- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Böyle olacağını bilseydin o mesajı atarmiydin,atmazdin.Attın mi attın yapacak bişey yok nasıl olsa bir şekilde karşılaşırsınız o zaman ona bir öpücüğü nasıl bu kadar büyüttük yaw dersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece okumakla kalmazsın canımıza da okursun. Bilenler bilirTopiği okumam lazım ama sanki küfürler argo sözler gördüm
Gözlerim sulansın da okuyamayayım diye dua edeceklere şimdidençok fena okurum
![]()
Topiği okumam lazım ama sanki küfürler argo sözler gördüm
Gözlerim sulansın da okuyamayayım diye dua edeceklere şimdidençok fena okurum
![]()
sen üst üste öpücük isteyince, kendisini baya baya nimetten sanmış şişko patates... klasik erkek tavrı.tabi bir de ceo olma durumu var. iyice havalanmış uşak. olan olmuş, pişman olma artık, hiççç suratına bakma. umarım daha iyisi hem de şişko olmayanı tez zamanda karşına çıkar ve şöyle koluna takıp salına salına havanı ata ata gezersin.
Boş ver sen bu dombiliyi Şeri.Ona da ben bakmam emin olun
İyice antika oldum
Varsa yoksa bir patates sevdası tutturmuş gidiyrm allah sonumu hayır etsin
Utanma ya olur öyle şeyler boşver gül geçAma konuşmuştukDikkatinizi öekerim 1 gün önceki piknikte öpücük vereceğini söylemişti ama utanıyormuş öyle dedi. Ben de madem utangaçsın neden yabancı kadınlarla orman köşelerinde buluşuyorsun bu nasıl iş dedim
Yazdıkça gözüme daha da salakça geliyor yalnız
![]()
Ayy burdan iktidarsizligida bağladık ya helal olsun bizeİlk istediğinde niye öpmedi ki? Çoook saçma. Sanki daha ileriye gidecek diye korkmuş gibi, iktidarsız olabilir mi?
Skype mesajı sadece dostane bir uyarı olmuş, intiharlık bir durum hiç yok. Gördüyse bile o kendi zihniyetinden utansın.
ay valla ne güzel yazmışsınız."Ne zaman buluşacağız, artık öpücüğümü isterim "den vazgeçmezsiniz umarım. Bir kadından böyle sıcacık, candan, komplekssiz, hesapsız kitapsız, yürekli bir mesaj alayım, dünyayı sırtımda taşısam ne gam ! diyen bir sürü iyi ve düzgün erkek var. Bu mesajı gönderebilecek o özgüvenli, samimi, bu özelliklerinden dolayı da diğerlerine göre kat be kat çekici kadını bekliyorlar. O mesaj doğru muhatabı yanlış, o mesaj güzel muhatabı çirkin, o mesaj çok yürekli muhatabı sinik bir korkak.
Bence, skype olayı iyi şeylere gebe aslında, belki artık rasyonel bir bakış açısıyla o davayı açan arkadaşa yardımcı oluverirsiniz, hatta sizin de bir davanız oluverir. Bazen olması gerekenin olması için, bir şeylerin böyle arkadan ittirivermesi gerekiyor.
Öte yandan, siz skype hikayesini yanlış hatırlıyorsunuz; Siz insanlık bende kalsın diye yolladınız mesajı. Zaten bir iletişim çabanız da yok ne zamandır, sadece böyle sıradışı bir durum karşısında insani bir davranış gösterdiniz içilen kahvelerin hatırına. Ha, o kadar kafanızdan çıkmış ki önceki durumlar, bunu yanlış yorumlamaya kalkacağını zaten aklınıza bile getirmediniz. Niye mi skype tan yazdınız da mesaj atmadınız, e hatırlasanıza, daha o herkes gördü mesajını, sana öpücük yok çiğliğinin yaşandığı gün, silmiştiniz ya adamı telefonun rehberinden. Ezberinizde de yoktu, elinizin altında skype açıktı, yolladınız gitti.
"Ne zaman buluşacağız, artık öpücüğümü isterim "den vazgeçmezsiniz umarım. Bir kadından böyle sıcacık, candan, komplekssiz, hesapsız kitapsız, yürekli bir mesaj alayım, dünyayı sırtımda taşısam ne gam ! diyen bir sürü iyi ve düzgün erkek var. Bu mesajı gönderebilecek o özgüvenli, samimi, bu özelliklerinden dolayı da diğerlerine göre kat be kat çekici kadını bekliyorlar. O mesaj doğru muhatabı yanlış, o mesaj güzel muhatabı çirkin, o mesaj çok yürekli muhatabı sinik bir korkak.
Bence, skype olayı iyi şeylere gebe aslında, belki artık rasyonel bir bakış açısıyla o davayı açan arkadaşa yardımcı oluverirsiniz, hatta sizin de bir davanız oluverir. Bazen olması gerekenin olması için, bir şeylerin böyle arkadan ittirivermesi gerekiyor.
Öte yandan, siz skype hikayesini yanlış hatırlıyorsunuz; Siz insanlık bende kalsın diye yolladınız mesajı. Zaten bir iletişim çabanız da yok ne zamandır, sadece böyle sıradışı bir durum karşısında insani bir davranış gösterdiniz içilen kahvelerin hatırına. Ha, o kadar kafanızdan çıkmış ki önceki durumlar, bunu yanlış yorumlamaya kalkacağını zaten aklınıza bile getirmediniz. Niye mi skype tan yazdınız da mesaj atmadınız, e hatırlasanıza, daha o herkes gördü mesajını, sana öpücük yok çiğliğinin yaşandığı gün, silmiştiniz ya adamı telefonun rehberinden. Ezberinizde de yoktu, elinizin altında skype açıktı, yolladınız gitti.
Ya niye öpmez ki? çok saçma değil mi? düşün bir türk adama seni öpmek istiyorum desen geri çevirir mi? Adam Almanya da yaşıyor, sokak, park öpüşmek bizden de doğal. Kimyasıı bozuuk benceAyy burdan iktidarsizligida bağladık ya helal olsun bizeerkekler boşuna kadınlardan korkulur demeyyooo
![]()
Iyiki opmemis dombikkYa niye öpmez ki? çok saçma değil mi? düşün bir türk adama seni öpmek istiyorum desen geri çevirir mi? Adam Almanya da yaşıyor, sokak, park öpüşmek bizden de doğal. Kimyasıı bozuuk bence![]()
Dedi ve gittiYehuuuuuuuuuuuuuuu