- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.392
- 133
- 38
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
karıştırıyor olabilirim ama bu nickli arkadaş yakın bi zamanda "veteriner"e aşık oldum diye mesajlar atıyordu;hatta görüşüyorlardı aşık oldum falan diyodu?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne geliyosa başına bu açıksözlülüğünden geliyo zaten kızcağızınKesinlikle argodanmiss duygularını yazarken şu argoları yazmasa tadından yenmeyecek ama işte tutamıyor dilini, dönünce yine canıma okuyacak.
Hanımlar bu arada geyik, dini içerik, erkeklere fena sözler yakıştırmalar
Saha dışına alınmak istemiyorsanız dikkatli olun, lakap zalim bende biliyorsunuzdur, bilmeyenlerde şimdi öğrendi, site kuralları söz konusu olunca![]()
karıştırıyor olabilirim ama bu nickli arkadaş yakın bi zamanda "veteriner"e aşık oldum diye mesajlar atıyordu;hatta görüşüyorlardı aşık oldum falan diyodu?????
Yehuuuuuuuuuuuuuuu
Ay cherry " drlari bile nasıl ayartıyor bu insanlar" diye düşünürdüm.Nasil yani.Ben full hastanede calisiyorum.Umut bile etmedim.Bu bana bakmaz zaten deyip sallamadim bile hic.Anlatsana nasil oldu.Eveeeeeeeeet
Dizim uzun zamandır kötü
Dizim sebebiyle tanıştık muayene olmaya gittiydim
Ah Chery ,her açtıgın konuda argodan gidiyorsun. Polemik yok birşey yok yine pisi pisine gittin.Cogu konu eninde sonunda dine geliyor bir sekilde, sonra da banlar ucusuyor. Onca kufur ettim konuyu yazarken herkes banlanir ben de arada kaynarim belki![]()
Iste bak ağır tutunca değerli oluyor insan.Aman bunda ağır tut ilk önceleri kendini.Bayagi bir teslim etme kendini.O beni aradıydı
Ben muayene oldum, iyice baktı ilaç yazdı tavsiyeler verdi. O sırada değişik bir davranışı olmadı
Neyse 3 gün sonra mı ne o aradı ben adamı unutup gitmiştim. Diziniz nasıl dedi ben de ağrıyor değişim yok dedim . Buza sarın ıvır zıvır dedi kapattı. 1 hafta sonra tekrar aradı. Yine gayet tekdüze diziniz nasıl dedi. Ben de daha iyi dedim ama yine bir niyet aramadım aklıma hiç gelmedi açıkçası. Sonra 3. kez aradı yine diziniz nasıl dedi. Ben de daha iyi dedim. İlaç milaç bir şeyler dedi sonra kahve içmek ister misiniz minvalinde bir şeyler dedi ben de çok çok şaşırdım. O zaman da bu adamla takılıyordum , o yüzden işim var stili bir şey dedim. Bu kadar öyle atraksiyon bir tanışma vs yok :)
Cherry cim yine de kendine beddua etme.Valla seni sevdiğim için.Dua vaktine gelir kabul olabilir .Hem ben seni bazı yorumlarından dolayi inançsız olduğunu dusunmuyorum.Hazır okumuşken yorum da yap ablacım
Aynı heriften maddi manevi finansal her türlü kazıklandım ama aklım hala onda
Ne yapıcam
Allah beni kahretsin
Ay cherry " drlari bile nasıl ayartıyor bu insanlar" diye düşünürdüm.Nasil yani.Ben full hastanede calisiyorum.Umut bile etmedim.Bu bana bakmaz zaten deyip sallamadim bile hic.Anlatsana nasil oldu.
Bu arada ailesinin yarısi hristiyan olan iki kişi varmış biriAstoria biri @lemmy Nasıl yani çıkaramadım . Ay sadece merak yanlış anlamayin.
ben argodan rahatsız olmam ama şu 24 sayfada yorum yazanların çoğu, başka konu sahibi üyeleri argo konuştuğu için yerden yere vuruyorlar popüler üye olunca herkes bir şeker bir şekerHazır mune yazmışken,
Alıntılanmak
Alıntılayıp "abla" diye yazmak
Sıradan bir konunun sırf popüler üye diye çok uzaması
Konu sahibi kendisiyle ilgili olmadığının farkında bu yazımın
:))))
Yani türk değil başka bir ırk mi ?ondan mi?Türklerde sonradan olma harici komple sulale hristiyan yok ki.Aslen nerelisinAilede var yani anne tarafım komple Hristiyan mesela nasıl açıklanır başka bilemiyorum. :)