- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Yani bazı sorular asla sorulmamalı bence, yanlış anlama ama deyince o soruyu sormaya hakkın olmuyor yani. Kırmızı çizgiler var, mahrem diyoruz biz ona.O polemiği yaratan arkadaş da deminden beri ben öyle demek istimidiiimm deyip duruyor. Hayır cidden anlamıyorum başına "Yanlış anlamayın amaaa" koyunca her şeyi söylemek doğal mı karşılanmalı? Sen ateisttin ama niye Allah dedin çok komik olmuş ehehe falan yazmış.
Söylemeyecektim de anlayan da anladı artık. Hristiyanım ben aslında (bazılarına göre gavur tabi ehehe), burada profilime Allahım'la başlayan bir cümleyle bir şeyler yazmıştım özelden mesaj atan oldu "Sen ateist değil miydin niye Allah yazdın" diye. Özelden yazdığı için hadi dedim bilmiyordur belki yadırgamıştır açıkladım durumumu. Ama gidip profil mesajımın altına ya da alakasız bir konuya dini inancımı karıştırsaydı açardım bayramlık ağzımı. Bu nedir ya, insanların özelini deşmektir bu ayıp.
Kimse kimseye sormamalı, çünkü haddi değil. Tercihler kişiye özel kalmalıdır ve paylaşımı da öyle.