasi yok yani.
Sakınca görüyorlar malesef
İnanmıyorsan kullanma diye uyarılmışımdır
Kullanmamaya çalışırım ama bazen ağızdan çıkar:)

ay konu hazır dağılmışken, herkes ayrı telden konuşuyorken ben de merak ettiğim bir şeyi sorabilir miyim:KK53:

almanca mı konuşuyorsunuz ingilizce mi??

Aahahhaha:KK12: Ayıyla hep İngilizce konuşuyoruz, Amerikan özentisi zaten 2 ay orda kalmış diye kendini amerikalı ne sanıyor. Bunlardan bağımsız olarak almancam zaten berbat :deli:

Gönüllerin Sultanı @Mune bu defa Cherrycan masum. Zaten banlanmaktan iki lafın belini kıramıyoruz, kıyma garibime, sebep olan için ise cımbızına kuvvet diyorum :KK45:
Topiği okumam lazım ama sanki küfürler argo sözler gördüm:sopa:

Gözlerim sulansın da okuyamayayım diye dua edeceklere şimdiden :KK15: çok fena okurum :KK70:

Topiği okumam lazım ama sanki küfürler argo sözler gördüm:sopa:

Gözlerim sulansın da okuyamayayım diye dua edeceklere şimdiden :KK15: çok fena okurum :KK70:

Hazır okumuşken yorum da yap ablacım
Aynı heriften maddi manevi finansal her türlü kazıklandım ama aklım hala onda
Ne yapıcam
Allah beni kahretsin

Bence olayı önce sindirin bunu iyi anlamda soyluyorum.herkes reddedilebilir.adam sizinle flört etmis ,iyi zaman gecirmis olabilir ama belki anlık biseydi,ileriye dönük bir sey olmayabilir.insanin oyle zamanlari olur anlik seylere ihtiyac duyar.belki hayatina baskasi girince sizinle iletisimi kesti vs. Belli ki gurur yaptiniz ama bosverin önünüze bakın sizden bir sey eksilmedi

sen üst üste öpücük isteyince, kendisini baya baya nimetten sanmış şişko patates... klasik erkek tavrı.tabi bir de ceo olma durumu var. iyice havalanmış uşak. olan olmuş, pişman olma artık, hiççç suratına bakma. umarım daha iyisi hem de şişko olmayanı tez zamanda karşına çıkar ve şöyle koluna takıp salına salına havanı ata ata gezersin.

Back
X